Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια τριοροφη πολυκατοικία που στο ισόγειο είναι ένα ξένικοιαστο μαγαζί γύρω στα 150 τμ στον πρώτο ενοικιαζομενα 2αρια και στον 2 και 3 μένουμε εμείς.Επειδή έχουμε πρόβλημα με το άραγμα γίνεται να πληρώσω κάποιο παράβολο και να λάβω θέση παργινγκ ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Το σπίτι είναι σε ένα παράδρομο καντρικου δρόμου. Α και έχω 2 αυτοκίνητα. Οποία βοήθεια ευχάριστη 😉

• Sad 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως γίνει κάτι άμα μπει πάρκινγκ με κάρτα πάρκινγκ για κατοίκους. Αν γενικά δεν έχει καθόλου η πόλη σου, τότε μάλλον ξέχασε το. Αν έχετε γενικά, δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται μόνον εάν είσαι δικαιούχος για κάτι τέτοιο (λόγοι υγείας - πιστοποιημένη απο επιτροπή, αναπηρία κλπ) κ με απόφαση του δήμου φυσικά.

Απευθύνσου στο αρμόδιο τμήμα του δήμου της περιοχής σου, ώστε να σε ενημερώσουν σωστά

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

Γίνεται μόνον εάν είσαι δικαιούχος για κάτι τέτοιο (λόγοι υγείας - πιστοποιημένη απο επιτροπή, αναπηρία κλπ) κ με απόφαση του δήμου φυσικά.

Απευθύνσου στο αρμόδιο τμήμα του δήμου της περιοχής σου, ώστε να σε ενημερώσουν σωστά

Ο πατέρας μου είναι πολύ κατά κήτος και δεν μπορει να περπατήσει αλλά δεν ειναι ανάπηρος γίνεται κάτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω  ότι αν γίνει επισημα αλλαγή χρήσης του χώρου,από μαγαζί σε παρκινγκ,γίνεται.Εφοσων τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις σχετικά με το χώρο.

Παίρνεις από το δήμο άδεια με αριθμό,αλλά πληρώνεις αρκετά για την άδεια αυτή.

Ρώτησε εκεί και σε κάποιον πολιτικό μηχανικό.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arguris3 είπε

Ο πατέρας μου είναι πολύ κατά κήτος και δεν μπορει να περπατήσει αλλά δεν ειναι ανάπηρος γίνεται κάτι 

Εννοείς ότι είναι κατά πολύ υπέρβαρος  (πολύ κατά  κήτος ) ή ότι είναι κατάκοιτος  ;

Στην πρώτη περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις κάτι , στη δεύτερη ίσως ...

Επεξ/σία από nik0laus
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Εννοείς ότι είναι κατά πολύ υπέρβαρος  (πολύ κατά  κήτος ) ή ότι είναι κατάκοιτος  ;

...και οσοι δηλαδή είναι "πολύ κατά  κήτος:)" δικαιούνται παρκιγκν σε δημόσιο δρόμο

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ο καθένας είχε δικαίωμα να οικειοποιηθεί το χώρο έξω από το σπίτι του για προσωπικό πάρκινγκ, ζήτω που καήκαμε.

Όχι ότι δε γίνεται βασικά. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο δημόσιος χώρος μπροστά στο σπίτι τους, τους ανήκει.

Αλλά έτσι γίνεται, έχουμε ένα οικόπεδο, χτίζουμε λίγο εδώ, λίγο εκεί ένα μαγαζάκι να το νοικιάσουμε και μετά ψάχνουμε να βρούμε που θα παρκάρουμε

Δεν ξέρω αν γίνεται ήδη αλλά κανονικά πρέπει στα καινούργια σπίτια που χτίζονται να υπάρχει πρόβλεψη για παρκινγ. Δεν έχεις παρκινγκ? Δεν παίρνεις άδεια να χτίσεις.

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κήτος όχι,για άτομα με κινητικά προβλήματα ναι γίνεται.Γνωριζω περίπτωση,άτομο με καροτσάκι αναπηρικό έχει πάρει από το δήμο άδεια για να παρκάρει στο δρόμο μόνο αυτός στη συγκεκριμένη θέση με διαγράμμιση ,υπάρχει σήμανση με αριθμό πινακίδας του οχήματος και αριθμό της άδειας του δήμου.

Για κλειστό γκαράζ όπως είπα γίνεται μόνο αν γίνει επισημα αλλαγή χρήσης του χώρου,εφοσων εγκριθεί από την πολεοδομία,με το ανάλογο κόστος.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Nai κατακοιτος εννοώ απλώς δνε το έγραψα σωστά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

λλά κανονικά πρέπει στα καινούργια σπίτια που χτίζονται να υπάρχει πρόβλεψη για παρκινγ. Δεν έχεις παρκινγκ? Δεν παίρνεις άδεια να χτίσεις.

Η πιο σωστή κουβέντα που έχει ειπωθεί. 👍👍

Χρόνια το λέω και εγώ αυτό. 

Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πάρκινγκ δεν παίρνεις άδεια και τελείωσε. Και να δεις για πότε αδειάζουν οι δρόμοι και τελειώνουν οι μανουρες με πάρκινγκ, κλείσιμο δρόμου με τελάρα, γλάστρες, καρέκλες που βάζουν μερικοι και λοιπές βλακειες. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Η πιο σωστή κουβέντα που έχει ειπωθεί. 👍👍

Χρόνια το λέω και εγώ αυτό. 

Αν δεν υπάρχει πρόβλεψη για πάρκινγκ δεν παίρνεις άδεια και τελείωσε. Και να δεις για πότε αδειάζουν οι δρόμοι και τελειώνουν οι μανουρες με πάρκινγκ, κλείσιμο δρόμου με τελάρα, γλάστρες, καρέκλες που βάζουν μερικοι και λοιπές βλακειες. 

Όταν σε 20 διαμερίσματα υπαρχουν 40 και πλεον αμαξια κι αυτό είναι δυσκολο .

Εχουμε 4 αμαξια σε ένα σπιτι με 5 ενηλικες.

Φυσικα από το ..ολοτελα...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...