Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω τη γνωμη σας για μηνιαιους φακους επαφης. Τι μαρκες χρησιμοποιειτε? Θα ήθελα να ειναι ανετοι και να περναει οξυγόνο. Εχετε απoψη για τους Air Optix Hydra Glyde.? Οι οπτικοι τους εχουν αποθεώσει!

Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω χρησιμοποιήσει αρκετές μάρκες και μπορώ να πω ότι όντως οι air optix (έχω τους aqua) με έχουν βολέψει περισσότερο από την άποψη ότι δεν ξεραίνονται τόσο εύκολα όσο οι άλλοι. Σίγουρα θα δοκιμάσω και τους hydra glyde σε λίγο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, flyk είπε

Φίλε εγώ έχω χρησιμοποιήσει αρκετές μάρκες και μπορώ να πω ότι όντως οι air optix (έχω τους aqua) με έχουν βολέψει περισσότερο από την άποψη ότι δεν ξεραίνονται τόσο εύκολα όσο οι άλλοι. Σίγουρα θα δοκιμάσω και τους hydra glyde σε λίγο καιρό.

Αυτους τους εχεις δοκιμασει cooper vision biomedics 55? Αν ναι ποια η γνωμη σου σε σχεση με air optix?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Αυτους τους εχεις δοκιμασει cooper vision biomedics 55? Αν ναι ποια η γνωμη σου σε σχεση με air optix?

Τους συγκεκριμένους όχι. Είχα πριν κάτι μήνες τους Cooper Vision Frequency 55 Aspheric Μηνιαίοι 6pack . Καλοί και αυτοί γενικά. Με βόλεψαν λίγο περισσότερο οι air optix εμένα.

Θα σου πρότεινα να πας σε μαγαζί οπτικών και να πάρεις δοκιμαστικά από 1 ζευγάρι να τους δοκιμάσεις πως σου κάθονται γιατί κάθε μάτι είναι ξεχωριστό και βλέπεις ποιους θα πάρεις  σε ποσότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Αυτους τους εχεις δοκιμασει cooper vision biomedics 55? 

Τους είχα δοκιμάσει εγώ, δεν είχα κάποιο θέμα, ήταν απλά οκ, αλλά δεν τους προτίμησα ξανά. Θα σου πρότεινα να δεις τους aqualens aspheric και refresh. Γενικά στην επιλογή φακών, δωσε σημασία και στην καμπυλότητα, παίζει ρόλο πόσο καλά και άνετα θα σου κάθονται στο μάτι. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...