pug_f_e Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Γνωρίζετε αν έχουν γίνει η πότε γίνονται οι επιστροφές από εφορία? Μου βγήκε επιστροφή 30 ευρώ. Δεν είναι μεγάλο ποσό αλλά θέλω να δω μήπως έχει συμβεί κάτι λάθος στη δήλωση μου? Έχει πάρει κάποιος επιστροφή χρημάτων?
stathisp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Στην υποβολή της δήλωσης (Ιούνιο) Μου βγήκε επιστροφή 16€ περίπου και στο εκκαθαριστικό έγραφε ότι θα επιστραφούν μετά από τις απαραίτητες διασταυρώσεις. Μπήκαν στον λογαριασμό που έχω δηλώσει τον Ιούλιο.
pug_f_e Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δηλαδή όλες οι πληρωμές έχουν γίνει μέσα στον Ιούλιο? Αν ναι θα πρέπει να το κοιτάξω τοτε
asdfnikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Αμα δεν μπούνε αυτόματα πας απο την εφορία στο τμήμα εσόδων τους λες οτι περιμενεις επιστροφη θα την δουνε στο συστημα και αμα δεν χρωστάς τίποτα αλλο στην εφορία μπορει να σε δώσουν μια Υ.Δ. να συμπληρώσεις οτι δεν είχες υποχρέωση υποβολής δήλωσης για προηγούμενα έτη,και θα λαβεις την επιστροφή την ιδια η την επομενη μερα.(Να έχεις μια φωτοτυπία την πρώτη σελιδα του βιβλιαρίου τραπέζης σου που φαίνεται το IBAN και ο δικαιούχος!)
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Και σε μένα μπήκε μέσα στον Ιούλιο. Κοντά τέλη του για την ακρίβεια. Φυσικά μου συμψηφισαν μόνοι τους τα τέλη χρήσης ΜΕ που είχα, κανα 400ρι ευρώ, ΧΩΡΙΣ όμως να έχουν ληξει...
pug_f_e Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Θα μπουν μόνο αν δεν έχεις ΕΝΦΙΑ Δεν έχω ακίνητα στο όνομα μου.οποτε να περιμένω ότι κάποια στιγμή θα μπουν η πρέπει να πάω στην εφορία όπως είπε ένα παλληκάρι πιο πάνω?
MikeJ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Εγώ έχω δήλωση εκκαθαρισμένη από 24/6 με πιστωτικό. Τον ένφια τον πλήρωσα μόνος μου μονοκοπανιά όταν βγήκε καθώς ήταν μικρό ποσό. Αλλά επιστροφή τζίφος ακόμα.... Δεν έπρεπε κανονικά το κράτος να πληρώνει και αυτό τόκους σε εμάς όπως εμείς άμα καθυστερήσουμε μια δόση φόρου; Είναι και άλλοι που δεν έχουν λάβει επιστροφή; Το να πάω στη ΔΟΥ γενικά δε παίζει σαν επιλογή λόγω εργασίας.
chsam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Εγώ έχω δήλωση εκκαθαρισμένη από 24/6 με πιστωτικό. Τον ένφια τον πλήρωσα μόνος μου μονοκοπανιά όταν βγήκε καθώς ήταν μικρό ποσό. Αλλά επιστροφή τζίφος ακόμα.... Δεν έπρεπε κανονικά το κράτος να πληρώνει και αυτό τόκους σε εμάς όπως εμείς άμα καθυστερήσουμε μια δόση φόρου; Είναι και άλλοι που δεν έχουν λάβει επιστροφή; Το να πάω στη ΔΟΥ γενικά δε παίζει σαν επιλογή λόγω εργασίας. Κ γω ακριβως ιδια περιπτωση με σενα...τιποτα ακομα.
asdfnikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, MikeJ είπε Εγώ έχω δήλωση εκκαθαρισμένη από 24/6 με πιστωτικό. Τον ένφια τον πλήρωσα μόνος μου μονοκοπανιά όταν βγήκε καθώς ήταν μικρό ποσό. Αλλά επιστροφή τζίφος ακόμα.... Δεν έπρεπε κανονικά το κράτος να πληρώνει και αυτό τόκους σε εμάς όπως εμείς άμα καθυστερήσουμε μια δόση φόρου; Είναι και άλλοι που δεν έχουν λάβει επιστροφή; Το να πάω στη ΔΟΥ γενικά δε παίζει σαν επιλογή λόγω εργασίας. κανε εξουσιοδότηση κάποιον σε Ένα κεπ να παει να το κανονίσει Για εσένα.
4saken Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Ακομα περιμενω την επιστροφη φορου απο την δηλωση που εκανα φετος το καλοκαιρι, ειναι λογικη τοση καθυστερηση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Είχα σημαντική επιστροφή από την εφορία και συμψηφίστηκε με οφειλή μου, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Επειδή ήταν επιστροφή πάνω από 500 ευρώ, έγινε επανέλεγχος και άργησε λίγο, κανονικά μου είχαν πει ότι θα γινόταν επιστροφή και νωρίτερα.
g_f Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Στην αδερφή μου που υπέβαλε δήλωση 30/8 η επιστροφή έγινε 9/9. Αντίστοιχα εμένα που είχα υπέβαλα δηλωση 10/8 κ ανέμενα συμψηφισμό, χρειάστηκε να κάνω ένα τηλ στην δου που ανήκω. Πολύ εξυπηρετικος ο υπάλληλος, έκανε το συμψηφισμό τηλεφωνικά άμεσα.
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέσα σε ένα μήνα μου επεστράφη το ποσό. Πρώτα όμως κοιτάνε άμα χρωστάς ώστε να το συμψηφισουν, επίσης να ξες πως αν έχεις ΕΝΦΙΑ πάλι γίνεται συμψηφισμός. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από mylo
Addicted_21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Είχα κάνει την φορολογική δήλωση αρχές Μαΐου, είχε βγει χρεωστική και πλήρωσα άμεσα (με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής). Μετά από λόγες μέρες θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να συμπληρώσω έναν κωδικό, το οποίο και έκανα όταν άνοιξε διαδικτυακά η υποβολή τροποποιητικών, κατά τα τέλη Ιουνίου. Εκεί βγήκε χρεωστική σχεδόν 30 ευρώ λιγότερο από την αρχική, ποσό το οποίο ακόμη δεν έχει πιστωθεί στον λογαριασμό μου, παρότι αναγράφετα στο πεδίο των επιστροφών στο taxisnet. Έχουμε καμιά ιδέα για το πόσο μπορεί να αργήσει η εν λόγω επιστροφή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα