Προς το περιεχόμενο

gnwmes gia pliktrologio pontiki...

gnu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta asyrmata 8eloun kai mpataries. skepsou kai apofasise.

Μερικά απο τα OEM keyboards (τα ανωνυμα που εχει το καθε μαγαζι) ειναι καλυτερα απο τις "μαρκες".

Ta Ms keyboards opws to "office" kai to "multimedia" exoun to perifhmo koumpi "F-Lock".

Που σημαινει οτι μολις ανοιξεις το pc, το F2 λειτουργεί σαν Undo, F4=New, κλπ.

για να δουλεψει το F2 σαν F2 πρεπει να πατησεις το F-Lock.

Αν ασχολείσαι μονο με word αυτο μπορει να σ'αρεσει. Αν ομως εισαι προγραμματιστης και εχεις συνηθησει να κανεις πολλα πραγματα με τα F keys, θα βλαστημίσεις. ή αν θες να ασχοληθεις και με αλλα λειτουργικά.

Το ms "internet" keyboard δεν το έχει.

Μην αγοράσεις αν δεν καταλάβεις τι ειναι αυτο το κουμπι και σιγουρευτεις οτι πράγματι το θέλεις.

edit:

An exeis synh8hsei na kaneis copy me to CTRL+Insert (anti tou Ctrl+C) 8a ftyseis aima! :oops:

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα σε πληκτρολόγια μη μπλέξεις με ασύρματα και μπαταρίες. Πάρε ένα Logitech για να μην έχεις αυτά που εξηγεί ο random. Ποντίκι νομίζω ότι αξίζει ασύρματο δες τα καινούρια tilt της microsoft. Ειδικά αυτό με το δέρμα είναι απίθανο

Δημοσ.

Εδώ και ένα εξάμηνο έχω ένα ασύρματο σετ της MS είμαι αρκετά ευχαριστημένος και τα παραπάνω κουμπία μπορείς να τα ρυθμίσεις τι προγράμματα θες να σου ανοίγουν. Με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δεν θα έχεις πρόβλαματα.

Δημοσ.

Στο wireless MS Deluxe η λειτουργία το F-lock κουμπιού ΔΕΝ χαλάει με την επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Αν είναι πατημένο (που ενεργοποιεί τα Fkeys) τότε παραμένει ως έχει.

Συγκεκριμένα τα πλήκτρα F-lock, Numlock και Caps Lock λειτουργούν ακόμα και με τον υπολογιστή σβηστό. :)

Το μόνο ίσως μείον είναι ότι τα έξη πλήκτρα (insert,home,pageUp,delete,end,pageDown) είναι λίγο συμπηκνωμένα και ίσως σε δυσκολέψουν μέχρι να τα συνηθήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...