Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα το Ps4 και δύο χειριστήρια Dual shock 4(δν ξέρω αν γράφεται έτσι😂) και θέλω να μάθω πώς συνδέουμαι δύο χειριστήρια ταυτόχρονα για να παίξω μαζί με τον αδερφό μου Fifa ή και Fortnite.
jon_pallis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, NGRE είπε Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα το Ps4 και δύο χειριστήρια Dual shock 4(δν ξέρω αν γράφεται έτσι😂) και θέλω να μάθω πώς συνδέουμαι δύο χειριστήρια ταυτόχρονα για να παίξω μαζί με τον αδερφό μου Fifa ή και Fortnite. 1ον Το Fortnite δεν παιζει "διπλο" 2ον Την πρώτη φορα που καθε χειριστήριο θα συνδεθεί με το ps4, πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο 3ον κάθε φορά που ενα χειριστήριο θα συνδέεται θα σε ρωτάει ποιος το χρησιμοποιεί. Πρέπει να εχεις φτιάξει αντίστοιχους χρήστες 1
jerry banana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, jon_pallis είπε 1ον Το Fortnite δεν παιζει "διπλο" 2ον Την πρώτη φορα που καθε χειριστήριο θα συνδεθεί με το ps4, πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο 3ον κάθε φορά που ενα χειριστήριο θα συνδέεται θα σε ρωτάει ποιος το χρησιμοποιεί. Πρέπει να εχεις φτιάξει αντίστοιχους χρήστες Το ότι δεν παίζει διπλό μεγάλη απατεώνια από θέμα marketing για την epic. Βέβαια εκείνοι το βλέπουν σαν μαγκιά.
jon_pallis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Το ότι δεν παίζει διπλό μεγάλη απατεώνια από θέμα marketing για την epic. Βέβαια εκείνοι το βλέπουν σαν μαγκιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι απάτη, αλλά οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, jon_pallis είπε 1ον Το Fortnite δεν παιζει "διπλο" 2ον Την πρώτη φορα που καθε χειριστήριο θα συνδεθεί με το ps4, πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο 3ον κάθε φορά που ενα χειριστήριο θα συνδέεται θα σε ρωτάει ποιος το χρησιμοποιεί. Πρέπει να εχεις φτιάξει αντίστοιχους χρήστες Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά την πρώτη φορά που σύνδεσα το κάθε χειριστήριο στο Ps4 το σύνδεσα ασύρματα πατώντας το κουμπί Ps, έτσι έλεγαν και οι οδηγίες χρήσης.
jerry banana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, jon_pallis είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι απάτη, αλλά οκ. Γιατί μπορεί πχ 2 αδέρφια να παίζουν μαζί εναντίον άλλων που είναι πολύ καλό. Όπως το κλασσικό split screen που είχαμε παλιότερα αλλά προφανώς το κάνουν επίτηδες για να φτιαγνει ο κόσμος λογαριασμους.και φυσικά να αγοράζει το σύστημα στο οποίο θα παίξει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις