Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Ολοι οι σκηνοθετες/σεναριογραφοι εδω μεσα μαζευτηκαν;

σεναριογραφος δεν ειμαι αλλα οταν εχεις για βαση ενα πολυ καλο βιβλιο και μπορεις να κανεις παπαδες και τελικα κανεις αυτο ε θες κραξιμο

• Thanks 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, christospvl είπε

Κατά την ταπεινή μου γνώμη λαμβάνοντας υπόψιν πόσο ερασιτεχνικά χειρίστηκαν τη τελική σεζόν του GOT γυρίζοντας το από μια σειρά γεμάτη απρόσμενα γεγονότα και πλοκή σε μια ανιαρή σειρά που απλά παρακολουθησες για να λες το τελείωσα δε θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνουν σε άλλες σειρές του Netflix.. Φαντάζεστε να πάρουν και το stranger things? Αυτοκτονία σκέτη και κακη επένδυση η πρόσληψη τους.. Και γι αυτό και η HBO πιστεύω δεν έκανε καμία κινήση να τους κρατήσει και τους έδωσε για 200 μύρια.. 

Το Stranger Things είναι δημιουργία των αδερφών Duffer οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς. Οπότε δεν παίζει να ασχοληθούν αυτοί οι δύο με δαύτο μην ανησυχείς 😉

Δημοσ.

Το Netflix έχει "κατηγορηθεί" ότι έχει πολύ πράγμα μεν αλλά υστερεί ποιοτικά. Τώρα με τον ανταγωνισμό να αυξάνει θα θέλει σίγουρα μερικούς δυνατούς κράχτες. Όχι ότι δεν το έχει προσπαθήσει δίνοντας πολλά λεφτά σε σειρές, αλλά μάλλον κάτι κάνει λάθος σ' αυτό το κομμάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Υπηρχαν ανθρωποι που στελναν γραμματα γιατι διαλυθηκαν οι Wham? Που? Στην Μανινα κ το Αγορι!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Κ τωρα καθομαστε κ αναρωτιομαστε γιατι παει ετσι αυτος ο τοπος? ΛΟΛ!!! Νομιζω τα πραγματα μιλανε απο μονα τους! χαχαχα!!!! Λεπτομερια κ αυτη... Απο την αθανατη δεκαετια....

Δεν ξέρω αν την έζησες την εποχή που κράζεις... αλλά αν διαβάσεις ένα τυχαίο thread από εδώ μέσα σήμερα θα καταλάβεις ότι ήταν καλύτερα τότε...

Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας, μας πείραξε των άλλων....

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν ξέρω αν την έζησες την εποχή που κράζεις... αλλά αν διαβάσεις ένα τυχαίο thread από εδώ μέσα σήμερα θα καταλάβεις ότι ήταν καλύτερα τότε...

Δεν κοιτάμε την καμπούρα μας, μας πείραξε των άλλων....

Tην εζησα την εποχη αυτη 100%. Απο την πρωτη χρονια ως την τελευταια. Επιτρεπεται να εχω γνωμη?

Καλυτερα? ΛΟΛ!!! Για Καλυτερα μαλλον πρεπει να παμε αρκετα πισω, οταν η κοινωνια ηταν διαφορετικη σε βασικο επιπεδο. Βεβαια τοτε, θα υποστηριξουν μερικοι, οτι δεν ειχαμε ρευμα σ ολη την χωρα, δεν υπηρχαν γρηγορα μεταφορικα, πολεμοι τρανταζαν την Ελλαδα καθε λιγο, αρρωστιες σκοτωναν τα ατομα κατα χιλιαδες κλπ. Κ με το δικιο τους, απο μια αποψη. Αυτο που μπορω να πω σιγουρα ειναι οτι τα 80ς δεν ηταν παρα ο προλογος του τι επακολουθησε μετα. Τι επακολουθει ως σημερα. Αν μας εδινες τα πισι τοτε, θα ειμασταν το ιδιο κολλημενοι με τα σημερινα παιδια. Δεν ειμασταν εμεις η "διαφορετικη γενια", οπως π.χ. στα 50ς-60ς απο τους προηγουμενους. Καλα ηταν- δεν ξερω για το καλυτερα.... 

Δημοσ.

Το ότι ο Μάρτιν πχ λέει πως έχει υλικό για 12 και 13 σεζόν με βάση τους νουβέλες που έχει βγάλει, γελάει ο κόσμος. Δεν έχει καθίσει να γράψει το τελευταίο βιβλίο εδώ και τόσα χρόνια γιατί ξέρει πως θα γράψει βλακειες και δεν μπορεί να τελειώσει την σειρά με τίποτα. Έχει γράψει βιβλία σχετικά με την ιστορία αλλά τα περισσότερα είναι prequel. Το να μου λέτε πως ο Μάρτιν στην τελευταία σεζόν ήταν απέξω γελάει ο κόσμος. Τα γεγονότα που έχουν κόψει από τα βιβλία, τους ήρωες και πόσα άλλα εγιναν υπό την άμεση επιβλεψη του. Το τέλος ήταν δικό του. Και επειδή έφυγαν 2 τύποι δεν μπορεί να βρει άλλους το ΗΒΟ και να συνεχίσει; αφού έχει αυτόν που έγραψε τα βιβλία... Γνώμη μου είναι πως από το τρίτο βιβλίο και μετά κάνει κοιλιά και η ιστορία του Μάρτιν και για αυτό έκανε κοιλιά και η σειρα. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

ΥΓ αμφιβάλλω πως ήταν ιδέα των 2 τυπων να γυρίζεται έτσι η σειρά και με τόσα λίγα επεισόδια...

