Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δεν μου έχει τύχει ούτε μία φορά να με πάρουν μέσα στα όρια του χρόνου αναμονής. Τώρα, αν "μέσα στα όρια" εννοούμε, να σου λέει το σύστημα μισή ώρα και να τηλεφωνούν στη μιάμιση, πάσο. Προφανώς, ο καθένας με τις εμπειρίες του.
filipN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Snoob είπε Δεν μου έχει τύχει ούτε μία φορά να με πάρουν μέσα στα όρια του χρόνου αναμονής. Τώρα, αν "μέσα στα όρια" εννοούμε, να σου λέει το σύστημα μισή ώρα και να τηλεφωνούν στη μιάμιση, πάσο... Και τις δύο φορές που χρειάστηκα τις υπηρεσίες τους, στις αρχές του 2019, με κάλεσαν με μεγάλη καθυστέρηση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Σημερινό, ολόφρεσκο: Καλώ εξυπηρέτηση πελατών, τρώω κάμποση ώρα με το αυτοματοποιημένο σύστημα που καθυστερεί να σου εμφανίσει την επιλογή να μιλήσεις με άνθρωπο, μπας και τσιμπήσεις και περιοριστείς στις αυτοματοποιημένες. Μου βγάζει -κλασικά- μήνυμα αναμονής, 5 λεπτά λέει, ή αλλιώς αφήστε μας τηλέφωνο, έχω εξηγήσει παραπάνω γιατί δεν βασίζομαι στο ότι θα με καλέσουν, παραμένω στην αναμονή και μόλις συμπληρώνονται τα πέντε λεπτά, η γραμμή πέφτει. Καμάρια μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 1:14 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε Αφού περιμένετε 30 λεπτά στην αναμονή τα θέλετε και τα παθαίνετε. Εγώ πάνω από 5 λεπτά κλείνω το ακουστικό και καλώ αργότερα, σιγά μην κάθομαι να χρεώνομαι μέχρι να το σηκώσει ο άλλος. Από σταθερό ΟΤΕ η κλίση είναι δωρεάν. 2
runner1960 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Snoob είπε Σημερινό, ολόφρεσκο: Καλώ εξυπηρέτηση πελατών, τρώω κάμποση ώρα με το αυτοματοποιημένο σύστημα που καθυστερεί να σου εμφανίσει την επιλογή να μιλήσεις με άνθρωπο, μπας και τσιμπήσεις και περιοριστείς στις αυτοματοποιημένες. Μου βγάζει -κλασικά- μήνυμα αναμονής, 5 λεπτά λέει, ή αλλιώς αφήστε μας τηλέφωνο, έχω εξηγήσει παραπάνω γιατί δεν βασίζομαι στο ότι θα με καλέσουν, παραμένω στην αναμονή και μόλις συμπληρώνονται τα πέντε λεπτά, η γραμμή πέφτει. Καμάρια μου. Προφανώς, ο καθένας με τις εμπειρίες του.
Miracle Worker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 9/8/2019 στις 12:24 ΠΜ, runner1960 είπε Πήρα το 13888 της cosmote και αφού περίμενα, ακούγοντας μουσική για 35 λεπτά, για να μιλήσω με εκπρόσωπο η γραμμή έκλεισε. Πήρα ξανά (επιμένω). Τώρα είμαι στα 17 λεπτά. Εγώ είχα έναν ηλικιωμένο γείτονα, που του είχαν κόψει το τηλέφωνο και ήταν έτοιμος να πάει με να τους βρίσει.😁 Του λέω κάτσε, ΟΤΕ έχω και εγώ, θα πάρω τηλέφωνο να δούμε τι έγινε, μπορεί να έχει βλάβη. Λέει χρόνος αναμονής 12 λεπτά. Περίμενα 35 λεπτά περίπου συμπτωματικά, με το γέρο πάνω από το κεφάλι μου, ξαφνικά σταματάει η μουσική, ωραία λέω και τσουπ κλείνει η γραμμή. Θα με πάρουν αυτοί εικάζω. Περιμένω άλλα 10 λέπτα, τίποτα. Ο γέρος να έχει αρματωθεί τα φυσεκλίκια. Τελικά ξαναπήρα και επέλεξα call back, μετά από κανά 40λεπτο με κάλεσαν και "λύθηκε" το θέμα, ας πούμε. Γενικά έχασα 2 ώρες από τη ζωή μου τζάμπα.😋
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μακράν η χειρότερη εταιρία εξυπηρέτησης πελατών. Αν είσαι τυχερός και πέσεις σε κάποιον να ξέρει παίζει να λύσεις το πρόβλημα σου σε 20-30’, αλλιώς παιζει να φας και μέρες. Την πάτησα με αυτή τη μαλακια στην αναμονή που λέει πως η κλήση σας είναι σε αναμονή. Το βάζουν επειδή γουστάρουν και για να βγει πρέπει να κάνεις τάμα.
lek88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται :::: σχετικά με τεχνικά θέματα δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ (WiFi) και για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να καλείτε δωρεάν, στο 13788, από οποιοδήποτε τηλέφωνο. Όσες φορές έχω πάρει δεν περίμενα στην αναμονή πάνω από 2 λεπτά.
Arkin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Εχω χρειαστει το τμημα της εξυπηρετησης του ote πανω απο 50 φορες τα τελευταια 10 χρονια. Παντα απαντανε στο 10λεπτο η ακομα και στο 5λεπτο. Τωρα τελευταια χρησιμοποιω το call back και με περνουν αμεσα αυτοι χωρις να περιμενω στο κινητο. Στη forthnet ηθελα 45-50 λεπτα το λιγοτερο για να βρω ανθρωπο να μιλησω. Ο οτε εδω δεν εχει αντιπαλο. Με το αζημιωτο προφανως μιας και ειναι ο ακριβοτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα