Προς το περιεχόμενο

Mobile Broadcasts Android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω μπήκε πιλοτικά το σύστημα 112 στην Ελλάδα  και ενεργοποιήθηκε το σύστημα ειδοποιήσεων για έκτακτα περιστατικά όπως φωτιές, τυφώνες κλπ.

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξε στις ρυθμίσεις του κινητού. Το LineageOS για παράδειγμα έχει emergency alerts menu κι εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις κάποιες ή όλες τις ειδοποιήσεις. 

Επεξ/σία από angmar
Δημοσ.

Ναι παιδιά, απενεργοποιήστε το. Δεν πειράζει αν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να πάρετε ειδοποίηση για πυρκαγιά στην περιοχή που βρίσκετε και γίνετε εκκένωση. 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν εισαι σοβαρος που θελεις να το απενεργοποιησεις. Υπαρχει λογος που φτιαχτηκε και εχουν χαθει ζωες επειδη δεν λειτουργουσε πριν.

Μου θυμιζεις κατι αλλους που στο αυτοκινητο αντι να βαλουν την ζωνη τους, βαζουν εκεινο το ψευτικο μαραφετι για να σταματαει ο συναγερμος. 

Αθανατη Ελλαδα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν ήταν κατανοητό το τι έγραψα. Το κινητό δε βαράει ούτε για φυσική καταστροφή ούτε για εκκένωση. Έχει βγάλει το ίδιο ενημερωτικό μήνυμα ξανά και ξανά για την τελευταία μιάμιση ώρα ανα 10λεπτο. Περα απο ενοχλητικό είναι και χωρίς ουσία. Δεν προειδοποιεί για τίποτα, απλά βαράει. Καμία σχέση με τη ζώνη δλδ αλλά insomnia είσαι. Τέλος Το αν είμαι σοβαρός δε θα μου το πεις εσύ φίλος. 

Ας κλειδωθεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Σας εσκασε κι εσας alert στο κινητο κατι τετοιο;

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.6f00bfe7e89ac2deeb6ec6afc0ee413b.png

τι φαση;

Απο άλλο πλανήτη ήρθε αυτό;

σήμερα στείλαν ένα για πυρκαγιές από την πολιτική προστασία στα Ελληνικα και Αγγλικα

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...