random Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 ta asyrmata 8eloun kai mpataries. skepsou kai apofasise. Μερικά απο τα OEM keyboards (τα ανωνυμα που εχει το καθε μαγαζι) ειναι καλυτερα απο τις "μαρκες". Ta Ms keyboards opws to "office" kai to "multimedia" exoun to perifhmo koumpi "F-Lock". Που σημαινει οτι μολις ανοιξεις το pc, το F2 λειτουργεί σαν Undo, F4=New, κλπ. για να δουλεψει το F2 σαν F2 πρεπει να πατησεις το F-Lock. Αν ασχολείσαι μονο με word αυτο μπορει να σ'αρεσει. Αν ομως εισαι προγραμματιστης και εχεις συνηθησει να κανεις πολλα πραγματα με τα F keys, θα βλαστημίσεις. ή αν θες να ασχοληθεις και με αλλα λειτουργικά. Το ms "internet" keyboard δεν το έχει. Μην αγοράσεις αν δεν καταλάβεις τι ειναι αυτο το κουμπι και σιγουρευτεις οτι πράγματι το θέλεις. edit: An exeis synh8hsei na kaneis copy me to CTRL+Insert (anti tou Ctrl+C) 8a ftyseis aima! :oops:
ata1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Εγώ θα σου έλεγα σε πληκτρολόγια μη μπλέξεις με ασύρματα και μπαταρίες. Πάρε ένα Logitech για να μην έχεις αυτά που εξηγεί ο random. Ποντίκι νομίζω ότι αξίζει ασύρματο δες τα καινούρια tilt της microsoft. Ειδικά αυτό με το δέρμα είναι απίθανο
MadSurfer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Ego pali exo ena asyrmato setaki tis ms kai eimai pliros ikanopoihmenos, tou exo valei kai epanafortizomenes kai den exo kanena provlima
freeworld Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Εδώ και ένα εξάμηνο έχω ένα ασύρματο σετ της MS είμαι αρκετά ευχαριστημένος και τα παραπάνω κουμπία μπορείς να τα ρυθμίσεις τι προγράμματα θες να σου ανοίγουν. Με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δεν θα έχεις πρόβλαματα.
dpolal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Στο wireless MS Deluxe η λειτουργία το F-lock κουμπιού ΔΕΝ χαλάει με την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Αν είναι πατημένο (που ενεργοποιεί τα Fkeys) τότε παραμένει ως έχει. Συγκεκριμένα τα πλήκτρα F-lock, Numlock και Caps Lock λειτουργούν ακόμα και με τον υπολογιστή σβηστό. Το μόνο ίσως μείον είναι ότι τα έξη πλήκτρα (insert,home,pageUp,delete,end,pageDown) είναι λίγο συμπηκνωμένα και ίσως σε δυσκολέψουν μέχρι να τα συνηθήσεις...
mkst Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Egw exw wireless optical desktop elite kai eimai poli happy. Gia osous paraponiountai gia to F key auto isws voithisei: http://www.mvps.org/jtsang/flock.html Mporeite na me efxaristisete argotera Egw to ekana, den exw kanei akoma reboot gia na dw kata poso leitourgei, alla opws diabazw den nomizw na iparxei kanena problima....
random Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 to "hack" tou f-key to evala ki egw, alla h ms 8ewrei parayta oti to plhktro "insert" mas einai axrhsto kai frontise na tou allaksei ta fwta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.