Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτησεις..Πιο συγκεκριμένα το θέλω για την σχολή εργασίες κτλ,  Για να μπαίνω στα μέσα , να ακούω μουσική , να βλέπω καμία ταινία ...τέτοια ....Ούτε απαραίτητα  να παίζω παιχνίδια όπως λολ ούτε να φτιάχνω προγράμματα...Και επίσης δεν θέλω φέτος να δουλεύει τελεία και του χρόνου να σέρνεται. 

θα ανοίξω και αλλο θέμα για επιλογή λαπτοπ αλλα θελωβκαο ρωτήσω...σχετικά με τις απαιτήσεις μου..amd ryzen Ή Intel?

Δημοσ.

αν πούμε ότι δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά μόνο η ποιότητα ? θα έλεγες πάλι ryzen?

απλώς έχω ακούσει ότι σε λίγα χρόνια εμφανίζουν προβλήματα..ΤΟ λαπτοπ είναι αργό κτλ...

α και για τυχών παρερμηνείες ..Δεν εννοώ να αγοράσω επεξεργαστή ....εννοώ ότι θέλω να αγοράσω λαπτοπ και σκέφτομαι τι επεξεργαστή είναι καλύτερο να έχει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

αν πούμε ότι δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά μόνο η ποιότητα ? θα έλεγες πάλι ryzen?

απλώς έχω ακούσει ότι σε λίγα χρόνια εμφανίζουν προβλήματα..ΤΟ λαπτοπ είναι αργό κτλ...

α και για τυχών παρερμηνείες ..Δεν εννοώ να αγοράσω επεξεργαστή ....εννοώ ότι θέλω να αγοράσω λαπτοπ και σκέφτομαι τι επεξεργαστή είναι καλύτερο να έχει 

τοτε απλο λες ενα ποσό πανω κατω που διαθετεις και σου βρισκουμε το καλυτερο που εχει στα λεφτα που δινεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Black Demis είπε

τοτε απλο λες ενα ποσό πανω κατω που διαθετεις και σου βρισκουμε το καλυτερο που εχει στα λεφτα που δινεις

Έχω ανοίξει ένα άλλο θέμα για επιλογή λαπτοπ 

Δεν ξέρω αν τελικά πρέπει να αποκλήσω αυτά με επεξεργαστή ryzen...γι'αυτό άνοιξα ξεχωριστό θέμα για τον επεξεργαστή 

Επεξ/σία από Νικηφόρος Γεωργάκης
Δημοσ.

Για αυτά που αναφέρεις, δεν εχει τόσο μεγάλη σημασία ο επεξεργαστής αλλα αν το λαπτοπ έχει SSD.

ΑΝ δεν εχει, τον τοπ επεξεργαστή να εχει πάλι αργό θα είναι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Για αυτά που αναφέρεις, δεν εχει τόσο μεγάλη σημασία ο επεξεργαστής αλλα αν το λαπτοπ έχει SSD.

ΑΝ δεν εχει, τον τοπ επεξεργαστή να εχει πάλι αργό θα είναι.

Ναι ssd έχουν αυτά που έχω βρει...απλώς έχω ακούσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ryzen να βγάλουν προβλήματα...Για αυτό ρωτάω...ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Black Demis είπε

ειδα πανω κατω σε τι λεφτα ζητας (απο αυτα που παρεθεσες) αυτα τα δυο φαινονται top για σενα (και οχι μονο εσενα)

ναι καλό φαίνεται αλλα δεν έχει λειτουργικό σύστημα ..πράγμα που δεν είναι τόσο καλό 

Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι ...Δηλαδή οί καινούριοι επεξεργατες βγάζουν προβλήματα ? 

ας πούμε οτι το λάπτοπ που θα πάρω εχει amd ryzen 5..Αυτός είναι καινούριος ή παλιός ? θα βγάζει προβλήματα Ή οχι ? 

Αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ..λαπτοπ έχω εχω επιλέξει κάποια απλά θελωνα δω αν τελικά να αποκλήσω αυτά μέ amd ryzen..Για Αυτό άνοιξα αυτό το θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

ναι καλό φαίνεται αλλα δεν έχει λειτουργικό σύστημα ..πράγμα που δεν είναι τόσο καλό 

Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι ...Δηλαδή οί καινούριοι επεξεργατες βγάζουν προβλήματα ? 

ας πούμε οτι το λάπτοπ που θα πάρω εχει amd ryzen 5..Αυτός είναι καινούριος ή παλιός ? θα βγάζει προβλήματα Ή οχι ? 

Αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ..λαπτοπ έχω εχω επιλέξει κάποια απλά θελωνα δω αν τελικά να αποκλήσω αυτά μέ amd ryzen..Για Αυτό άνοιξα αυτό το θεμα

Και γλυτώνεις 100 και ευρώ χωρίς os περνάς αυτό που θέλεις εσύ και καθάρισες

Όχι δεν βγαίνουν όλα με θέματα απλά σειρά ryzen 2xx σε λαπτοπ είχαν σοβαρά θέματα με chipset στην μητρική, λύθηκε το θέμα με την σειρά 3χχ αλλά δεν βγήκε ακόμη

Εγώ προσωπικά παίρνω μόνο και μόνο business series laptops για μα αποφύγω κάθε τι πρόβλημα και λόγο πολύ καλύτερης κατασκευής (υλικά) και άπειρος καλύτερη υποστήριξη από θέμα drivers bios κλπ και γενικός. Αλλά εκεί τα σκας χοντρά γιατί καλή κατασκευή και υποστιριξη κωστιζει ποιο πολύ από το laptop το ίδιο φαντάσου έχω ακόμη το παλιό Lenovo ThinkPad x240 και ειναι σαν πρώτη μέρα μόνο ssd έβαλα και ram 16 gb ακόμη και σήμερα έρχονται bios updates και διάφορα fixes. Που τα περρισωτερα laptop ίδιας ηλικίας έχουν ξεχαρβαλοθει τα πλαστικά έχουν θέμα με θερμοκρασίες και χίλια αλα δύο

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.

και σε μένα σε ένα W530 εξαετίας ,ήρθε προχθές αναβάθμιση Bios από την Lenovo. Εννοείτε ότι σε σχέση με τα σημερινά "χρέπια" των 600-700 ευρώ δεν έχει καμία σχέση. Επίσης σε ένα γνωστό μου που τρέχει ένα ProBook πενταετίας η Hp συνεχίζει κανονικά την υποστήριξη. Για το θέμα των πλαστικών  ,τα έχουμε ξαναπεί. 

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι...

οκ..Αυτό που μου λέτε  Είναι ότι η δεύτερη σειρά βγάζει καποια προβλήματα ...ο amd ryzen 5 Ή 7 ξέρω γω, τι σειρα ειναι ? 2? 

να πάρω λαπτοπ με τέτοιον επεξεργαστή ή να το αποκλησω απο τις επιλογές μου?

σε αυτό θέλω να πάρω απαντηση 

Ή μου έχετε απαντήσει και δεντο εχω καταλάβει 

2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Και γλυτώνεις 100 και ευρώ χωρίς os περνάς αυτό που θέλεις εσύ και καθάρισες

κατ'εμέ Windows 10 είναι μονόδρομος για os....Και για να βάλω αυθεντικα χωρίς ιούς θα πληρώσω ..άρα δεν γλυτωνω λεφτα

2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Όχι δεν βγαίνουν όλα με θέματα απλά σειρά ryzen 2xx σε λαπτοπ είχαν σοβαρά θέματα με chipset στην μητρική,

Αυτό είναι σοβαρό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Νικηφόρος Γεωργάκης είπε

Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι...

οκ..Αυτό που μου λέτε  Είναι ότι η δεύτερη σειρά βγάζει καποια προβλήματα ...ο amd ryzen 5 Ή 7 ξέρω γω, τι σειρα ειναι ? 2? 

να πάρω λαπτοπ με τέτοιον επεξεργαστή ή να το αποκλησω απο τις επιλογές μου?

σε αυτό θέλω να πάρω απαντηση 

Ή μου έχετε απαντήσει και δεντο εχω καταλάβει 

κατ'εμέ Windows 10 είναι μονόδρομος για os....Και για να βάλω αυθεντικα χωρίς ιούς θα πληρώσω ..άρα δεν γλυτωνω λεφτα

Αυτό είναι σοβαρό ?

ε ναι... ξαφνικά νεκρώνει το μηχάνημα και αντε τρέξε για εγγύηση (παντα στο laptop στο desktop chipset που προσφέρονται απο της μητρικές είναι το λιγότερο άψογοι)

γλυτώνεις έχει κάτι προσφορουλες με 20 ευρω ουυυ

οταν λεω σειρα 2

ryzen 2xxx 2500 2700 κλπ ολη η σειρα 2

σου έδωσα δυο μηχανήματα για τα λεφτα που θελεις αψογα τωρα αν θες με os ψαξε το ιδιο με os (εχει )

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Black Demis είπε

Όχι δεν βγαίνουν όλα με θέματα απλά σειρά ryzen 2xx σε λαπτοπ είχαν σοβαρά θέματα με chipset στην μητρική, λύθηκε το θέμα με την σειρά 3χχ αλλά δεν βγήκε ακόμη

Αυτο που γραφεις υπαρχει καπου topic: που να εχουν μαζευτει σχετικες αναφορες παθοντων?
Γιατι ειναι εξαιρερικα σημαντικο να το ξερουμε - προφυλαχθουμε -εαν συμβαινει κατι τετοιο...
🤕

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...