Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω επιστροφή από δήλωση θανόντα σαν κληρονόμος , έχει γίνει εκκαθάριση από τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχει μπει το ποσό. Είναι φυσιολογική τόση καθυστέρηση; 

Δημοσ.

Ομοίως, έκανα τροποποιητική το καλοκαίρι από την οποία προκύπτει διαφορά και δεν έχει πιστωθεί ακόμα (είχα πληρώσει με κάρτα όλο το ποσό της αρχικής εκκαθάρισης).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Ομοίως, έκανα τροποποιητική το καλοκαίρι από την οποία προκύπτει διαφορά και δεν έχει πιστωθεί ακόμα (είχα πληρώσει με κάρτα όλο το ποσό της αρχικής εκκαθάρισης).

Μάλιστα...παίζει δλδ να μην μπουν μέχρι τέλος του έτους;😳

Εμένα από την δήλωση προέκυπτε ένα ποσό για οφειλή έγινε συμψηφισμός & το ποσό που είναι να πιστωθεί όπως προείπα, άφαντο.

1η φορά γίνονται αυτά🤦‍♀️

Δημοσ.

Νομίζω ότι συμψηφισμός γίνεται εδώ και χρόνια, τώρα γιατί δεν έχει πιστωθεί το ποσό, τί να πω.

Το δικό μου είναι 30κάτι ευρώ, το θέμα είναι το γιατί..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Νομίζω ότι συμψηφισμός γίνεται εδώ και χρόνια, τώρα γιατί δεν έχει πιστωθεί το ποσό, τί να πω.

Το δικό μου είναι 30κάτι ευρώ, το θέμα είναι το γιατί..

Εμένα είναι πολλά, το θέμα είναι πως λόγω covid δεν μπορώ να πάω στη ΔΟΥ στην Αθήνα μιας και μένω επαρχία να δω τι γίνεται, ο λογιστής δεν έχει ιδέα...Κάποια στιγμή λέει θα πιστωθούν🙄.

Όταν είναι να πάρουνε είναι πρώτοι😬Όταν είναι να δώσουν σφυρίζουν αδιάφορα....

Δεν θυμάμαι πάντως άλλη χρονιά να μην έχουν πιστωθεί μέχρι τέλος του χρόνου, εκτός αν κάνω λάθος🤷🏼‍♀️

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στη ΔΟΥ. Το 2018 και 19 έπρεπε να μιλήσω με τη ΔΟΥ για να μου πιστώσουν την επιστροφή. Είδε στο σύστημα ότι όλα ήταν ΟΚ και σε δυο βδομάδας μπήκαν τα χρήματα.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Πάρε τηλέφωνο στη ΔΟΥ. Το 2018 και 19 έπρεπε να μιλήσω με τη ΔΟΥ για να μου πιστώσουν την επιστροφή. Είδε στο σύστημα ότι όλα ήταν ΟΚ και σε δυο βδομάδας μπήκαν τα χρήματα.

Έχω προσπαθήσει αλλά δεν σηκώνουν τηλ, τι να πω. Θα ξαναδοκιμάσω μήπως και βγάλω άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...