Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Θα ήθελα να κάνω την εξής απλή ερώτηση. Μήπως γνωρίζετε κάποιο διεθνές ή ελληνικό site στο οποίο άμα φτιάξει κάποιος ένα πρόγραμμα, να μπορεί να το ανεβάσει και οι άλλοι χρήστες να μπορούν να το κατεβάσουν, και το site να αποδίδει ένα μικρό αντίτιμο στο δημιουργό σε κάθε download ;
 Αν πχ φτιάξει κάποιος μια μικρή εφαρμογή (για υπολογιστές desktop, όχι κινητά) να μπορεί να ανεβάσει το εκτελέσιμο και να του αποδίδεται ας πούμε 1 Ευρώ σε κάθε download. Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ; Έχει βρει κάποιο σχετικό site ;
 Επί τη ευκαιρία, σήμερα 8 Αυγούστου, που είναι η παγκόσμια ημέρα γάτας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους απαντούν στα μηνύματά μου, όσους έχουν επισκεφθεί το προφίλ μου, όσους με ενθαρρύνουν με οποιοδήποτε τρόπο.... Γενικά όσους παίρνουν στα σοβαρά έναν απλό άσπρο γάτο....!!!

Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία και ν' αγαπάτε εμάς τις γάτες !!!

Ο Άσπρος Γάτος

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το MS store μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ναι μεν μόνο για Windows 10, αλλά το μερίδιο χρήσης είναι πλέον πάνω από 50%.

Για υπάρχουσα εφαρμογή μπορείς να δεις το desktop bridge (δεν το έχω χρησιμοποιήσει) για μεταφορά της εφαρμογής ή να τη μετατρέψεις σε UWP αν είναι "μικρή" όπως λες. Πιθανόν η uwp λύση  ("ξανα-γράψιμο" δηλαδή μικρής εφαρμογής) να είναι η καλύτερη, μιας και θα έχεις το πλεονέκτημα της χρήσης της σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική (π.χ. ARM) ή πλατφόρμα.

Είναι επίσης πιθανό η MS να αφήσει και win32 εφαρμογές να ανεβαίνουν στο store. Έχει ήδη ανακοινωθεί (MS build) αντίστοιχη υποστήριξη για games

Επεξ/σία από marios28

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...