cumulus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Καλησπέρα, επειδη ειμαι σε φάση αναζήτησης και μαλλον θα πάω για την roborock s55 απλά επειδη κοστίζει 350+ θα ηθελα να ρωτήσω καποια πράγματα πριν την αγοράσω. Η σκουπα αλλάζει δωματια απο μονη της? Γιατι με ενδιαφερει να την χρησιμοποιώ ενω θα λείπω για δουλειά και οχι οταν θα ειμαι στο σπιτι ώστε να ειμαι απο πίσω να της αλλάζω δωματιο οταν τελιώσει με τον ενα χωρο. Επισης οταν λετε να ειναι ευρυχωροι οι χώροι για να λειτουργει κανονικά τι εννοειται? Σε ενα μικρο σχετικά σαλονι οπου ο καναπες καταλαμβανει το μεγαλυτερο μερος του χωρου μαζι με το τραπεζακι και το επιπλο της τηλεορασης θα εχει πρόβλημα ας πουμε? Δεν με ενδιαφερει σφουγγαρισμα ουτε εχω χαλιά, με ενδιαφερει κυριώς να αλλάζει δωματια δηλαδη σαλονι, κουζινα, υπνοδωματιο απο μονη της και να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κολλαει λόγω επιπλων μιας και το σπιτι ειναι μικρό. Ευχαριστώ Μια χαρά αλλάζει χώρους .Πρέπει απλά να έχεις μαζέψει κάποια πράγματα πριν αρχίσει να σκουπίζει όπως πχ κορδόνια,καλώδια κλπ
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω σκυλάκι σπίτι και βγάζει τρίχα! Πάω σε Roborock s50 ή s55;
Pr3D@t0R Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Greek_Super_Saiyan είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω σκυλάκι σπίτι και βγάζει τρίχα! Πάω σε Roborock s50 ή s55; To ίδιο πράγμα είναι, το χρώμα αλλάζει..... Μήπως εννοείς την s6?? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Pr3D@t0R
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Pr3D@t0R είπε To ίδιο πράγμα είναι, το χρώμα αλλάζει..... Μήπως εννοείς την s6?? Α δεν ξέρω. Η μία είναι αυτή που είδα (s50) https://www.e-karavasilis.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=4899&skr_prm=WyJiOWIxZjIwMS1jODU2LTQ4YTctODFiMy00MDljZTU5MGRiMzUiLDE1NzEyOTQ4NzcxMzUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Και η άλλη αυτή: (s55) https://www.e-karavasilis.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=5682&skr_prm=WyJiOWIxZjIwMS1jODU2LTQ4YTctODFiMy00MDljZTU5MGRiMzUiLDE1NzEyOTQ5NjYxMTUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
smpt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ίδια είναι Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από smpt
Greek_Super_Saiyan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, smpt είπε Η ίδια είναι Ευχαριστώ. Οπότε την προτείνετε;
smpt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 εμένα με έχει σώσει. Τώρα με έχει βάλει η γυναίκα μου να βρω ένα drone μου να ξεσκονίζει ράφια 1
panosvlass Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ και δυο μέρες η roborock s50 αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με το δίκτυο, με αποτέλεσμα να μην την βλέπω στην εφαρμογή και να χάνω τις μισές δυνατότητες της. Ενώ λειτουργούσε κανονικά από την πρώτη φορά που την σύνδεσα ξαφνικά το έκανε. Έχω δοκιμάσει 100 φορές wifi reset. Την βρίσκω στην εφαρμογή της βάζω το wifi κτλ κάνει τα 2 πρώτα βήματα που επικοινωνεί με το κινητό και σκαλώνει στο βήμα που επικοινωνεί με το δίκτυο. Έχει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Η το έχει αντιμετωπίσει κάνεις και έχει καμία λύση? Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από panosvlass
el02154 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω πάντως πως η s6 κάνει σφουγγάρισμα χωρίς να πρέπει να αλλάξεις τον μηχανισμό πρώτα δλδ να βγάλεις την σκούπα.οποτε τα κάνει και τα δύο "ταυτόχρονα".είναι και αυτή μια διαφορά
panosvlass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 7/11/2019 στις 1:27 ΜΜ, panosvlass είπε Εδώ και δυο μέρες η roborock s50 αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με το δίκτυο, με αποτέλεσμα να μην την βλέπω στην εφαρμογή και να χάνω τις μισές δυνατότητες της. Ενώ λειτουργούσε κανονικά από την πρώτη φορά που την σύνδεσα ξαφνικά το έκανε. Έχω δοκιμάσει 100 φορές wifi reset. Την βρίσκω στην εφαρμογή της βάζω το wifi κτλ κάνει τα 2 πρώτα βήματα που επικοινωνεί με το κινητό και σκαλώνει στο βήμα που επικοινωνεί με το δίκτυο. Έχει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Η το έχει αντιμετωπίσει κάνεις και έχει καμία λύση? Απανταω στο δικό μου μύνημα μιας και βρέθηκε η λύση. Να πω οτι τελικά ήταν θέμα του bridge ρουτερ που έχω βάλει στον όροφο που κινείται η σκούπα. Δεν ήταν εξαρχής σωστά ρυθμισμένο και σκάλωσε με την σκούπα. Με σωστή ρύθμιση του bridge mode η σκούπα συνδέθηκε κανονικά. Η λύση την έδωσε όταν την δοκιμασα σε άλλο ρουτερ και συνδέθηκε οπότε και υποψιααστηκα το πρόβλημα. 2
haris_216 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panosvlass είπε Απανταω στο δικό μου μύνημα μιας και βρέθηκε η λύση. Να πω οτι τελικά ήταν θέμα του bridge ρουτερ που έχω βάλει στον όροφο που κινείται η σκούπα. Δεν ήταν εξαρχής σωστά ρυθμισμένο και σκάλωσε με την σκούπα. Με σωστή ρύθμιση του bridge mode η σκούπα συνδέθηκε κανονικά. Η λύση την έδωσε όταν την δοκιμασα σε άλλο ρουτερ και συνδέθηκε οπότε και υποψιααστηκα το πρόβλημα. Μπράβο που όταν βρήκες τη λύση την μοιράστηκες μαζί μας. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο 2
GeorgeGK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, loofas είπε βγηκε καμια προσφορα για black friday; Και εγώ αυτο περιμενω 1
saltofx_v Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 ο κωτσοβολος εχει βγαλει καποιες προσφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα