StelioZz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Χτες περασα σε κοκκινο φαναρι. Με ακολουθησαν και με σταματησαν.Πηραν στοιχεια και με αφησαν. Δεν μου δωσανε καμια κληση να υπογραψω και ουτε μου πηραν πινακιδες/διπλωμα.Απο οτι εχω ακουσει δεν θα επρεπε να γινουν και τα τρια επιτοπου? Εχει αλλαξει κατι στην διαδικασια και θα μου ερθει σπιτι?
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, StelioZz είπε Καλησπέρα. Χτες περασα σε κοκκινο φαναρι. Με ακολουθησαν και με σταματησαν.Πηραν στοιχεια και με αφησαν. Δεν μου δωσανε καμια κληση να υπογραψω και ουτε μου πηραν πινακιδες/διπλωμα.Απο οτι εχω ακουσει δεν θα επρεπε να γινουν και τα τρια επιτοπου? Εχει αλλαξει κατι στην διαδικασια και θα μου ερθει σπιτι? Είτε θα σου έρθει χαρτί για δικαστήριο, είτε στη χάρισαν, δεν στο διευκρίνησαν πριν σου πουν φύγε? Πάντως όχι, δεν γίνονται και τα τρία που περιέγραψες επιτόπου, δλδ όχι απαραίτητα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Joshua21
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εγω σε μηχανακι που ειδα κανανε και τα 3 + κρανος + ασφαλιση + τελη - δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ . Ας το παρουν σοβαρα δεν ειναι ανευθυνα παιδακια να τη χαρισουν
StelioZz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα σκαλωσει κανονικοτατα. Με ρωτησαν γιατι το εκανα και τους ειπα οτι δεν εχω δικαιολογια, ειμαι λαθος. Ολη την ωρα μιλαγανε με ασυρματο για τα στοιχεια μου. (αδεια,διπλωμα,κτεο κτλπ που ειναι ολα ενταξη φυσικα, ουτε με εχουν ξανασταματησει ποτε). Μετα αφου με ρωτησαν αν γνωριζω ποσο ειναι το ποσο για κοκινο φαναρι και τους ειπα οχι(ετσι σκαλωμενος που ημουν δεν μπορουσα να σκεφτω), χαμογελασαν λιγο. Μετα αναφερθηκαμε στην δουλεια μου (δουλευω σε ψητοπολειο και βοηθαω delivery). Ειπε οτι φαινομαι καλο παιδι και "αντε φυγε τωρα". Με υφος που ναι θα μπορουσες να πεις οτι ειχαν σκοπο να την χαρισουν αλλα δεν ηταν ξεκαθαροι και δεν βλεπω τον λογο να το κανουν. (εκτος φυσικα αν λαβανε υποψη οτι το εκανα προσεχτηκα σε εναν αδειο δρομο. Αλλα δεν ειναι και τρομερη δικαιολογια, η παραβαση ειναι παραβαση.) Απλα αποσο γνωριζω για αποφυγη δικαστηριου σε βαζουν να υπογραψεις κληση. Επισης κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι παιζει να μην ηταν τροχαια αλλα ομαδα διας. Δεν ξερω αν αυτος ηταν ο λογος 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εγω σε μηχανακι που ειδα κανανε και τα 3 + κρανος + ασφαλιση + τελη - δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ . Ας το παρουν σοβαρα δεν ειναι ανευθυνα παιδακια να τη χαρισουν εγω ειμαι ενταξη σε ολα. φορουσα κρανος και εχω ολα τα χαρτια νομιμα (οχι μαζι μου αλλα τα εχω πληρωμενα ολα το οποιο το ειδανε οταν μιλησαν στα κεντρικα, τελη-ασφαλιση-κτεο-διπλωμα-κρανος). Ναι ηταν ανευθηνο και δεν θα δικαιολογηθω ουτε λεω να μου την χαρισουν(αν και τουλαχιστον το διπλωμα θα με κανει να χασω την δουλεια μου που ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο τα 700). Ουτε καν μου ειχε περασει απο το μυαλο. Απλα τωρα τι γινεται? Υπομονη και θα ειμαι με το ανχος για 1 μηνα(η δεν ξερω ποσο) να κοιταω το γραμματοκηβωτιο καθε μερα? Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από StelioZz
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στη χαρισαν αφου ειδαν οτι delivery βγαζεις το ψωμι σου δε νομιζω αφου ειχες χαρτια να ερθει τιποτα 7
konpat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Τίποτα δε θα γίνει. Έπεσες σε καλούς, άλλη φορά προσοχή, αυτό το λάθος μπορεί να είναι μοιραίο και για εσένα και τον άλλον που δε θα φταίει. 5 1
haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Προφανώς στην χάρισαν, όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Την αγωνία για το "την έφαγα, δεν την έφαγα" μετέτρεψέ την σε κάτι καλό, προσέχοντας παραπάνω από δω και μπρος 14 λεπτά πριν, konpat είπε Τίποτα δε θα γίνει. Έπεσες σε καλούς, άλλη φορά προσοχή, αυτό το λάθος μπορεί να είναι μοιραίο και για εσένα και τον άλλον που δε θα φταίει. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως χαρακτηρίζουμε τους "καλούς" ή τους "κακούς". Για μένα σαν ανθρώπους, ναι, καλούς θα τους χαρακτήριζα. Σαν επαγγελματίες όμως που η δουλειά τους είναι να προστατεύουν και αυτούς που περνάνε με κόκκινο (από τον εαυτό τους) και αυτούς που περνάνε με πράσινο (από τους προηγούμενους) μάλλον "κακούς" θα τους έλεγα. Καλώς ή κακώς τις περισσότερες φορές η αγωνία του περιστατικού μπορεί να ξεχαστεί πιο εύκολα από ένα 800άρι το οποίο θα μας βγάλει (τους περισσότερους από εμάς) εκτός προϋπολογισμού για αρκετούς μήνες μετά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από haris_216 9
slk200gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δεν έπεσες σε τροχαία οπότε δεν ειχαν και μπλοκακι ,σε αυτήν την περιπτωση έπρεπε να φωνάξουν τροχαία όπως έγινε σε μένα και αφού δεν υπέγραψες κλήση δεν θα γίνει δικαστήριο,,τυχερός πολύ είσαι διότι είναι τρομαχτικές οι ποινές για κόκκινο,αλκοολ
StelioZz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, konpat είπε Τίποτα δε θα γίνει. Έπεσες σε καλούς, άλλη φορά προσοχή, αυτό το λάθος μπορεί να είναι μοιραίο και για εσένα και τον άλλον που δε θα φταίει. Δεν θελω να δικαιολογηθω απλα να ανεφερω οτι δεν ηταν το "τελειως απερισκεπτο κοκκινο επειδη πηγαινα με 80".Στην περιπτωση μου σταματησα και αφου βεβαιωθηκα οτι οντως δεν υπαρχει κανεις ξαναξεκινησα. Πιθανοτητα να χτυπαγα καποιον δεν υπηργε.Φυσικα δεν ειναι λογος αυτος να περασεις κοκκινο οποτε δεν το λεω σαν δικαιολογια.Απλα εγινε και το εχω ηδη μετανιωσει. Παρολο οτι ειμαι ντελιβερας και μας εχει βγει η φημη (που για τους μονοδρομους και τα στενακια ισχυει). Κοκκινο φαναρι ειναι εξερετικα σπανιο να περασω. Γενικως τα αποφευγω σαν το διαολο το λιβανι μεσα απο μικροτερους δρομους. Με τον καιρο εχω μαθει σχεδον ολα τα φαναρια της πολης πως να τα αποφυγω. εκτος απο 2-3 που δεν αξιζει. Τωρα δεν επεσα σε καποιο απο αυτο, απλα γυρναγα σπιτι στη μια το βραδυ και δεν εκατσα να ασχοληθω 10 λεπτά πριν, haris_216 είπε Την αγωνία για το "την έφαγα, δεν την έφαγα" μετέτρεψέ την σε κάτι καλό, προσέχοντας παραπάνω από δω και μπρος Ισχυει φιλε. Οτι και να εχει γινει το μονο σιγουρο ειναι οτι κομμενα αυτα. Δεν ημουν ο χειροτερος, δεν ημουν και ο τελειος. Καιρος να γινω 2
haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, StelioZz είπε Ισχυει φιλε. Οτι και να εχει γινει το μονο σιγουρο ειναι οτι κομμενα αυτα. Δεν ημουν ο χειροτερος, δεν ημουν και ο τελειος. Καιρος να γινω Δεν διευκρινίζεις όμως τι θα γίνεις. Τέλειος ή...χειρότερος; 3
GoMaR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μακάρι να μη ξανα περάσεις με κόκκινο και να μάθεις απο τα λάθη σου. Είναι σοβαρό παράπτωμα και είσαι τυχερός που δεν την έφαγες. Προσοχή στους δρόμους. Μη ξεχνάς ότι θέτεις σε κίνδυνο τον εαυτό σου καθημερινά για να βγάλεις το ψωμί σου. 1
konpat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εδώ θυμάμαι τα λόγια του πατέρα μου όταν με μάθαινε να οδηγώ "Ούτε μια φορά τέτοιες παραβάσεις, σου γίνονται συνήθεια" 10
bill999r Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Στην χάρισαν... δυστυχώς για μένα.... Θα ήμουν υπέρ σε τέτοιες παραβάσεις, κόκκινο, κινητό, υπερβολική ταχύτητα να σου κατάσχουν το όχημα δια παντός... Όποιος θα το έκανε θα τον ψήφιζα και με τα δύο χέρια.... 5
Tompgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Αφού δεν έχουν σκοπό να προστατεύσουν κανέναν κακομοίρη που πάει στην δουλειά του και τον παίρνει ο άλλος σβάρνα παραβιάζοντας κόκκινο, τουλάχιστον ας παρκάρουν τα περιπολικά για να γλυτώσουμε καύσιμα και φθορές. Ελλαδιστάν τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις