greed Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ποτε με κοκκινο φιλε μου. Και στο πρασινο να κοβειϛ γιατι παντα καποιοϛ παιζει να το παραβιασει. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι που ολοι πανε σαν τρελοι και κανουν παραβιασειϛ. Προσοχη λοιπον και στα στοπ να σταματαϛ.
Klausx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Γενικά να περιμένεις ένα φανάρι όταν δεν υπάρχει ψυχή στους δρόμους δεν είναι και ότι το πιο σωστό περιβαλλοντολογικά κτλ. Στην περιοχή μου μεσάνυχτα τα φανάρια αναβοσβήνουν πορτοκάλι όποτε περνάς σαν ΣΤΟΠ δεν είναι καμία επιστήμη αλλά με το κάθε άσχετο που έχει δίπλωμα βάζουνε φανάρια και στις πλατείες τώρα τελευταία.... Φανάρια υπάρχουν γιατί τα οδηγούν άνθρωποι μόλις γίνουν όλα αυτόματα πάνε αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Klausx είπε Γενικά να περιμένεις ένα φανάρι όταν δεν υπάρχει ψυχή στους δρόμους δεν είναι και ότι το πιο σωστό περιβαλλοντολογικά κτλ. Στην περιοχή μου μεσάνυχτα τα φανάρια αναβοσβήνουν πορτοκάλι όποτε περνάς σαν ΣΤΟΠ δεν είναι καμία επιστήμη αλλά με το κάθε άσχετο που έχει δίπλωμα βάζουνε φανάρια και στις πλατείες τώρα τελευταία.... Φανάρια υπάρχουν γιατί τα οδηγούν άνθρωποι μόλις γίνουν όλα αυτόματα πάνε αυτά. Κανε οτι δουλεια τραβαει η καρδια σου, με υπουργειο μεταφορων και αυτοκινηση μην μπλεξεις γιατι θα θρηνησουμε ζωες. Και μονο που οδηγας δηλαδη και μας λες πανω κατω οτι τα μισα φαναρια ειναι περιττα ειδικα τις νυχτες (και ολοι φανταζομαστε πως μπορει αυτο να μεταφραζεται σε οδηγικη συμπεριφορα) ειναι προκληση που εχεις ακομα αδεια κι ακομα πιο προκληση που λες τους αλλους ασχετους με διπλωμα. Βεβαια στην Ελλαδα εισαι, οποτε... Σε πολιτισμενη χωρα θα ερχοντουσαν εξω απο την πορτα του σπιτιου σου να τους παραδωσεις την αδεια οδηγησης. (οπως και του ts) ΥΓ. "Μολις γινουν ολα αυτοματα"-->Φαν των ταινιων επιστημονικης φαντασιας ο μαν; Η του Ιλον Μασκ και των παπαδων του; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
suedehead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δεν έπρεπε να σε αφήσουν, κακώς, έπρεπε να σου πάρουν το δίπλωμα και ένα μεγάλο πρόστιμο. Τεσπα. Πριν από κάτι μήνες ένας μαθητής μου έχασε την ζωή του παιδί 15 ετών με τόσα όνειρα για την ζωή. Διότι παραβιάστηκε ένα κόκκινο. Κόκκινο σταματάμε, πορτοκαλί επιβραδύνουμε, πράσινο προχωράμε. 3 1
livaspy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 ...Στην χάρισαν... https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D00vTafxWJiM&ved=2ahUKEwjDlcHOvfjjAhVylosKHVH6AiEQjjgwA3oECAEQAQ&usg=AOvVaw2MOYgnxQxhZw8dHXfEOOn3 1
Klausx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Κανε οτι δουλεια τραβαει η καρδια σου, με υπουργειο μεταφορων και αυτοκινηση μην μπλεξεις γιατι θα θρηνησουμε ζωες. Και μονο που οδηγας δηλαδη και μας λες πανω κατω οτι τα μισα φαναρια ειναι περιττα ειδικα τις νυχτες (και ολοι φανταζομαστε πως μπορει αυτο να μεταφραζεται σε οδηγικη συμπεριφορα) ειναι προκληση που εχεις ακομα αδεια κι ακομα πιο προκληση που λες τους αλλους ασχετους με διπλωμα. Βεβαια στην Ελλαδα εισαι, οποτε... Σε πολιτισμενη χωρα θα ερχοντουσαν εξω απο την πορτα του σπιτιου σου να τους παραδωσεις την αδεια οδηγησης. (οπως και του ts) ΥΓ. "Μολις γινουν ολα αυτοματα"-->Φαν των ταινιων επιστημονικης φαντασιας ο μαν; Η του Ιλον Μασκ και των παπαδων του; Πόσα αυτοκίνητα έχεις αλλάξει από τρακαρίσματα μέσα σε 20 χρόνια; (Αν και φαίνεται ότι πήρες δίπλωμα πρόσφατα) Περιττά δεν είναι γιατί οδηγούν κάτι γίδια, αν πήγαιναν σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. δεν θα χρειαζόταν φανάρι μέχρι και για να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου. 58 λεπτά πριν, Klausx είπε Στην περιοχή μου μεσάνυχτα τα φανάρια αναβοσβήνουν πορτοκάλι όποτε περνάς σαν ΣΤΟΠ Αυτό εδώ το διάβασες; Που έβγαλες συμπέρασμα και για οδηγική συμπεριφορά. Όταν στο εξωτερικό πριν 20 χρόνια έπαιζες τα φώτα σου στο φανάρι και αυτό αν δεν ανίχνευε κίνηση άναβε ΠΡΑΣΙΝΟ, που ξέρεις τι κάνουνε και στο "εξωτερικό" οδηγάς 10 λεπτά κάθε μέρα και έχεις και άποψη. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Klausx
The_Judas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Θα συμφωνήσω με όσα ειπώθηκαν. Τυχερός είσαι, μακάρι όμως να έμαθες το μάθημά σου. Παρόλα αυτά είναι ανησυχητικό και το ότι δεν σε έγραψαν. Για κάθε έντιμο οδηγό σαν εσένα που παραδέχεται το λάθος του, υπάρχουν άλλοι 10 που λένε ένα σωρό παραμύθια για να αποφύγουν την παράβαση. 1
Whargoul Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Κανε οτι δουλεια τραβαει η καρδια σου, με υπουργειο μεταφορων και αυτοκινηση μην μπλεξεις γιατι θα θρηνησουμε ζωες. Και μονο που οδηγας δηλαδη και μας λες πανω κατω οτι τα μισα φαναρια ειναι περιττα ειδικα τις νυχτες [...] Δίκαιο έχει. Τα φανάρια είναι για να ρυθμίζουν/βοηθούν την κυκλοφορία όταν υπάρχει αυξημένη κυκλοφοριακή συμφόρηση/κίνηση και όχι για να πηγαίνεις πύραυλος. Είναι ένα πιο αποδοτικό σταυροδρόμι. Όταν δεν υπάρχει αυξημένη τροχαία κίνηση, που συμβαίνει σε πολλούς δρόμους τις μεταμεσονύχτιες ώρες, εξ ορισμού είναι αχρείαστα. Τα βάζεις σε πορτοκαλί και αυτομάτως γίνεται κανονική διασταύρωση που ισχύουν οι τυπικοί κανόνες οδήγηση. Έτσι κι αλλιώς σε πορτοκαλί κανονικά είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Το θέμα δεν είναι των φαναριών, αλλά ότι οι περισσότεροι είναι βόδια και με το που δουν πορτοκαλί το παίρνουν σαν σανίδωσε το να περάσουμε 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Klausx είπε Πόσα αυτοκίνητα έχεις αλλάξει από τρακαρίσματα μέσα σε 20 χρόνια; (Αν και φαίνεται ότι πήρες δίπλωμα πρόσφατα) Περιττά δεν είναι γιατί οδηγούν κάτι γίδια, αν πήγαιναν σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. δεν θα χρειαζόταν φανάρι μέχρι και για να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου. Αυτό εδώ το διάβασες; Που έβγαλες συμπέρασμα και για οδηγική συμπεριφορά. Όταν στο εξωτερικό πριν 20 χρόνια έπαιζες τα φώτα σου στο φανάρι και αυτό αν δεν ανίχνευε κίνηση άναβε ΠΡΑΣΙΝΟ, που ξέρεις τι κάνουνε και στο "εξωτερικό" οδηγάς 10 λεπτά κάθε μέρα και έχεις και άποψη. Δεν εχω τρακαρει ποτε μου, αλλα και παλι δεν βλεπω που θα σε βοηθαγε στη συζητηση το συγκεκριμενο...στατιστικο. Και πες οτι ειχα τρακαρει, οτι τι; Εισαι πιο καλος οδηγος; Το βλεπουμε αυτο απο οσα γραφεις. Παμε παρακατω. Τα αν και τα ισως και τα μηπως δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Επισης αν τα αμαξια πετουσαν δε θα χρειαζονταν δρομοι. Ελα ομως που δεν πετανε και ριχνουμε ασφαλτο σε ολο τον πλανητη. Αρα τι μας λες; Οτι σε ενα ιδανικο πλασμενο κοσμο με ιδανικους οδηγους δε θα χρειαζονταν τοσα φαναρια. Ωραια. Ο ιδανικος κοσμος δεν υπαρχει, με τα γιδια θες δε θες συνυπαρχεις στους δρομους αρα η αποψη σου ειναι επιεικως εκτος πραγματικοτητας και επικινδυνη, δηλαδη να βγαζεις ολοκληρα κομματια του ΚΟΚ ή των δρομων ως συμβιβασμο που σε αναγκαζουν να κανεις εξαιτιας αλλων. Και με αυτη λοιπον την φαντασμαγορικηλογικη , που καταληγουμε; Στα κλασσικα ελληναραδικα: Λιγο ο ενας "ελα μωρε γειτονια μου ειναι εδω και ξερω το φαναρι". Λιγο ο αλλος "ελα μωρε, για ασχετους ειναι αυτο το φαναρι". Ενθαρυνουμε εμεσως λοιπον με κατι τετοια σκεπτικα τους εαυτους μας και τους αλλους να καινε τα κοκκινα και ερχεται η στιγμη που διασταυρωνονται 2 τετοιοι ηλιθιοι, εξαιρετικα σιγουροι για τις οδηγικες τους ικανοτητες (αλλιως δε θα ηταν ηλιθιοι εξαλλου) που πιστευουν οτι το'χουν, πχ οταν ο δρομος ειναι αδειος και καληνυχτα. Με την ιδια λογικη ενας αλλος θα πει, τα ορια ταχυτητας υπαρχουν για τα γιδια που δε μπορουν να οδηγησουν με ασφαλεια με λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα, (ως εκ τουτου θα παραβιασει και κατα βουληση κανα ανωτατο οριο ειδικα αν πετυχει το δρομο αδειο), κλπ. ΝΑΙ. Ο ΚΟΚ μεταξυ αλλων προβλεπει και τις κακες αντιδρασεις πολλων οδηγων και σε αυτο οφειλεις να προσαρμοστεις και να υποστηριξεις την επεκταση του αντι να μας εξηγεις ποσο περιττο θα ηταν αν δεν υπηρχαν οι κατα την...κριση σου κακοι οδηγοι. ΥΓ. Κατ'εμε, εξ'ορισμου κακος οδηγος ειναι αυτος που θεωρει αλλους κακους οδηγους. 21 λεπτά πριν, Whargoul είπε Δίκαιο έχει. Τα φανάρια είναι για να ρυθμίζουν/βοηθούν την κυκλοφορία όταν υπάρχει αυξημένη κυκλοφοριακή συμφόρηση/κίνηση και όχι για να πηγαίνεις πύραυλος. Είναι ένα πιο αποδοτικό σταυροδρόμι. Όταν δεν υπάρχει αυξημένη τροχαία κίνηση, που συμβαίνει σε πολλούς δρόμους τις μεταμεσονύχτιες ώρες, εξ ορισμού είναι αχρείαστα. Τα βάζεις σε πορτοκαλί και αυτομάτως γίνεται κανονική διασταύρωση που ισχύουν οι τυπικοί κανόνες οδήγηση. Έτσι κι αλλιώς σε πορτοκαλί κανονικά είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Το θέμα δεν είναι των φαναριών, αλλά ότι οι περισσότεροι είναι βόδια και με το που δουν πορτοκαλί το παίρνουν σαν σανίδωσε το να περάσουμε Ρυθμιση κυκλοφοριας δε σημαινει αποκλειστικα υποβοηθηση κατα της συμφορησης. Σημαινει επισης οτι σε ενα σημειο πχ που στατιστικα συμβαινουν πολλα ατυχηματα, να μειωθουν. Και για να γινει ενα ατυχημα δεν χρειαζεται κανεις να ειναι κακος οδηγος οπως αναφερεται, αρκει μονο μια στιγμη απροσεξιας σε συνδυασμο με αλλους παραγοντες. Ε υπαρχουν λοιπον σημεια και συνθηκες που ευνοουν στατιστικα την απροσεξια ενος οδηγου που π.χ. δεν γνωριζει καλα το δρομο (αρα και τις προτεραιοτητες).
Klausx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Δεν εχω τρακαρει ποτε μου, αλλα και παλι δεν βλεπω που θα σε βοηθαγε στη συζητηση το συγκεκριμενο...στατιστικο. Και πες οτι ειχα τρακαρει, οτι τι; Εισαι πιο καλος οδηγος; Το βλεπουμε αυτο απο οσα γραφεις. Παμε παρακατω. Τα αν και τα ισως και τα μηπως δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Επισης αν τα αμαξια πετουσαν δε θα χρειαζονταν δρομοι. Ελα ομως που δεν πετανε και ριχνουμε ασφαλτο σε ολο τον πλανητη. Αρα τι μας λες; Οτι σε ενα ιδανικο πλασμενο κοσμο με ιδανικους οδηγους δε θα χρειαζονταν τοσα φαναρια. Ωραια. Ο ιδανικος κοσμος δεν υπαρχει, με τα γιδια θες δε θες συνυπαρχεις στους δρομους αρα η αποψη σου ειναι επιεικως εκτος πραγματικοτητας και επικινδυνη, δηλαδη να βγαζεις ολοκληρα κομματια του ΚΟΚ ή των δρομων ως συμβιβασμο που σε αναγκαζουν να κανεις εξαιτιας αλλων. Και με αυτη λοιπον την φαντασμαγορικηλογικη , που καταληγουμε; Στα κλασσικα ελληναραδικα: Λιγο ο ενας "ελα μωρε γειτονια μου ειναι εδω και ξερω το φαναρι". Λιγο ο αλλος "ελα μωρε, για ασχετους ειναι αυτο το φαναρι". Ενθαρυνουμε εμεσως λοιπον με κατι τετοια σκεπτικα τους εαυτους μας και τους αλλους να καινε τα κοκκινα και ερχεται η στιγμη που διασταυρωνονται 2 τετοιοι ηλιθιοι, εξαιρετικα σιγουροι για τις οδηγικες τους ικανοτητες (αλλιως δε θα ηταν ηλιθιοι εξαλλου) που πιστευουν οτι το'χουν, πχ οταν ο δρομος ειναι αδειος και καληνυχτα. Με την ιδια λογικη ενας αλλος θα πει, τα ορια ταχυτητας υπαρχουν για τα γιδια που δε μπορουν να οδηγησουν με ασφαλεια με λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα, (ως εκ τουτου θα παραβιασει και κατα βουληση κανα ανωτατο οριο ειδικα αν πετυχει το δρομο αδειο), κλπ. ΝΑΙ. Ο ΚΟΚ μεταξυ αλλων προβλεπει και τις κακες αντιδρασεις πολλων οδηγων και σε αυτο οφειλεις να προσαρμοστεις και να υποστηριξεις την επεκταση του αντι να μας εξηγεις ποσο περιττο θα ηταν αν δεν υπηρχαν οι κατα την...κριση σου κακοι οδηγοι. ΥΓ. Κατ'εμε, εξ'ορισμου κακος οδηγος ειναι αυτος που θεωρει αλλους κακους οδηγους. Ρυθμιση κυκλοφοριας δε σημαινει αποκλειστικα υποβοηθηση κατα της συμφορησης. Σημαινει επισης οτι σε ενα σημειο πχ που στατιστικα συμβαινουν πολλα ατυχηματα, να μειωθουν. Και για να γινει ενα ατυχημα δεν χρειαζεται κανεις να ειναι κακος οδηγος οπως αναφερεται, αρκει μονο μια στιγμη απροσεξιας σε συνδυασμο με αλλους παραγοντες. Ε υπαρχουν λοιπον σημεια και συνθηκες που ευνοουν στατιστικα την απροσεξια ενος οδηγου που π.χ. δεν γνωριζει καλα το δρομο (αρα και τις προτεραιοτητες). Άστο τσάμπα κουράζεσαι το μυαλό σου είναι πολύ πίσω και αργό για να καταλάβει τι λέμε. Όταν στο 1ο μου ποστ μιλάω καθαρά για τις νυχτερινές ώρες και για το τι γίνεται σε αρκετές περιοχές αλλά που να τα δεις πίσω από ένα PC και 5 λεπτά λαϊκή κάθε Σάββατο γιατί αυτά που λες εκεί καταλήγουν ότι δεν περνάς χρόνο στον δρόμο. Κάνεις δεν είπε οτι δεν χρειάζονται τα φανάρια, μάθε να διαβάζεις. Μιλάμε για νυχτερινές ώρες που δεν κουνάει φύλλο και είναι άσκοπο κάποιος να περιμένει 100 φανάρια για να πάει σπίτι του ενώ θα μπορούσε να λειτουργεί σαν STOP όπως γίνεται σε αρκετά φανάρια ήδη. Φυσικά και σε ώρες αιχμής δεν γίνεται χωρίς φανάρια, τώρα ήρθες από τον Άρη;
Whargoul Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ρυθμιση κυκλοφοριας δε σημαινει αποκλειστικα υποβοηθηση κατα της συμφορησης. Σημαινει επισης οτι σε ενα σημειο πχ που στατιστικα συμβαινουν πολλα ατυχηματα, να μειωθουν. Και για να γινει ενα ατυχημα δεν χρειαζεται κανεις να ειναι κακος οδηγος οπως αναφερεται, αρκει μονο μια στιγμη απροσεξιας σε συνδυασμο με αλλους παραγοντες. Ε υπαρχουν λοιπον σημεια και συνθηκες που ευνοουν στατιστικα την απροσεξια ενος οδηγου που π.χ. δεν γνωριζει καλα το δρομο (αρα και τις προτεραιοτητες). Όταν ένα σημείο είναι επιρρεπές σε ατυχήματα, τότε θα το εξετάσεις ανάλογα. Δεν είπε κανείς ότι θα καταργήσεις όλα τα φανάρια μεταξύ 00:00 - 05:00.... Θα καταργήσεις αυτά που δεν έχουν νόημα ύπαρξης. + Τα φανάρια είναι για την συμφόρηση, όταν ο αριθμός των αμαξιών σε μια διασταύρωση είναι μεγαλύτερος από αυτό που μπορεί να τραβήξει μια ελεύθερη διασταύρωση, αλλιώς όλες οι διασταυρώσεις θα είχαν φανάρια με το που κατασκευάζονται. + Όταν ο οδηγός είναι απρόσεχτος, αυτό μπορεί να γίνει και με κόκκινο, και με κίτρινο... Δεν έχει ρόλο το χρώμα. Αντιθέτως, εάν όλοι σταματούν υποχρεωτικά, τότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αποφευχθεί το ατύχημα..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ήσουν τυχερός και μπράβο σου που το παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος. Από τα λάθη μαθαίνουμε, οπότε ποτέ ξανά μην περάσεις με κόκκινο. Και πήγαινε να ρίξεις και κάνα κίνο, τώρα που γυρίζει
helicoid Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Klausx είπε Γενικά να περιμένεις ένα φανάρι όταν δεν υπάρχει ψυχή στους δρόμους δεν είναι και ότι το πιο σωστό περιβαλλοντολογικά κτλ. Δεν μας πειράζει που οι μισοί οδηγάνε μαούνες SUV diesel που βγάζουν επιβεβαιωμένα καρκινογόνους ρύπους στην μούρη μας, που ακόμα κυκλοφορούν ΙΧ και φορτηγά που βγάζουν ένα μαύρο σύννεφο πίσω τους, που ο μάγκας ο σουμάχερ ο Ελληναράς για να πάει στο περίπτερο παίρνει το αμάξι αντί να κάνει 5 βήματα. Μας πειράζουν τα μεταμεσονύχτια φανάρια που δεν είναι σε κόμβους, επειδή αυξάνεται το προσωπικό μας αποτύπωμα άνθρακα. Ωραία λοιπόν, την επόμενη φορά που θα πας περίπτερο (ή λαική καλή ώρα) μπορείς να πας με τα ποδαράκια σου να κάνεις και γυμναστική. Έτσι θα ισοσκελίσεις το προσωπικό σου αποτύπωμα να μην έχεις και τύψεις. Η υποκρισία έχει και τα όρια της ε. Θες πιο απλή λύση; Σβήνε το στο φανάρι, έτσι κι αλλιώς τέτοια ώρα μόνος σου θα είσαι, δεν θα έχεις κανέναν νευρικό από πίσω να σου κορνάρει. Case solved. Αν και κάτι μου θυμίζει το nick σου, εσυ δεν είσαι αυτός που έλεγε πρόσφατα σε παραδιπλανό thread οτι στο πορτοκαλί φανάρι επιταχύνουμε, με δικαιολογία οχι οικολογική αυτήν την φορά αλλά για να μην πέσει πάνω μας ο από πίσω και καλά; Πάλι σε θυμάμαι να προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους οτι είναι οδηγοί της miss daisy ή οτι οδηγάνε μόνο κάθε Καθαρά Δευτέρα να πάνε για κούλουμα. Τα ίδια αερολογικά επιχειρήματα που ρίχνεις κι εδώ φάση εγω έχω φάει τους δρόμους με την σέσουλα και ξέρω τι παίζει στην καυτή άσφαλτο εμπειρικά κι εσείς οδηγάτε πατίνια και δεν ξέρετε την πιάτσα. Ξεκαβάλα λίγο και σκέψου τον συνδυασμό των δυο αυτών σου συμβουλών. Στο πορτοκαλί επιταχύνουμε να περάσουμε να μην μας χτυπήσει ο από πίσω + μεταμεσονύχτια πορτοκαλί φανάρια. Θα έκλαιγαν ΠΟΛΛΕΣ μανούλες. Γιατί δυστυχώς είναι πολλοί που βλέπουν πορτοκαλί (είτε στατικό είτε να αναβοσβήνει), και λένε γκάζωσε να προλάβουμε επειδή δεν ξέρουν καν την διαφορά ανάμεσα στα δυο. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από helicoid 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Klausx είπε Άστο τσάμπα κουράζεσαι το μυαλό σου είναι πολύ πίσω και αργό για να καταλάβει τι λέμε. Όταν στο 1ο μου ποστ μιλάω καθαρά για τις νυχτερινές ώρες και για το τι γίνεται σε αρκετές περιοχές αλλά που να τα δεις πίσω από ένα PC και 5 λεπτά λαϊκή κάθε Σάββατο γιατί αυτά που λες εκεί καταλήγουν ότι δεν περνάς χρόνο στον δρόμο. Κάνεις δεν είπε οτι δεν χρειάζονται τα φανάρια, μάθε να διαβάζεις. Μιλάμε για νυχτερινές ώρες που δεν κουνάει φύλλο και είναι άσκοπο κάποιος να περιμένει 100 φανάρια για να πάει σπίτι του ενώ θα μπορούσε να λειτουργεί σαν STOP όπως γίνεται σε αρκετά φανάρια ήδη. Φυσικά και σε ώρες αιχμής δεν γίνεται χωρίς φανάρια, τώρα ήρθες από τον Άρη; Γινεσαι ολοενα και πιο γραφικος. Επισης στο πρωτο σου ποστ δεν μιλας μονο για νυχτες. Μια χαρα μιλας και για ημερα οτι ειναι περιττα τα περισσοτερα φαναρια απλως εχουν μπει για ηλιθιους. Και εγω απλουστατα λεω οτι ο πιο ηλιθιος ολων (και κυριως ο πιο επικινδυνος μιας που μιλαμε για δρομο), ειναι αυτος που περνα τους αλλους για ηλιθιους και κατ'επεκταση υπερεκτιμα τις ικανοτητες του, ενω παραμενει εξισου επικινδυνος. ΥΓ. Εγω μπορει να ειμαι αργος στο μυαλο οπως λες, τουλαχιστον ομως δεν ειμαι τοσο αργος ωστε να πιστευω οτι τα αυτοκινητα θα πηγαινοερχονται αυτοματα στο προσεχες μελλον... Τραβα δες καμια χολιγουντιανη υπερπαραγωγη και δες αν ερχομαι απο το φαναρι... Μολις με δεις , δειξε μου την αυτοματη οδηγηση. Μεχρι τοτε, επιμενω, σε πολιτισμενη χωρα δε θα ειχες αδεια οδηγησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Επίσης λοιπόν εσείς οι ντελιβεραδες, οι οδηγοί ταξί κλπ βγάζετε το ψωμί σας, θα έπρεπε και να είστε διπλά προσεκτικοί από τους υπολοίπους οδηγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις