maneas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, ad276 είπε Γιατι το θαβεις;Το εχεις και τα λες αυτα; το έχω πιασει και γελούσα, να έλεγες a40 (που και αυτο δεν είναι rn7, επίσης είναι μια συσκευή μες τα προβλήματα) να έλεγα κάτι κάνουμε. Mi8 έχω και είναι κινητάρα :)
emperor4her Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Πηρα στον πατερα μου το redmi note7 και εχω μεινει αναυδος με το ποσο vfm ειναι.. 2
ad276 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, maneas είπε το έχω πιασει και γελούσα, να έλεγες a40 (που και αυτο δεν είναι rn7, επίσης είναι μια συσκευή μες τα προβλήματα) να έλεγα κάτι κάνουμε. Mi8 έχω και είναι κινητάρα Το εχει η αδερφη μου σχεδον ενα μηνα και κατι,αντικατεστησε ενα note 5 το οποιο της εβγαλε την ψυχη....Το a20 e αποδεικνυεται πολυ καλυτερο,πολυ φιλικο και πιο βολικο μεγεθος....Σε καμμια περιπτωση δεν μιλαμε για μουφα συσκευη.....Επισης το δευτερο τριμηνο του 19 πουληθηκαν 1,9 εκ a20e πανευρωπαικα κατατασοντας το 4ο πισω απο a50,a40 και note 7.Οποτε μονο αποτυχια δεν το λες συν το προτερημα του μεγεθους που ειναι σημαντικο.
maneas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ad276 είπε Το εχει η αδερφη μου σχεδον ενα μηνα και κατι,αντικατεστησε ενα note 5 το οποιο της εβγαλε την ψυχη....Το a20 e αποδεικνυεται πολυ καλυτερο,πολυ φιλικο και πιο βολικο μεγεθος....Σε καμμια περιπτωση δεν μιλαμε για μουφα συσκευη.....Επισης το δευτερο τριμηνο του 19 πουληθηκαν 1,9 εκ a20e πανευρωπαικα κατατασοντας το 4ο πισω απο a50,a40 και note 7.Οποτε μονο αποτυχια δεν το λες συν το προτερημα του μεγεθους που ειναι σημαντικο. φίλε μου δεν είσαι αντικειμενικός, γιαυτο δε βρίσκω και λόγο να μαγαρίζουμε αλλο το topic. Και παρεπιπτόντως δεν έχω θέμα με τη sammy, ενα s4 που έχω στην άκρη με lineage πάει σφαίρα μετα απο 5 χρόνια. αλλα να είμαστε αντικειμενικοί πάνω απόλα Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από maneas
music_lover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ad276 είπε Το εχει η αδερφη μου σχεδον ενα μηνα και κατι,αντικατεστησε ενα note 5 το οποιο της εβγαλε την ψυχη....Το a20 e αποδεικνυεται πολυ καλυτερο,πολυ φιλικο και πιο βολικο μεγεθος....Σε καμμια περιπτωση δεν μιλαμε για μουφα συσκευη.....Επισης το δευτερο τριμηνο του 19 πουληθηκαν 1,9 εκ a20e πανευρωπαικα κατατασοντας το 4ο πισω απο a50,a40 και note 7.Οποτε μονο αποτυχια δεν το λες συν το προτερημα του μεγεθους που ειναι σημαντικο. Αν δεν είχαν την amoled οθόνη όλα αυτά τα Α της samsung θα πάτωναν, πάει ο άλλος και το βλέπει στο μαγαζί με την amoled λέει ουαου οθονάρα έχει και αυτά τα ωραία καρτούν εικονίδια τα πολύχρωμα και το παίρνει ενώ στην ουσία δίνει πολλά λεφτά για μέτριο hardware που σε κάνα χρόνο θα αρχίσει τα lag.. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από music_lover 3
chios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ποιον χρόνο; στον μήνα πάνω καταλαβαίνεις την μ........ που έκανες.
ad276 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο οτι ειστε σιγουροι οτι θα λαγκαρει με ξεπερναει.....Εχω 3/32 κινητο εδω και ενα χρονο και ουτε καν. 1 ώρα πριν, maneas είπε φίλε μου δεν είσαι αντικειμενικός, γιαυτο δε βρίσκω και λόγο να μαγαρίζουμε αλλο το topic. Και παρεπιπτόντως δεν έχω θέμα με τη sammy, ενα s4 που έχω στην άκρη με lineage πάει σφαίρα μετα απο 5 χρόνια. αλλα να είμαστε αντικειμενικοί πάνω απόλα Αν δηλαδη το θαβα και εγω θα ημουν αντικειμενικος;Οκ οτι πεις. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από ad276 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα