Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοπεύω να χτίσω έναν υπολογιστή για 1440p όμως δεν εχω καθόλου εμπειρία ή γνώσεις πάνω σε τέτοια θέματα και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό build σε αυτή την τιμή χωρίς οθόνη,χωρλις περιφερειακά,χωρίς ειδικό πρόγραμμα,τοποθεσία Αθήνα και αν γίνεται απτο ίδιο κατάστημα.

Επεξ/σία από giorgos1006
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giorgos1006 είπε

Καλησπέρα.

Στα 950€ - όλα τα κομμάτια από dexter.gr, κάνουν συναρμολόγηση.

Με ποιοτικό κουτί, τροφοδοτικό με πιστοποίηση 80+ gold/7 χρόνια εγγύηση, ssd με 5 χρόνια εγγύηση.

dexterr.png

Υ.Γ. Ζητάς να κάνουν bios update στη μητρική καλού κακού για να δεχθεί τον 3600 (αν και μάλλον θα το κάνουν αφού θα συναρμολογήσουν αλλά πες τους το και εσύ ή γράψτο στη φόρμα παραγγελίας που θα κάνεις online).

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Passionate Συγνώμη κιόλας, φιλικά εννοείται, αλλά τι μανία είναι αυτή με τη dvdιέρα; :P Έχω προσέξει ότι το προτείνεις και αλλού..

Στο build του @jeandoumpier θα έβαζα την μητρική από πάνω, την MSIB450 A PRO, νομίζω είναι λίγο καλύτερη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

θα έβαζα την μητρική από πάνω, την MSIB450 A PRO, νομίζω είναι λίγο καλύτερη.

Ίδιας κατηγορίας & το ίδιο ποιοτικές μητρικές είναι, όποια και να επιλέξει θα είναι εντάξει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ολοκληρωμένη προταση του φίλου. 

Το δύσκολο σε αυτό το budget θα ειναι το 1440p 60frames se high settings. 

Αν μπορείς να pushareis Gia 2070 κάντο. Η στα λεφτά που κάνει η 2060 μπορείς να αγοράσεις μια used 1080 καλή υλοποίηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...