Kostasspil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Σας εσκασε κι εσας alert στο κινητο κατι τετοιο; Spoiler τι φαση;
haris013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω μπήκε πιλοτικά το σύστημα 112 στην Ελλάδα και ενεργοποιήθηκε το σύστημα ειδοποιήσεων για έκτακτα περιστατικά όπως φωτιές, τυφώνες κλπ. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από haris013
Kostasspil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εμας μας ερχεται ειδοποιηση για προειδοποιηση απ τη γενικη προστασια. Απενεργοποιειται καπως;
Kostasspil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εξαιρετικα, ειμαστε υποχρωμενοι καθε 10' να ακουμε σειρηνες μεσα στο σπιτι δλδ
angmar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάξε στις ρυθμίσεις του κινητού. Το LineageOS για παράδειγμα έχει emergency alerts menu κι εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις κάποιες ή όλες τις ειδοποιήσεις. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από angmar
telis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ναι παιδιά, απενεργοποιήστε το. Δεν πειράζει αν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να πάρετε ειδοποίηση για πυρκαγιά στην περιοχή που βρίσκετε και γίνετε εκκένωση. 4
Vercis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δεν εισαι σοβαρος που θελεις να το απενεργοποιησεις. Υπαρχει λογος που φτιαχτηκε και εχουν χαθει ζωες επειδη δεν λειτουργουσε πριν. Μου θυμιζεις κατι αλλους που στο αυτοκινητο αντι να βαλουν την ζωνη τους, βαζουν εκεινο το ψευτικο μαραφετι για να σταματαει ο συναγερμος. Αθανατη Ελλαδα. 2 1
Kostasspil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μάλλον δεν ήταν κατανοητό το τι έγραψα. Το κινητό δε βαράει ούτε για φυσική καταστροφή ούτε για εκκένωση. Έχει βγάλει το ίδιο ενημερωτικό μήνυμα ξανά και ξανά για την τελευταία μιάμιση ώρα ανα 10λεπτο. Περα απο ενοχλητικό είναι και χωρίς ουσία. Δεν προειδοποιεί για τίποτα, απλά βαράει. Καμία σχέση με τη ζώνη δλδ αλλά insomnia είσαι. Τέλος Το αν είμαι σοβαρός δε θα μου το πεις εσύ φίλος. Ας κλειδωθεί
Zerg13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Σας εσκασε κι εσας alert στο κινητο κατι τετοιο; Απόκρυψη περιεχομένων τι φαση; Απο άλλο πλανήτη ήρθε αυτό; σήμερα στείλαν ένα για πυρκαγιές από την πολιτική προστασία στα Ελληνικα και Αγγλικα Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα