Occultist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Παρεμπιπτόντως, για το σύστημα της υπογραφής μου, έχεις να προτείνεις κάποιο μικρό και ανώδυνο oc που θα είναι σταθερό χωρίς πολλά πολλά; Κάτι που να μην περιλαμβάνει αύξηση ram speed, για ευνόητους λόγους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Occultist είπε Παρεμπιπτόντως, για το σύστημα της υπογραφής μου, έχεις να προτείνεις κάποιο μικρό και ανώδυνο oc που θα είναι σταθερό χωρίς πολλά πολλά; Κάτι που να μην περιλαμβάνει αύξηση ram speed, για ευνόητους λόγους... Για την ASRock Z370 Killer SLI που εχεις θα προτεινα ενα OC all core στα 4.7 max με 1.20-1.25 voltage αναλογα που ειναι stable το chip. Σιγουρα οχι παραπανω και δεν εχει και νοημα να επιβαρυνεις τα vrms της μητρικης για το πολυ μικρο boost που θα παρεις. Η noctua θα αντεπεξελθει σε αυτο το vcore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 επειδή την είχα την killer sli μια χαρά σηκώνει και 5 ghz χωρίς να έχει θέμα. μάλιστα έναν 8600κ που είχα επάνω τον είχα πάει 5.3 ghz και για αρκετό καιρό έπαιζα τον 8700κ στα 5 ghz άπλα όπως είπε και ο φίλος arkin καλύτερα εκεί στα 4.7-4.8 για να μην έχεις και θέμα με θερμοκρασίες γιατί ο 8700κ θέλει delid για να κάτσει στα 5 με λογικές θερμοκρασίες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τι test και με τι παραμέτρους, πρέπει να περνάει για να σιγουρέψω stability? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 για αρχή τρέξε καμιά ωρίτσα realbench και δες πως θα πάει μετά δοκίμασε και κάνα βαρύ game και αν δεν έχεις bsod είσαι σε καλό δρόμο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, FORIS78 είπε για αρχή τρέξε καμιά ωρίτσα realbench και δες πως θα πάει μετά δοκίμασε και κάνα βαρύ game και αν δεν έχεις bsod είσαι σε καλό δρόμο Στο realbench, τι παραμέτρους βάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τρεξε το stresstest με 8gb ram άλλα αν έχεις την ψήκτρα που αναγράφεις στην υπογραφή δεν είσαι για πολλά φίλε μέχρι 4.7 βάρια 4.8 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από FORIS78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Βρήκα αρκετά αναγνώσματα σε διάφορα fora, για μέσες επιλογές oc σε 8700Κ. Ότι και να δοκίμασα, ακόμα και με ολιγαρκείς στόχους, ήταν πολύ ασταθές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 παίξε με fixed vcore στην asrock δεν δουλεύει σωστά με offset βάλε 1.23 για αρχή για τα 4.8 και βλέπεις, αν είναι ασταθής ανέβασε λίγο σιγά σιγά το vcore και τρέξε πάλι streestest μέχρι να βρεις το sweetspot άλλα μην πας παραπάνω απο 1.25 με αυτήν την ψήκτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, FORIS78 είπε παίξε με fixed vcore στην asrock δεν δουλεύει σωστά με offset βάλε 1.23 για αρχή για τα 4.8 και βλέπεις, αν είναι ασταθής ανέβασε λίγο σιγά σιγά το vcore και τρέξε πάλι streestest μέχρι να βρεις το sweetspot άλλα μην πας παραπάνω απο 1.25 με αυτήν την ψήκτρα Και με fixed δοκίμασα και δεν πήγαινε βήμα...Τι settings προτείνεις συνολικά στο BIOS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Όταν λες δεν πάει βήμα τι εννοείς? Ποσά ghz και με ποσό vcore δοκίμασες και το κυριότερο τι θερμοκρασίες είδες με το realbench? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Occultist είπε Και με fixed δοκίμασα και δεν πήγαινε βήμα...Τι settings προτείνεις συνολικά στο BIOS? Δοκιμασε στα 4.8ghz με 1.25vcore. Ελαχιστοι 8700k δεν ηταν stable με αυτη τη συχνοτητα και vcore. Το realbench σπανια να το δουλεψω. Βαρα 10 λουπες εδω: https://www.techpowerup.com/download/intelburntest/ σε very high. Αν το περασεις εισαι κατι παραπανω απο stable. Στα 4.8 στο intel burn test ειμαι σταθερος στα 1.24vcore. Εδω και κοντα χρονο ειμαι στα 1.20volt στα 4.8 και δεν εχω φαει ποτε bsod. Παιζω παντα με fixed vcore και llc6 το οποιο ανεβαζει λιγο παραπανω απο το fixed σε load. Εφοσον παιζεις με asrock νομιζω ειναι αντιθετα οποτε βαλε llc 2. Επισης τσεκαρε και τα vccio/vccia να ειναι στα 1.10 και τα 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, FORIS78 είπε Όταν λες δεν πάει βήμα τι εννοείς? Ποσά ghz και με ποσό vcore δοκίμασες και το κυριότερο τι θερμοκρασίες είδες με το realbench? Δοκίμασα διάφορα, μαζί με αρκετά settings, πέρα από vcore και core ratio, και δεν ήταν πουθενά σταθερό. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Δοκιμασε στα 4.8ghz με 1.25vcore. Ελαχιστοι 8700k δεν ηταν stable με αυτη τη συχνοτητα και vcore. Το realbench σπανια να το δουλεψω. Βαρα 10 λουπες εδω: https://www.techpowerup.com/download/intelburntest/ σε very high. Αν το περασεις εισαι κατι παραπανω απο stable. Στα 4.8 στο intel burn test ειμαι σταθερος στα 1.24vcore. Εδω και κοντα χρονο ειμαι στα 1.20volt στα 4.8 και δεν εχω φαει ποτε bsod. Παιζω παντα με fixed vcore και llc6 το οποιο ανεβαζει λιγο παραπανω απο το fixed σε load. Εφοσον παιζεις με asrock νομιζω ειναι αντιθετα οποτε βαλε llc 2. Επισης τσεκαρε και τα vccio/vccia να ειναι στα 1.10 και τα 2. Άλλα settings? Κάτι guides που έχω δει, αλλάζουν μια ντουζίνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Arkin είπε Δοκιμασε στα 4.8ghz με 1.25vcore. Ελαχιστοι 8700k δεν ηταν stable με αυτη τη συχνοτητα και vcore. Ούτε καν μπουτάρει με αυτά τα setting - τρώω bsod ή απλά κολλάει στο loading screen, κατά την εκκίνηση των Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Occultist είπε Ούτε καν μπουτάρει με αυτά τα setting - τρώω bsod ή απλά κολλάει στο loading screen, κατά την εκκίνηση των Windows. Καλημέρα. Με πόσo vcore σε bootarei στα 4.8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα