JoooJ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Θέλω να αποδείξω την εργασιακή μου εμπειρία σε κάποιον τομέα (ζητείται βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, ένσημα ή ότι άλλο..) Εγώ είμαι και ήμουν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ. Μπορώ online Να πάρω κάποια βεβαίωση ώστε να αποδείξω το διάστημα που δούλεψα; Είναι περίεργο και το διάστημα τώρα, είμαι και σε διακοπές..... Αν χρειάζεται να τρέχω σε Δημόσιες υπηρεσίες κλάφτα...
kaktos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, JoooJ είπε Θέλω να αποδείξω την εργασιακή μου εμπειρία σε κάποιον τομέα (ζητείται βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, ένσημα ή ότι άλλο..) Εγώ είμαι και ήμουν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ. Μπορώ online Να πάρω κάποια βεβαίωση ώστε να αποδείξω το διάστημα που δούλεψα; Είναι περίεργο και το διάστημα τώρα, είμαι και σε διακοπές..... Αν χρειάζεται να τρέχω σε Δημόσιες υπηρεσίες κλάφτα... Βεβαίωση παίρνεις από το ΙΚΑ και μόνο για την εμπειρία. Θεωρητικά έπρεπε να υπάρχει και στον ατλα online, αλλά δεν ενημερώνεται συχνά. Οπότε ναι, πρέπει να πας σε ΙΚΑ οπωσδήποτε. 1 1
guido Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, JoooJ είπε Θέλω να αποδείξω την εργασιακή μου εμπειρία σε κάποιον τομέα (ζητείται βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, ένσημα ή ότι άλλο..) Εγώ είμαι και ήμουν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ. Μπορώ online Να πάρω κάποια βεβαίωση ώστε να αποδείξω το διάστημα που δούλεψα; Είναι περίεργο και το διάστημα τώρα, είμαι και σε διακοπές..... Αν χρειάζεται να τρέχω σε Δημόσιες υπηρεσίες κλάφτα... Δοκιμάζεις στο: https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Pages/Home.aspx Ασφαλιστικό Βιογραφικό
JoooJ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 την κάτσαμε δηλαδή. Πάω σε όποιο ΙΚΑ θέλω; Είμαι σε νησί τώρα Αυτό με το atlas δεν το ήξερα. Μπήκα τώρα μέσα και βλέπω ότι έχει περασμένες πληροφορίες μέχρι 04/2016 Αλλά κι έτσι, δε καταλαβαίνω πως αποδεικνύεται η εμπειρία μου σε συγκεκριμένο τομέα. Η βεβαίωση που δίνει το ΙΚΑ γράφει αναλυτικά; Είχα διάφορες δουλειές ανάμεσα και άντε να υπολογίσω τους μήνες/χρονια σε συγκεκριμένο τομέα
donblunts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Βεβαίωση παίρνεις από το ΙΚΑ και μόνο για την εμπειρία. Θεωρητικά έπρεπε να υπάρχει και στον ατλα online, αλλά δεν ενημερώνεται συχνά. Οπότε ναι, πρέπει να πας σε ΙΚΑ οπωσδήποτε. +1 Εμένα έχουν να ανανεωθούν, απο 4ο του 2016.
AristidisZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, donblunts είπε +1 Εμένα έχουν να ανανεωθούν, απο 4ο του 2016. Same here
donblunts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Same here Ποια ηλεκτρονική υπηρεσία δουλεύει απτεσtly, για να δουλέψει και ο άτλας; 😎
Conan2046 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Για τα πρόσφατα ένσημα δεν μπαίνετε στο atlas. Έχει το ΙΚΑ εφαρμογή που σου βγάζειτα ένσημα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, donblunts είπε Ποια ηλεκτρονική υπηρεσία δουλεύει απτεσtly, για να δουλέψει και ο άτλας; 😎 Πως δεν δουλεύει; δουλεύει άψογα το gsis, αυτό έλειπε. Όταν είναι να τα πάρουν δουλεύουν όλα τέλεια. . Δεν είναι θέμα ανικανότητας, αλλού είναι το θέμα.
donblunts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πως δεν δουλεύει; δουλεύει άψογα το gsis, αυτό έλειπε. Όταν είναι να τα πάρουν δουλεύουν όλα τέλεια. . Δεν είναι θέμα ανικανότητας, αλλού είναι το θέμα. Έτυχε
kaktos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, JoooJ είπε την κάτσαμε δηλαδή. Πάω σε όποιο ΙΚΑ θέλω; Είμαι σε νησί τώρα Αυτό με το atlas δεν το ήξερα. Μπήκα τώρα μέσα και βλέπω ότι έχει περασμένες πληροφορίες μέχρι 04/2016 Αλλά κι έτσι, δε καταλαβαίνω πως αποδεικνύεται η εμπειρία μου σε συγκεκριμένο τομέα. Η βεβαίωση που δίνει το ΙΚΑ γράφει αναλυτικά; Είχα διάφορες δουλειές ανάμεσα και άντε να υπολογίσω τους μήνες/χρονια σε συγκεκριμένο τομέα Λογικά ναι και εκεί να πας θα τα βρουν και θα στα τυπώσουν. Γράφει αναλυτικά τον εργοδότη και τους μήνες που έχεις δουλέψει σε αυτόν. Είχα πάρει πριν 4-5 μήνες για προκήρυξη του ΑΣΕΠ. 1 ώρα πριν, donblunts είπε Ποια ηλεκτρονική υπηρεσία δουλεύει απτεσtly, για να δουλέψει και ο άτλας; 😎 Εντωμεταξύ σημερινή είδηση : https://www.iefimerida.gr/ellada/deite-ta-ensima-mas-me-ena-klik-sto-atlasgov χαχαχαχα
Voyaller Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Βεβαίωση απ' τον εργοδότη με σφραγίδα; Θεωρώ πως είναι εφικτό αν οι σχέσεις σας είναι καλές.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ακόμα δεν μπορείς να βρίσκεις όλα σου τα ένσημα από το σύστημα; Ξεφτίλα πραγματικά, αυτά έπρεπε να περνούσαν αυτομάτως και να εμφανίζονται.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, JoooJ είπε την κάτσαμε δηλαδή. Πάω σε όποιο ΙΚΑ θέλω; Είμαι σε νησί τώρα Αυτό με το atlas δεν το ήξερα. Μπήκα τώρα μέσα και βλέπω ότι έχει περασμένες πληροφορίες μέχρι 04/2016 Αλλά κι έτσι, δε καταλαβαίνω πως αποδεικνύεται η εμπειρία μου σε συγκεκριμένο τομέα. Η βεβαίωση που δίνει το ΙΚΑ γράφει αναλυτικά; Είχα διάφορες δουλειές ανάμεσα και άντε να υπολογίσω τους μήνες/χρονια σε συγκεκριμένο τομέα http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/ Το ζητάς από εδώ. Επιπρόσθετα, επιλέγεις ΚΕΠ που να έχει δυνατότητα να στο στείλει ψηφιακά (σε ε-μαιλ ή να στα ανεβάσει στο προσωπικό σου χώρο εντός του ermis.gov.gr - αφότου κάνεις login). Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από natural_sgf
johnieXoX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ψάξε στο efka Εχει ασφαλιστικό ιστορικό και νομίζω πως είναι πιο ενημερωμένο από του atlas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα