dancer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, conkal είπε Ειναι δωρεαν δεν χρεωνεται κανενας. ουτε εσυ ουτε το κρατος. Παιδια μπηκα να διαβασω εδω και αξιοθρηνητα τα μηνυματα που διαβαζω. ντροπη Είσαι πόλη επιεικής με την λέξη ντροπη να ξέρεις, μόνο από αυτόν που ξεκίνησε εδώ να γράφει για το 112 αντί να ψάχνει αλλού μέχρι όλους αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το 112 και τη νέα υπηρεσία δείχνει ότι ποτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γτ είμαστε αξιολθπητπι σαν έθνος και λαός όχι ως χωρα Ευτυχώς που γράφτηκαν σε τεχνολογικό φόρουμ που υποτίθεται είναι πιο μπροστά αυτοί που ασχολούνται με την τεχνολογία από τους άλλους που δεν ασχολούνται :S Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από dancer 3
leonproniknidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2019 στις 7:27 ΜΜ, Nick77 είπε Λες και άμα γίνεται φυσική καταστροφή στην περιοχή μου, περιμένω να δω το sms για να το καταλάβω... Είμαι ηλίθιος νεοέλληνας, αλλά όχι και τόσο... Ό,τι κάνει η Ε.Ε. δεν σημαίνει ότι πρέπει να το υϊοθετούμε άκριτα. Φίλε όταν κοιμάσαι πως θα το πάρεις χαμπάρι? Αναρωτήσου λιγάκι αυτό που είπες. Χαίρομαι για τις εξελίξεις λυπάμαι για την κατάντια του Έλληνα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από leonproniknidis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει 112: "Σε όλο τον κόσμο το έχουν εδώ και χρόνια, στην Ελλάδάρα άχρηστοι" Υπάρχει 112: "Πως το μπλοκάρουμε; Με ενοχλεί όταν παίζω τάβλι και όταν φτιάχνω φραπέ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και μου βγαίνει πικρός" Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την χώρα. Αν πάρει φωτιά τη νύχτα για παράδειγμα πως θα το καταλάβεις; Υ.Γ. Για να μην πω ότι πετάνε τα τσιγάρα τους και τα σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μετά "μα που είναι η Πυροσβεστική; Που είναι το κράτος να μας προστατέψει;" Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
christosx13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Στις 12/8/2019 στις 10:40 ΠΜ, yiannis1991 είπε Δεν υπάρχει 112: "Σε όλο τον κόσμο το έχουν εδώ και χρόνια, στην Ελλάδάρα άχρηστοι" Υπάρχει 112: "Πως το μπλοκάρουμε; Με ενοχλεί όταν παίζω τάβλι και όταν φτιάχνω φραπέ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και μου βγαίνει πικρός" Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την χώρα. Αν πάρει φωτιά τη νύχτα για παράδειγμα πως θα το καταλάβεις; Υ.Γ. Για να μην πω ότι πετάνε τα τσιγάρα τους και τα σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μετά "μα που είναι η Πυροσβεστική; Που είναι το κράτος να μας προστατέψει;" Eχει χιλιοειπωθει φιλε μου οτι οι περισσοτεροι Ελληνες υστερουν σε παιδεια. Εδω πηγα παραλια τις προαλλες και καθαριζα εγω τα μπουκαλια απο μιλκο και νερα και πλαστικα απο καφε που μερικα ζωα ηπιαν και δε μπορεσαν να τα παρουν σε μια σακουλα να τα πεταξουν λιγο παραπερα στον καδο και τα αφησαν 2 μετρα απο το κυμα. Μιλαμε για αχρηστους η για τιποτα δολιοφθορεις η βρωμιαρηδες ρεμπελους τι να πω. Ασχετο λιγο με το θεμα αλλα σχετιζεται με οσα ειπες αν το δεις πιο βαθια. 2
telis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Όποιος μπλοκάρει την λήψη μηνυμάτων από το 112, είναι το λιγότερο ηλιθιος 6
banned_acc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Κανείς από Εύβοια να μας πει αν δουλέψει το σύστημα στην πράξη;
great Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, guzel είπε Κανείς από Εύβοια να μας πει αν δουλέψει το σύστημα στην πράξη; ναι λες και δεν ξέρεις την απάντηση όχι ότι ψάχνεις αναμπουμπούλα να γίνει 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 ...και τελικά μουφα και αυτο, οπως άλλωστε και ολα στην Ελλάδα Φωτιά! Φωτιά! και οταν πήρε φωτιά κάηκε και το 112, πολιτικές γελοιοτητες. . Ευτυχώς που στην Ελλάδα λειτουργεί το αλάνθαστο και αρχαίο 112, που είναι οι καμπάνες του χωριού
great Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε ...και τελικά μουφα και αυτο, οπως άλλωστε και ολα στην Ελλάδα Φωτιά! Φωτιά! και οταν πήρε φωτιά κάηκε και το 112, πολιτικές γελοιοτητες. . Ευτυχώς που στην Ελλάδα λειτουργεί το αλάνθαστο και αρχαίο 112, που είναι οι καμπάνες του χωριού μουφα δεν λες τίποτα, είπαμε....και τους πυροσβέστες μην τους πληρώνουμε απλά το 112 αντικαταστάθηκε απο την άμεση παρουσία πυροσβεστών, αεροπλάνων , ελικοπτέρων και αστυνομικούς να μπαίνουν στα σπιτια να λενε φύγετε, και ο ενας να τους βρίζει κι ολας και να λέει δεν πάω πουθενά.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 To οτι αναρωτιόμαστε αν μια υπηρεσία προειδοποίησης για περιστάσεις εκτάκτου ανάγκης θα έπρεπε να υπαρχει ή όχι και για το αν είναι αβολο να σκάει το alert οποτε να το απενεργοποιήσουμε, πραγματικα με ξεπερναει ε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις