akishellas1979 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα ανοίγω το λαπτοπ όλα καλά πάω να μπω να το συνδέσω με το WiFi κ μου εμφανίζει 3-4 αλλά WiFi εκτός από αυτό που έχουμε στο σπίτι έκανα επανεκκίνηση κτλ τίποτα, εννοείται πως από κινητό συνδέομαι κανονικά τι μπορεί να φταίει?
gppapado Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις δοκιμάσει κάποιο εξωτερικό WiFi adapter? Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκίμασε να συνδεθείς με καλώδιο και μέσω του device manager σβήσε τους drivers του εσωτερικού σου WiFi adapter και μετά επανεκκίνηση του λαπτοπ (ή scan for hardware changes απο ΤΟ device manager για να ξανακστεβασει drivers to windows update) Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από gppapado
Brainmorf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά : Η ονομασία και κωδικός του δικτύου είναι σωστά ας πούμε; Το ότι "βλέπει" και άλλα ασύρματα δίκτυα είναι λογικό.
akishellas1979 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Φιλε μου καληαπερα ημουν διακοπες κ εκει που ημουν δεν επιανε μονο το ρουτερ του σπιτιου ... εχω γυρισει τωρα κ δουλευει κανονικα με αυτο που εχω στο σπιτι μου . Τωρα τη φλασια ειχε φαει εκει...παντως ευχαριστω που απαντησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα