Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ,

Κοιτάω δειλά δειλά την προοπτική εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού. Βρίσκω κάτι στο αντικείμενο που με ενδιαφέρει στο ΕΑΠ.  Θα ήθελα τη γνώμη σας αν πιστεύετε ότι είναι αρκετά αναγνωρίσιμο στην αγορά εργασίας. 

Εργαζομαι περίπου 8 χρόνια στον κλάδο μου , δεν έχω μεταπτυχιακό και σκέφτομαι ότι ίσως μου δώσει ώθηση μελλοντικά. 

Γενικά δεν υπάρχει μεγάλη άνεση χρημάτων , αλλά μ έναν προγραμματισμό θα τα καταφέρω. Το θέμα μου είναι να κάνω κάτι που θα πιάσει τόπο. 

Επισης είμαι 35 κ θεωρώ ότι αν κάνω κάτι ας το κάνω τώρα πριν είναι πολύ αργά (από θέμα υποχρεώσεων και όρεξης).

Εχει κανεις εμπειρία ;; 

Δημοσ.

Μπορείς να αναφέρεις για πιο συγκεκριμένα ΠΜΣ σκέφτεσαι;
Όπως πολλοί έχουν αναφέρει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα εδώ μέσα και όχι μόνο, η γνώση μόνο να σου προσφέρει μπορεί.
Το αν τελικά το χαρτί που θα αποκτήσεις θα σου δώσει την ώθηση που περιμένεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Επίσης, προσωπικά, θεωρώ ότι η απόκτηση γνώσης δεν θα πρέπει να συγχέεται με την ηλικία. Αν μπορείς και θέλεις να το κάνεις, το κάνεις ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δημοσ.

Νομίζω πως όλα τα μεταπτυχιακά του εαπ είναι πλέον αναγνωρισμενα και από το δημόσιο και από την αγορά. Προχώρα άφοβα 

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολα Σεισμικη Μηχανικη και Πληροφορική πού είχα παρακολουθήσει είχαν τρελές απαιτήσεις. Κοινώς απλός άνθρωπος τα παραταει....

Έπρεπε να γραφτώ θεολογία / ψυχολογία τουριστ που είχε γκομ ε ενδιαφέρον :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, icsd08063 είπε

Μπορείς να αναφέρεις για πιο συγκεκριμένα ΠΜΣ σκέφτεσαι;
Όπως πολλοί έχουν αναφέρει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα εδώ μέσα και όχι μόνο, η γνώση μόνο να σου προσφέρει μπορεί.
Το αν τελικά το χαρτί που θα αποκτήσεις θα σου δώσει την ώθηση που περιμένεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Επίσης, προσωπικά, θεωρώ ότι η απόκτηση γνώσης δεν θα πρέπει να συγχέεται με την ηλικία. Αν μπορείς και θέλεις να το κάνεις, το κάνεις ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για Supply Chain Management σκέφτομαι. Γενικά προτεραιότητα έχω τα business analytics , αλλά αυτό της ασοεε είναι απαγορευτικό (7.000€).. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απαγορευτικό σε κανένα μεταπτυχιακό και για κανέναν.

Αν δεν έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από 7.863 €, αλλά έχεις ικανότητες και διάθεση να ασχοληθείς τα επόμενα δύο χρόνια μόνο με το αντικείμενο των σπουδών σου θα κάνεις μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε Ελληνικό Πανεπιστήμιο με ελάχιστα χρήματα.

Αν έχεις μεγαλύτερο εισόδημα (ατομικό) υπάρχουν και οι υποτροφίες αριστείας, ειδικά στο ΕΑΠ που παίρνεις υποτροφία αν το συνολικό εισόδημά σου (οικογενειακό ή ατομικό) δεν υπερβαίνει τα 50.000,00€.

Δημοσ.

Ό,τι πρόγραμμα έχει το ΕΑΠ ειναι πολύ απαιτητικό. Πρέπει να ασχοληθείς πολύ και να έχεις προγραμμα μελέτης για να τα βγάλεις πέρα.

Αναγνωρίζονται παντού. Είναι ότι πρέπει για εργαζόμενους αφού ειναι εξ αποστάσεως (μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα να γραφτείς σε καθαρά ηλεκτρονικο τμήμα, ωστε να μη πηγαίνεις ούτε στις συναντήσεις αλλά να γινεται εξ αποστάσεως συνάντηση μέσω πλατφόρμας.

Ειναι από τα φθηνότερα μεταπτυχιακά που υπάρχουν. Φυσικά υπάρχουν και κάποια δωρεάν σε άλλα πανεπιστήμια αλλά δεν ειναι εξ αποστάσεως

Εσυ θα αποφασίσεις αν θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια για τους γνωρίζοντες . Αν καποιος ειναι παντρεμενος και εχει 5000 εισόδημα και η γυναικα του 15.000 . Ποιο εισόδημα μετράει το συνολικο (20.000) ή το ατομικο 5.000 για υποτροφίες διδακτρα κτλ....?

Δημοσ.

Έχει κανεις άποψη για το MBA του ΕΑΠ; Διαβάζω πως η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική; Ισχύει; Όλο το προγραμμα σπουδών και η διδασκαλία του είναι στα αγγλικά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 26/8/2019 στις 7:12 ΜΜ, Antoniape είπε

Έχει κανεις άποψη για το MBA του ΕΑΠ; Διαβάζω πως η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική; Ισχύει; Όλο το προγραμμα σπουδών και η διδασκαλία του είναι στα αγγλικά; 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι απαιτητικό καθώς έχει τη (σωστή) λογική ότι πρέπει να σου προσφέρει γνώση και όχι απλά να πάρεις ένα πτυχίο πληρώνοντας. 

Ναι, το MBA είναι στα αγγλικά, δες και εδώ https://www.eap.gr/el/programmata-spoudwn/84-dioikisi-epixeiriseon-mva/6444-master-in-business-administration-mba-έτος-εισαγωγής-από-το-2018-2019

Λόγω της διδασκαλίας του ΠΜΣ στην αγγλική γλώσσα, απαιτείται η επάρκεια γνώσης της Αγγλικής γλώσσας, τουλάχιστον επιπέδου Γ1 (C1) σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Επεξ/σία από newlynx
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Και το κοστος ειναι οσο σε ολα τα μεταπτυχιακα του ΕΑΠ; Περιπου 3000-3500;

Ναι, νομίζω συνολικά 3250€.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/8/2019 στις 7:12 ΜΜ, Antoniape είπε

Ναι, είναι στα Αγγλικά. Προφανώς στις ομαδικές συναντήσεις και στην επικοινωνία με τους καθηγητές οι ερωτήσεις μπορούν να γίνουν στα Ελληνικά.

4 ώρες πριν, zenwalk23 είπε

Και το κοστος ειναι οσο σε ολα τα μεταπτυχιακα του ΕΑΠ; Περιπου 3000-3500;

4 ετήσιες ενότητες συν η διατριβή => 5*650=3.250.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...