• Like 1
Δημοσ.

Μοδα ειναι και θα περασει και αυτη .... οπως ολες οι αλλες....

Ας ειμαστε καλα εμεις που τους δινουμε τα 10 λεπτα δημοσιοτητας που τους αξιζουν.

Δημοσ.

Γαμήσαμε το GoT. Θα αποτελειώσουμε το Star Wars. Άντε να μπουν και στη σειρά του Witcher να την κάνουν και αυτή να μη βλέπεται. Έχει κανένας άλλος καμία σειρά στο νού του που να θέλει να πεθάνει, να τους βάλουμε για writers?

• Thanks 1
Δημοσ.

Ας μου έδιναν το US περιεχόμενο και ήμουν αρκούντως ευχαριστημένος. Δυστυχώς το ελληνικό netflix είναι φτωχό για όποιον παρακολουθεί καθημερινά  επεισόδια.

Δημοσ.

Απλά τα αρπάζουν από παντού τώρα που μπορούν γιατί όπως έδειξαν και στην πράξη με το GoT δεν είναι ικανοί να να διαχειριστούν τέτοια τεράστια project σεναριακά μόνοι τους. Όσο είχαν το υλικό των βιβλίων μια χαρά το πήγαν. 

Δημοσ.

Δώστε τούς οτι χειρότερα ονόματα απο σειρές υπάρχουν να τα αποτελειώσουν τελείως (δωστε τους να κανουν το Fortnite σειρα να εξαφανιστεί τελείως)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, james01gr είπε

Γνώμη μου είναι πως από το τρίτο βιβλίο και μετά κάνει κοιλιά και η ιστορία του Μάρτιν και για αυτό έκανε κοιλιά και η σειρα.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό καθώς έχω διαβάσει τα βιβλία. Από το τρίτο και μετά η σειρά γίνεται fantasy σαπουνόπερα γεγονός που δεν είναι γνωστό σε  πολλούς, οι οποίοι και θεωρούν πως ο Martin θα έδινε άλλο φινάλε. Τα βιβλία είναι πολύ μέτρια και δεν θα κρατούσαν καλύτερη τη σειρά ακόμα και αν υπήρχε το χρήμα να καλυφθούν όσα περιγράφονται. Ευτυχώς που είχαμε και φινάλε (που προσωπικά δεν με χάλασε).

Επεξ/σία από newlynx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KrisDs είπε

Απλά τα αρπάζουν από παντού τώρα που μπορούν γιατί όπως έδειξαν και στην πράξη με το GoT δεν είναι ικανοί να να διαχειριστούν τέτοια τεράστια project σεναριακά μόνοι τους. Όσο είχαν το υλικό των βιβλίων μια χαρά το πήγαν. 

Χτες μου την εδωσε κ καθησα να δω μερικα walkthrough απο Metal Gear. Τι φαντασια λεμε.... Αυτος ο Κοτζιμα γραφει οτι δεν γραφουν δεκα λουληδες του Χολλυγουντ. Ουτε αντιγραφες απο ιστορικα γεγονοτα, ουτε ψευτοξεκαρφωτα τερατακια για να γεμισουμε τη ροη των γεγονοτων, ουτε αστειοι διαλογοι για να πιανει κ το κοινο απο σαπουνοπερες.... Αν δεν ηταν παιχνιδι απο κονσολα θα ηταν οτι καλυτερο σεναριακα απο την εποχη του stalker. Κ αν αποφασιζε κανα γιαπωνεζικο στουντιο να τα γυριζε σειρα... φιλε τοτε να εβλεπες τι εστι αγωνια!!! Αυτοι ειναι ανθρωποι με καλιτεχνικη φαντασια κ γνησιο ταλεντο! Τετοιοι επρεπε να γυριζουν σηριαλ. Αλλα που τετοια πραματα.... στην κλικα του Χολλυγουντ "ξενοι"? 

Ποιος ξερει τι κονε ειχαν κ πηραν τις δουλειες που πηραν. Κ παλι καλα εδω που τα λεμε, που βγηκε καλο το σηριαλ σε γενικες γραμμες (αλλα τα επιπεδα του Γιαπωνεζου δεν τα φτανουν).

Μακαρι να πεφτω εξω κ να ξαναγυρισουν τιποτε αξιολογο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...