Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι φάση?

Παραθέτω και φωτό

Πώς γίνεται μια συσκευή που δεν είναι συνδεδεμένη στο wifi μου, και μάλιστα δεν έχει κανείς και το συγκεκριμένο μοντέλο στο σπίτι να προσπαθεί να συνδεθεί στην Tv μου?

Την ώρα που μου ζήτησε να συνδεθεί μπήκα στο ρούτερ και δεν βρήκα άλλη συσκευή συνδεδεμένη πέρα από τις δικές μου

Καμία ιδέα? Γιατί έχω σκαλωσει άσχημα τώρα. Εκπέμπει η Tv δικό της wifi και είναι φανερό σε άλλες συσκευές???

IMG_20190809_004713.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Death_In_Paradise είπε

Κατά 99% εκπέμπει η TV δικό της δίκτυο WiFi, τσέκαρε το. Κανονικά (πρέπει) να ειναι κλειδωμένο όμως

Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλά θέλει κωδικό που είναι στο χαρτί με τις οδηγίες χρήσης.

Ταξιδεύω αύριο οπότε προς το παρόν το αφήνω. Θα το κοιτάξω όταν γυρίσω με το καλό

Δημοσ.

Ειναι το screen mirror (αλλιως miracast ) για να μπορεις να συνδεσεις android ή windows 10 με την τηλεοραση και να βλεπεις στην.τηλεοραση οτι κανεις στο android/pc σου. Δες στην τηλεοραση σου αν εχει ρυθμιση να το κλεισεις σαν επιλογη και καθαρισες. Κακο δεν μπορει να σου κανει, ουτε να σου κλεψει internet απλα αν πατησεις ΝΑΙ ισως δεις οτιδηποτε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...