Προς το περιεχόμενο

Upscaling screen app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.σημερα πήρα μια 32" οθόνη για το Mac mini 2012 η οποία ειναι FHD ανάλυση και σαφώς δεν μου αρέσει.υπαρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνω όσο ποιο αποτελεσματικό upscaling σε UHD ή σε 4Κ? 

Δημοσ.
1 hour ago, ronaldofenomeno said:

Γεια σας παιδιά.σημερα πήρα μια 32" οθόνη για το Mac mini 2012 η οποία ειναι FHD ανάλυση και σαφώς δεν μου αρέσει.υπαρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνω όσο ποιο αποτελεσματικό upscaling σε UHD ή σε 4Κ? 

Τι θέλεις να κάνεις upscale και γιατί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ronaldofenomeno είπε

Ναι, καλά...

Αναφορά σε κείμενο

The 2012 mini has thunderbolt 1 and does not support 4k resolutions. It can handle up to 2560x1600 via the TB port and up to 1920x1200 via HDMI.

Δημοσ.
Στις 8/8/2019 στις 6:02 ΜΜ, ronaldofenomeno είπε

εχω το swichresx αλλα ψαχνω για κατι ακομα καλυτερο...

Το καλύτερο είναι αυτό που ‘έγραψε ο @CheOnWeb από πάνω που αποτελεί την μόνη “native” και δωρεάν λύση. 

Το δοκίμασες και δεν σε ικανοποίησε ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Το καλύτερο είναι αυτό που ‘έγραψε ο @CheOnWeb από πάνω που αποτελεί την μόνη “native” και δωρεάν λύση. 

Το δοκίμασες και δεν σε ικανοποίησε ? 

Το καλύτερο είναι αυτό που έγραψε ο @camper13.

Η οθόνη του είναι full hd και αυτός θέλει να κάνει upscaling σε 4K με ένα σύστημα (mac mini) που max 'σπρώχνει' 2K. Από που να το πιάσεις δηλαδή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...