Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/8/2019 στις 8:59 ΜΜ, SavvasNavr είπε

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και για αυτό σταμάτησα να παίζω κάποια παιχνίδια και ο τρόπος που τα ξεχωρίζεις είναι σωστός. Αλλά κατά προσωπικής μου άποψης, όταν ένα παιχνίδι (μιλάω συγκεκριμένα για το hearthstone) σου λέει είμαι Pay to progress και χρειάζεσαι πάνω από μήνα για να κάνεις το progress που ο άλλος έκανα με 60 ευρώ, εγώ το χαρακτηρίζω σαν Pay to win. Απολύτως προσωπική μου άποψη. 

Εγώ πρακτικά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι παιχνίδια σα το hearthstone τα χαρακτηρίζω μέσα μου σα Pay to win και όχι του progress, μιας και έχουν το multi-player κομμάτι τους. 

Καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες, συνήθως όμως τέτοια παιχνίδια (Pay to progress) είτε άμεσα, είτε έμμεσα αλλάζουν τον τρόπο που σε "ματσαρουν" με άλλους αν έχεις προχωρήσει στο παιχνιδι. Ο άλλος που έχει σκάσει τα 60ευρω θα ανέβει βαθμίδα πιο γρήγορα και θα πάψει να είναι ενάντια σε λιγότερο "ικανα" account, πχ στο "clash of clans" θα ανέβει πιο γρήγορα Trophies λόγω καλύτερης Άμυνας ή επίθεσης που πήρε, και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει να "ματσαρεται" με βάσεις που είναι σε αυτά τα υψηλότερα Trophies και έχουν περίπου ότι έχει και αυτός (είτε με αγορά, είτε οχι). Το μόνο που κερδίζει είναι χρόνος και δεν τον ξεχωρίζει σε τίποτα από αυτούς που αγοράζουν ήδη έτοιμους high level λογαριασμούς, το που καταλήγουν τα λεφτά είναι η μόνη διαφορά.

Βέβαια γούστα είναι αυτά και στη τσέπη του καθενός μόνο ο ίδιος κάνει κουμάντο. 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Broli007 είπε

Καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες, συνήθως όμως τέτοια παιχνίδια (Pay to progress) είτε άμεσα, είτε έμμεσα αλλάζουν τον τρόπο που σε "ματσαρουν" με άλλους αν έχεις προχωρήσει στο παιχνιδι. Ο άλλος που έχει σκάσει τα 60ευρω θα ανέβει βαθμίδα πιο γρήγορα και θα πάψει να είναι ενάντια σε λιγότερο "ικανα" account, πχ στο "clash of clans" θα ανέβει πιο γρήγορα Trophies λόγω καλύτερης Άμυνας ή επίθεσης που πήρε, και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει να "ματσαρεται" με βάσεις που είναι σε αυτά τα υψηλότερα Trophies και έχουν περίπου ότι έχει και αυτός (είτε με αγορά, είτε οχι). Το μόνο που κερδίζει είναι χρόνος και δεν τον ξεχωρίζει σε τίποτα από αυτούς που αγοράζουν ήδη έτοιμους high level λογαριασμούς, το που καταλήγουν τα λεφτά είναι η μόνη διαφορά.

Βέβαια γούστα είναι αυτά και στη τσέπη του καθενός μόνο ο ίδιος κάνει κουμάντο. 

Συμφωνω απολυτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...