Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον. Καβατζωσα ενα παλιο πισι απο πελατη που του εφτιαξα το λαπτοπ μιας και δεν το ηθελε και ειπα να το κρατησω για τυπικη χρηση

intel e4500

2gb

engt520

τροφοδοτικο powertech 450 καινουργιο (νννννναι, ασχολιαστο αυτο)

το προβλημα τωρα. βαραω φορματ και περναω lubuntu 18.04. μεσα σε δευτερο λεπτα κολλανε τα παντα

τσεκαρω σκληρο, 100% ολα. βγαζω τα 2 ντιμακια και αφηνω το ενα, τιποτα. βαζω το αλλο, τιποτα. βαζω αλλη καρτα γραφικων, τιποτα. μπαινω με live linux, τιποτα. κοιταω θερμοκρασιες, ολες τελειες. κοιταω τα volt απτο τροφοδοτικο στο bios, ολα καλα.

τι στην ευχη μπορει να ειναι? το ερωτημα μου ειναι πιο πολυ, υπαρχει περιπτωση τροφοδοτικο να φριζαρει το συστημα? θελω να δοκιμασω αλλες μνημες αλλα δυστυχως δεν εχω ευκαιρες αυτη τη στιγμη

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Tροφοδοτικο συνηθως το συστημα κανει restart ή σου καει υποσυστηματα :D

Eφοσον δεν εχεις θεμα θερμοκρασιας μαλλον για ram μου φερνει βρες καποια κα δοκιμασε με 1 dimm μονο.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, FasTaker είπε

Tροφοδοτικο συνηθως το συστημα κανει restart ή σου καει υποσυστηματα :D

Eφοσον δεν εχεις θεμα θερμοκρασιας μαλλον για ram μου φερνει βρες καποια κα δοκιμασε με 1 dimm μονο.

Αυτο λεω και γω, συνηθως συμπτωμα ειναι οι επανεκκινησεις η το σβησιμο. Λιγο δυσκολο δεν ειναι να φταινε και τα 2 dimm?

Anyway, θα δοκιμασω ενα αλλο τροφοδοτικο το απογευμα.

Δημοσ.

Προφανως πολλα μπορει να ειναι,αλλα το πιο πιθανο ειναι να φταιει η μητρικη.Οι μνημες χαλανε δυσκολοτερα.Χωρις αυτο να σημαινει οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορει να φταινε και αυτες. Τοσο γρηγορο παγωμα συνηθως χαλασμενη μητρικη το κανει,εμπειρικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Λοιπον, ξεκουμπωσα το τροφοδοτικο, το ξανασυνδεσα και εδω και 4 ωρες δεν μου εχει παγωσει ουτε μια φορα. 😕 Τρελα!

Πυκνωτες ολοι ενταξει.

Πηγε το μυαλο μου και στη μητρικη γιατι καπου διαβασα οτι τα VIA chipsets κανουνε κατι τετοια τρελα επειδη ειναι μη ποιοτικα.

Σαν να λυθηκε το προβλημα παντως. Θα δειξει

Επεξ/σία από Alex-V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...