dtzgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δεν χρειάζεται να στάζει η βενζίνη για να μυρίσει. Για να στάξει η βενζίνη, πρέπει η διαρροή να είναι μεγάλη/τεράστια. Αλλιώς απλά εξατμίζεται (και φυσικά μυρίζει) πριν φανεί σταγόνα. Άρα, αν και το πιθανότερο είναι να μη φαίνονται σταγόνες, αυτό δεν αποκλείει τη διαρροή.
thanos--- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Εχω ενα C5 του 2004 που εχει πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης. Με αφησε το 2021 και το ανταλακτικό με άφησε ξανά την προηγούμενη εβδομάδα (φυσικά σε ταξίδι, και φυσικά αφού φούλαρα το πρωί σε αγνωστο βενζινάδικο, όπως και πριν δυο χρόνια). Πήγε με την οδική στο συνεργείο μου (οι οποίοι ξεχασαν να με ειδοποιήσουν για την παράδοση) και το συνεργείο άλλαξε την τρόμπα. Επίσης μπυ είπε ότι άλλαξε και ενα καπάκι, δεν κατάλαβα που, υποθέτω του ρεζερβουάρ. Το παρέλαβα χθες, αλλά τώρα η καμπίνα έχει έντονη μυρωδιά βενζίνης. Είναι φυσιολογικό αυτό, δεδομένου ότι ανοιξαν ρεζερβουαρ κλπ, ή πρέπει να ανησυχήσω; Ευχαριστώ..
Klausx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, thanos--- είπε Καλησπέρα, Εχω ενα C5 του 2004 που εχει πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης. Με αφησε το 2021 και το ανταλακτικό με άφησε ξανά την προηγούμενη εβδομάδα (φυσικά σε ταξίδι, και φυσικά αφού φούλαρα το πρωί σε αγνωστο βενζινάδικο, όπως και πριν δυο χρόνια). Πήγε με την οδική στο συνεργείο μου (οι οποίοι ξεχασαν να με ειδοποιήσουν για την παράδοση) και το συνεργείο άλλαξε την τρόμπα. Επίσης μπυ είπε ότι άλλαξε και ενα καπάκι, δεν κατάλαβα που, υποθέτω του ρεζερβουάρ. Το παρέλαβα χθες, αλλά τώρα η καμπίνα έχει έντονη μυρωδιά βενζίνης. Είναι φυσιολογικό αυτό, δεδομένου ότι ανοιξαν ρεζερβουαρ κλπ, ή πρέπει να ανησυχήσω; Ευχαριστώ.. Ναι μυρίζει μετά από επισκευή, ενημερώνεις και το συνεργείο μήπως και κάνουν επανέλεγχο για σιγουριά...Προσοχή που βάζεις καύσιμο και μην κάνεις χλμ με λαμπάκι το ιδανικό είναι πάντα κοντά ή πάνω από την μέση. 2
meletis_m Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, thanos--- είπε Καλησπέρα, Εχω ενα C5 του 2004 που εχει πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης. Με αφησε το 2021 και το ανταλακτικό με άφησε ξανά την προηγούμενη εβδομάδα (φυσικά σε ταξίδι, και φυσικά αφού φούλαρα το πρωί σε αγνωστο βενζινάδικο, όπως και πριν δυο χρόνια). Πήγε με την οδική στο συνεργείο μου (οι οποίοι ξεχασαν να με ειδοποιήσουν για την παράδοση) και το συνεργείο άλλαξε την τρόμπα. Επίσης μπυ είπε ότι άλλαξε και ενα καπάκι, δεν κατάλαβα που, υποθέτω του ρεζερβουάρ. Το παρέλαβα χθες, αλλά τώρα η καμπίνα έχει έντονη μυρωδιά βενζίνης. Είναι φυσιολογικό αυτό, δεδομένου ότι ανοιξαν ρεζερβουαρ κλπ, ή πρέπει να ανησυχήσω; Ευχαριστώ.. Ότι σου έγραψαν . Και λογικά θα εγινε έλεγχος και σε όλα τα σωληνάκια καυσίμου για πιθανή φθορά λόγω ηλικίας . Τη στάθμη σίγουρα > ¼ να έχεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα