Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

τα παιχνίδια αποτελούν όλο και μικρότερο μέρος της ενασχόλησής μου με το PC, παρόλα αυτά θέλω να είμαι έτοιμος όταν-και αν-εμφανιστεί κάτι καλό. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ένα ποιοτικό μόνιτορ από 27" και πάνω. Το θέμα μου είνα η ανάλυση, σκέφτομαι για κάτι μεγαλύτερο από 1080p. Αν κάνω κάτι τέτοιο και με δεδομένο ότι το σύστημα της υπογραφής δεν είναι και ό,τι καλύτερο για gaming σε υψηλές αναλύσεις, μπορώ να κατεβάζω την ανάλυση στα 1920Χ1080 χωρίς σοβαρές επιπτώσεις; Παλιότερα ίσχυε ότι τα γραφικά θόλωναν έχαναν σε ποιότητα όταν έριχνες την ανάλυση από την native του monitor, εξακολουθεί να ισχύει αυτό;

Η δεύτερη ερώτηση είναι συνάρτηση της πρώτης. Ας πούμε λοιπόν ότι μπορώ να πάρω μόνιτορ μεγάλης διάστασης με υψηλή ανάλυση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα χωράει στο γραφείο μαζί με τα ηχεία. Μπορεί μία soundbar να υποκαταστήσει ένα ζευγάρι συμπαθητικά ηχεία (Altec Lansing 2.2); Δεν με νοιάζει για τα παιχνίδια μια και παίζω με ακουστικά, αλλά να έχω ένα ανεκτό αποτέλεσμα σε youtube και μουσική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...