ManosK23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Έχω το μοντέλο Aiwa nsx-av70 το οποίο είναι σετ ηχείων με ήχο 5.1 εξαιρετικής ποιότητας απλά είναι παλιό μοντέλο. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω αγοραστή και σε τι τιμή θα μπορούσα να τα πουλήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Κανένα 50€ ίσως. Για αγοραστή αρκετά δύσκολο να βρεθεί. Έχω ένα παρόμοιο σε μια γωνιά στην αποθήκη μου και το βάζω όταν κάνω δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Φίλε έχω το NSX 590, και όντως είναι σκυλιά. Με 30€ έρχομαι και το παίρνω απ'όπου είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @ManosK23 σε ποια περιοχή είσαι, μπορείς να μου στείλεις περισσότερες πληροφορίες με πμ Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα