dekulinkgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Eκει με το blade ελιωσα στα γελια.
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Eκει με το blade ελιωσα στα γελια. Δεν είναι ο μόνος, είχε το λουκ και την εμφάνιση πολύ spot on χαχααχ. Ακόμη και γω που δεν εχω δει τα Blade ξέρω πώς μοιάζει εμφανισιακά ο χαρακτήρας αυτός και ασυναίσθητα έδειξα κατά τη προβολή την οθόνη και είπα " Ωχ ο Blade!" Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από 7nisiotis
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Eκει με τον discount Blade ελιωσα στα γελια. Fixed.
manolis940 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Προσωπικά βαστούσα μικρό καλάθι και ίσως γι αυτό να κατάφερα και να την δω μέχρι το τέλος. Τα games δεν με τρέλαναν ποτέ, κυρίως λόγο χειρισμού οπότε δεν έχω τελειώσει κάποιο και έτσι δεν έχω επαφή πως και αν σχετίζεται με κάποιο από αυτά. Ταινίες όμως πέραν απ' αυτή του 2021 τις έχω δει όλες. Flat σενάριο και απλά καλό CGI. Τις έβλεπα πάντα όταν δεν είχα κάτι να δω και το ίδιο ισχύει και γι αυτή την σειρά. Η διαφορά εδώ είναι ότι ενώ έκανε μια καλή εκκίνηση με σχετικά καλά cgi για σειρά κατέληξε ένα φτηνιάρικο σενάριο όπου οι χαρακτήρες κάνουν λάθη επίτηδες, hi tech συστήματα ασφαλείας σπάνε με ένα google search τα πλάνα γίνονται όλο και πιο σκοτεινά. Γενικά αν είχα κάτι καλύτερο να δω δεν θα το άγγιζα καν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Τα games δεν με τρέλαναν ποτέ, κυρίως λόγο χειρισμού οπότε δεν έχω τελειώσει κάποιο και έτσι δεν έχω επαφή πως και αν σχετίζεται με κάποιο από αυτά. Dude...έχουν περάσει δεκατίες από τότε που τα RΕ είχαν tank controls. Just saying.
manolis940 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Dude...έχουν περάσει δεκατίες από τότε που τα RΕ είχαν tank controls. Just saying. Τελευταίο οου δοκίμασα αν θυμάμαι ήταν το 6. Λες να βελτιώθηκε ; 😜
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Τελευταίο οου δοκίμασα αν θυμάμαι ήταν το 6. Λες να βελτιώθηκε ; 😜 Buddy έχει ποσα RE games και πολλά από αυτά έχουν τελείως διαφορετικά controls αναμεταξύ τους, απλά μάλλον το πρόβλημα σου δεν είναι μονο τα controls. Anyways πέρα από τα remake δεν χάνεις και τίποτα τρελό. Παρόλα αυτά προτιμώ να παίξω οποιοδήποτε RE game από το να δω το show.
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, manolis940 είπε Τελευταίο οου δοκίμασα αν θυμάμαι ήταν το 6. Λες να βελτιώθηκε ; 😜 Μετά το 5 διαλύθηκε, αυτοκαταστραφηκε η σειρά και πήρε ξανά πνοή στο εξαιρετικό 7.
HateMe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Το είδα και εγώ το parody αυτό που λέγεται Resident Evil απ τα Lidl. Πονάνε ακόμα τα μάτια μου.
vagelis2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 εμενα μου αρεσε λιγο μπορώ να πω αλλα θα ειμαι ο μόνος🙄.. αυτη που δεν μου αρεσε ηταν η τελευταια ταινία resident evil..🤮
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, vagelis2019 είπε αυτη που δεν μου αρεσε ηταν η τελευταια ταινία resident evil..🤮 Η τελευταία ταινία αν και δεν βλέπετε τουλάχιστον προσπάθησε.
manolis940 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στις 25/7/2022 στις 11:53 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Buddy έχει ποσα RE games και πολλά από αυτά έχουν τελείως διαφορετικά controls αναμεταξύ τους, απλά μάλλον το πρόβλημα σου δεν είναι μονο τα controls. Anyways πέρα από τα remake δεν χάνεις και τίποτα τρελό. Παρόλα αυτά προτιμώ να παίξω οποιοδήποτε RE game από το να δω το show. Μια χαρά είναι λόγος για να σταματήσεις ένα game. Τι πάει να πει ότι η ίδια σειρά games έχει διαφορετικά controls ; Είναι και ο κύριος λόγος που σταμάτησα τα Assassins Creed μετά την έλευση του Origins !
7nisiotis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Γλέντι https://www.sankakucomplex.com/2022/07/19/japanese-fans-criticize-netflixs-resident-evil-more-like-politically-correct-hazard/comment-page-3/
FCastor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 How... unexpected. Netflix's Resident Evil Series Won't Get a Second Season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα