Dreammpompo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλημέρα παιδιά βλέπω αρκετά χρόνια κινητά από eBay από αξιόλογους πωλητές με χιλιάδες καλές κριτικές να πουλάνε πχ p30 pro 524 ευρώ note 9 γύρο στα 400 καινούργια σφραγισμένα και αλλά κινητά 150-200 ευρώ φθηνότερα από το Σκρουτζ εγω γενικά παίρνω συχνά πράγματα από εκεί λόγο της δουλειάς μου και ποτέ δεν μου έτυχε κάτι μιλάμε για μεγάλα ποσά Πως και ο κόσμος δεν ψωνίζει από εκεί κινητά όταν είναι και αυτά ευρωπαϊκά και αρκετά φθηνότερα από την ελληνική αγορά 1
giantzeron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Στις 10/8/2019 στις 9:04 ΠΜ, Dreammpompo είπε Καλημέρα παιδιά βλέπω αρκετά χρόνια κινητά από eBay από αξιόλογους πωλητές με χιλιάδες καλές κριτικές να πουλάνε πχ p30 pro 524 ευρώ note 9 γύρο στα 400 καινούργια σφραγισμένα και αλλά κινητά 150-200 ευρώ φθηνότερα από το Σκρουτζ εγω γενικά παίρνω συχνά πράγματα από εκεί λόγο της δουλειάς μου και ποτέ δεν μου έτυχε κάτι μιλάμε για μεγάλα ποσά Πως και ο κόσμος δεν ψωνίζει από εκεί κινητά όταν είναι και αυτά ευρωπαϊκά και αρκετά φθηνότερα από την ελληνική αγορά Ο κοσμος ψωνιζει απο εκει.....! Ο ελληνας δε ψωνιζει απο εκει. Διαφορετικο 1
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 10/8/2019 στις 9:04 ΠΜ, Dreammpompo είπε Καλημέρα παιδιά βλέπω αρκετά χρόνια κινητά από eBay από αξιόλογους πωλητές με χιλιάδες καλές κριτικές να πουλάνε πχ p30 pro 524 ευρώ note 9 γύρο στα 400 καινούργια σφραγισμένα και αλλά κινητά 150-200 ευρώ φθηνότερα από το Σκρουτζ εγω γενικά παίρνω συχνά πράγματα από εκεί λόγο της δουλειάς μου και ποτέ δεν μου έτυχε κάτι μιλάμε για μεγάλα ποσά Πως και ο κόσμος δεν ψωνίζει από εκεί κινητά όταν είναι και αυτά ευρωπαϊκά και αρκετά φθηνότερα από την ελληνική αγορά Καλησπέρα φίλε μου! Προσωπικά έχω αγοράσει Laptop και κινητό Apple (refurbished both) και είμαι μετά από κατοχή και των δύο , πολύ ευχαριστημένος έως τώρα ! Τουλάχιστον κερδισμένος και στις αγορές σου σε θέμα επιλογής χρημάτων - υλικού ! Value for both 800E. Δεν συζητάω για μικροϋλικά επιπλέων διάφορες αγορές..
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγοράζουμε πολλοί από το ebay, απλά είναι λίγο ιδιόρυθμο και πρέπει να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Κάποια βασικά σημεία είναι: 1) Τσεκάρεις την τοποθεσία του προϊόντος ακόμα και αν αγοράζεις από Ευρωπαϊκό ebay 2) Τσεκάρεις εννοείται κριτικές πωλητή 3) Διαβάζεις καλά την περιγραφή για σημεία που ίσως δεν πρόσεξες. Πολύ συχνά θα βρεις refurbished σε αρκετά τσουχτερές τιμές οι οποίες θα μοιάζουν με πολύ καλές τιμές καινούργιου. Πολύ καλό διάβασμα της περιγραφής, αν ο πωλητής είναι γνωστός και καλός δεν θα γράψει ψέματα στην περιγραφή αλλά ίσως γράψει κάπου παραχωμένα την αλήθεια. Εννοείται πως μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα σε σχέση με το να αγοράσεις από Ελλάδα, απλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Μετά από μερικές αγορές γίνονται όλα μόνα τους. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Μακιαβέλλι
NobodyRankXV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Όποιος έχει κανέναν δοκιμασμένο πωλητή και δεν του είναι κόπος να μου στείλει ένα pm θα τον ευχαριστούσα
alexinhogr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ παρέλαβα από gearbest που χε προσφορά το redmi 7a στην πόρτα μου 74€ με τριγωνική Κίνα Ολλανδία Ελλάδα για να μην φάω τελωνείο και ασφάλεια δέματος, σε 22 μέρες ήρθε κ όλα καλά.
darksoul93 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδή κοίταζα και εγώ για refurbished iPhone αν κάποιος έχει αγοράσει και έχει να προτείνει κάτι μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα;
p_under Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Η πρωτη εμπειρια μου απο refurb iphone, που αγορασε ενας φίλος ειναι η εξης. Το τηλέφωνο στον μηνα χαλασε το loud speaker και επισκευαστηκε και στο διμηνο χαλασε η front camera που μπηκε καινουργια. Για το loud speaker δεν ξερω τι εγινε γιατι το εφτιαξε αλλος . Πιθανως τυχαιο και εξαιρετικα απιθανο γεγονος αλλα συνεβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα