Alex2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, m_zaxarias είπε Γιαυτο ζητάω συμβουλές γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης όμως πως μπορούν να αποδείξουν αυτοί δλδ ότι δεν έγινε πριν μου το πουλήσουν. Είναι ακριβώς το ίδιο θεωρώ. Δλδ δεν μπορούμε να προστατευτούμε από τέτοιου είδους αλητείες των αντιπροσωπειών; Η μήπως θα πρέπει κάθε καινούργιο αμάξι που θα παίρνουμε να το τρέχουμε σε μηχανικούς και λαμαρίναδες; Φίλε αν ήταν έτσι θα γύρναγαν όλοι 8 χρόνια μετά να λένε ότι το αγόρασαν τρακαρισμένο. Υπάρχει βίντεο στο YouTube για ίδια περίπτωση σε polo Εγω πάντως όταν αγόρασα αυτοκίνητο τον Οκτώβριο το πήγα την ίδια μέρα για έλεγχο ότι δεν είναι χτυπημένο 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αν δεν είναι εισαγωγής θα μπορούσες έστω μέσω Εφορίας να βρεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Μόνο αυτός μπορεί να βεβαιώσει ότι το ατύχημα έγινε πριν πουληθεί το αυτοκίνητο σε σένα αν το θέλει.Προφανώς αυτός δεν θα το έκρυψε από την αντιπροσωπεία σίγουρα θα του το πήραν με μειωμένη τιμή σαν τρακαρισμένο και θα τους έχει άχτι γιατί σε σένα το πούλησαν σαν ατρακάριστο σε υψηλή τιμή. Τώρα αν αυτός δεν το παραδεχτεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γιατί κάλιστα μπορεί μετά να τον χρησιμοποιήσει και η αντιπροσωπεία και να στραφεί εναντίον σου για ψευδή μήνυση συκοφαντική δυσφήμιση και δεν συμμαζεύεται. Σου λέει καινούργιο αυτοκίνητο..... Ποια εφορία και κουραφέξαλα;
adi32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Τωρα δε γινεται τιποτα Η ουσια ειναι οτι οταν αγοραζουμε κατι καινουριο πρεπει καπως να το ελεγχουμε. Αλλα πως θα γινει αυτο ? Θα το παρεις απο την αντιπροσωπεια και θα το πας κατευθειαν σε συνεργειο ? Γιατι μπορει ακομα και την αλλη μερα να το αρνηθουν και να πουν το εκανες εσυ 2
Black Demis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, m_zaxarias είπε Γιαυτο ζητάω συμβουλές γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης όμως πως μπορούν να αποδείξουν αυτοί δλδ ότι δεν έγινε πριν μου το πουλήσουν. Είναι ακριβώς το ίδιο θεωρώ. Δλδ δεν μπορούμε να προστατευτούμε από τέτοιου είδους αλητείες των αντιπροσωπειών; Η μήπως θα πρέπει κάθε καινούργιο αμάξι που θα παίρνουμε να το τρέχουμε σε μηχανικούς και λαμαρίναδες; ακόμη και σε λαμαρινα να πας μόλις το παρειάς (μια μέρα δλδ) πάλι δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν βρει κάτι τέτοιο ούτε μπορείς να αποδείξεις κάτι (χωρίς να ξοδέψεις τερατώδες ποσά και πολλά χρόνια στα δικαστήρια) παθόν και εγώ απο το "group" ίδια ακριβός περίπτωση απλά μετα από 6 μέρες μετα την αγορά (προφανώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα)
dancer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Πολλά γράφτηκαν η αλήθεια είναι ότι δικαστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πάντως αυτοκίνητα καινούρια που φύγανε από νταλίκα μεταφοράς πουλήθηκαν ως καινούρια. Τώρα ότι εσύ έκοψες λεφτά στον άλλο που σου ζήτησε είναι δικό σου πρόβλημα γτ πολύ απλά προφυλακτήρας η φανάρι δεν είναι τπτ απλώς έφαγες καλό παπα
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 8 χρόνια μετά.... άστο φίλε μην ασχολείσαι. Και ούτε έχει σημασία τι μάρκα είναι. δε σημαίνει τίποτα αυτό. είναι σα να παίρνω μαύρο αυτοκίνητο, να μου χαλάει και να λέω δε ξαναπαίρνω μαύρο απλά αναγκάστηκες να κόψεις από την τιμή. κι εγώ θα σπαζόμουν αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι. πως να το αποδείξεις αυτό 8 χρόνια μετά; 2
giwrgos555 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μήπως βάρεσε στούκα στο κοντέινερ μέσα όσο το έφερναν απο έξω;Οταν ενα αυτοκίνητο μεταφέρετε με κοντεϊνεράδικο το φορτίο είναι ασφαλισμένο απο την εταιρεία οπότε αν τρακάρει μέσα στο κοντέινερ απο το πέρα δώθε του πλοίου παίρνουν τα λεφτά απο την ασφάλιση τα πάνε και τα φτιάχνουν δουλεύει στόκος και βάψιμο φούλ και τα πουλάνε οι αντιπροσωπείες σαν καινούργια.
lightsout Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ε λίγο χλωμό να πάρει το αμάξωμα από πόρτα ή από προφυλακτήρα, ειδικά κιόλας όταν η πόρτα και ο προφυλακτήρας 4 ώρες πριν, donblunts είπε Και επειδή έχει πάρει πόρτα και προφυλακτήρα τι σημαίνει; Οτι δεν μπορεί να χει πάρει και αμάξωμα; Και κολώνα μπορεί να πάρει η πόρτα, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
livaspy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ...απορώ ποιός μηχανικός-Φανοποιός διαπίστωσε ότι αυτοκίνητο έχει επισκευαστεί πριν 8 χρόνια...!!! Ελπίζω να μην έκοψες αρκετά από την τιμή... Εγω πάντως αν είχα Καινούργιο αυτοκίνητο και το πούλαγα, ο Θεός να μου έλεγε ότι θέλει να του κόψω, γιατί είχε κάποια στιγμή επισκευαστεί...θα το πούλαγα σε άλλον....!!!! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από livaspy 3
thanasisxask Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, donblunts είπε Αυτη τη λαμογιά να την έχει κάνει Έλληνας; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ενώ πουθενά αλλού στον πλανήτη θα το κάναν σκραπ. 1
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς πάντως το έχω δει και με τα μάτια μου να γίνεται και το έχω ακούσει και από άλλους. Αυτό που είχα δει ήταν επι της Κηφισιας ξεφόρτωναν 2 ασημί ΤΙΡΟ τους φεύγει το πρώτο και πάει και ξύνει πίσω προφυλακτήρα και δε ξέρω πως σκατα τσουλάει και το μπροστινό και πάει και το χτυπάει με τον κωλο στο μπροστά προφυλακτήρα (είχε κλίση η καρότσα όποτε με μια κάποια ορμή). Άνετα έφαγαν την επόμενη μέρα λαμαρίνοδουλειά και τα 2. Οταν πήραν προσφατα οι δικοί μου καινουργιο του group πήγα την προηγούμενη από την παραλαβη και το έλεγξα εγώ και έμπειρος σε τρακαρεσ μηχανικός (δεν είχα λαμαρίνα ευκαιρο) και την ημέρα της παραλαβής πήγε μαζί τους τυχαία φίλος μας Πραγματογνομωνας και το είδε. Οι τύποι την ψώνισαν από τον υπερβολικό έλεγχο.
livaspy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυστυχώς πάντως το έχω δει και με τα μάτια μου να γίνεται και το έχω ακούσει και από άλλους. Αυτό που είχα δει ήταν επι της Κηφισιας ξεφόρτωναν 2 ασημί ΤΙΡΟ τους φεύγει το πρώτο και πάει και ξύνει πίσω προφυλακτήρα και δε ξέρω πως σκατα τσουλάει και το μπροστινό και πάει και το χτυπάει με τον κωλο στο μπροστά προφυλακτήρα (είχε κλίση η καρότσα όποτε με μια κάποια ορμή). Άνετα έφαγαν την επόμενη μέρα λαμαρίνοδουλειά και τα 2. Οταν πήραν προσφατα οι δικοί μου καινουργιο του group πήγα την προηγούμενη από την παραλαβη και το έλεγξα εγώ και έμπειρος σε τρακαρεσ μηχανικός (δεν είχα λαμαρίνα ευκαιρο) και την ημέρα της παραλαβής πήγε μαζί τους τυχαία φίλος μας Πραγματογνομωνας και το είδε. Οι τύποι την ψώνισαν από τον υπερβολικό έλεγχο. Δεν διαφωνώ φίλε μου, και εγώ πήρα καινούργιο αυτοκίνητο leasing με 8 χλμ και στην πόρτα του συνοδηγού εσωτερικά είχε δακρύσει μπογιά...κάπου χτύπησε το αυτοκίνητο και στην αντιπροσωπεία το έφτιαξαν...ισχύει... Όμως μιλάμε για 8 χρόνια...δεν είναι εύκολο να το δείς, εκτός κι αν το αυτοκίνητο ηταν σε γκαράζ και με λίγα χιλιόμετρα... ....αλλά και πάλι δεν θα έκοβα cents και θα το πούλαγα άλλου... Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από livaspy
sargus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Διαβάζω τον τίτλο του θέματος και σφίγγομαι. Λέω πω ωωω, τι έπαθε ο άνθρωπος; Μπαίνω μέσα και διαβάζω την ανάρτηση του και...παραλίγο να μου βγει το φαΐ από τη μύτη!! 😂 Ρε φίλε σοβαρά τα ρωτάς αυτά τα πράγματα; 8 χρόνια μετά; Επίσης να σου πω ότι σε πιάσανε κώτσο που έκοψες λεφτά για λαμαρινοδουλειές από εκείνα που είχατε συμφωνήσει. Πολύ κακώς τους έκοψες. Αν δεν ήθελε να το πάρει, ας μην το έπαιρνε. 1 1
adi32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, livaspy είπε ...απορώ ποιός μηχανικός-Φανοποιός διαπίστωσε ότι αυτοκίνητο έχει επισκευαστεί πριν 8 χρόνια...!!! Ελπίζω να μην έκοψες αρκετά από την τιμή... Εγω πάντως αν είχα Καινούργιο αυτοκίνητο και το πούλαγα, ο Θεός να μου έλεγε ότι θέλει να του κόψω, γιατί είχε κάποια στιγμή επισκευαστεί...θα το πούλαγα σε άλλον....!!!! Δεν είναι κάτι δύσκολο. Με ένα απλό μετρητή πάχους μπογιας που έχουν όλοι οι φανοποιοι φαίνεται αν έχει επισκευαστεί η λαμαρίνα. Αυτό το είχα δει πρώτη φορά όταν είχα πουλήσει ένα παλιό αυτοκίνητο και ήρθε ο αγοραστής και το έλεγχε γύρω γύρω παντού. Αφου το έψαξε 20 λεπτά μου λέει καλά πως γινεται να μην εχεις τρακάρει ποτέ ?
turbakiasss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μας είχε τύχει και εμάς το μακρινό 1999.. ήρθε το αυτοκίνητο και θα έμπαινε για τοποθέτηση a/c γιατί τότε ήταν πιο φθηνό αν το έβαζε η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Πήγε ο πατέρας μου με φανοποιο και βλέπει στον ουρανό ένα μεγάλο κομμάτι που είχε επισκευαστεί με στόκο γιατί κάτι τους έπεσε μάλλον στο εργοστάσιο στην συναρμολόγηση. Με τα πολλά αφού δεν το παραδέχονται, λύθηκε όλος ο ουρανός από μέσα και βρέθηκε σε εκείνο το σημείο σημάδι επισκευής από σφυρί. Παραγγελία ένα ίδιο με πολλά δώρα και συγνώμες. Η μόνη λύση για να είστε ήσυχοι είναι Έλεγχος πριν την παραλαβή!!!! Μετά την απομάκρυνση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα