louben Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Παιδια δυο ερωτησεις. Εχω το Mi 8 lite αγορασμενο με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Του ειχα φορεσει τζαμακι Nillkin το οποιο δυστυχως δεν εφαρμοζε 100% και αφηνε ενα μικρο κενο στο πλαι. Την πρωτη φορα που μου επεσε χτυπησε στην πλευρα που περισσευε απο το τζαμακι (κλασσικα) και εκανε μια πολυ μικρ ρωγμη. Εσπασε και το τζαμακι. Αντικαθιστω το τζαμακι με νεο , ιδιο παλι (της Nillkin). Τη δευτερη φορα που μου επεσε το τζαμακι εμεινε αθικτο και η οθονη εσπασε σε 3 σημεια. Επειδη σκοπευω να αντικαταστησω την οθονη γιατι το κινητο δεν ειναι ουτε 3 μηνων και μου αρεσει εχω δυο ερωτησεις. Εχετε καποια προταση για τζαμακι με οσο το δυνατον μεγαλυτερο (και καλυτερο) βαθμο προστασιας για την οθονη ; Ει δυνατον να μην αφηνει κενα. Ιδανικα τζαμακι μπρος πισω η διαφανη θηκη μπρος πισω (με προστασια βεβαια των τζαμακιων). Συμπληρωματικα μια ερωτηση. Αναμεσα στα πολλα καταστηματα που απευθυνθηκα για αντικατασταση της οθονης , περαν της info quest με την οποια δε θελω να ασχοληθω για ευνοητους λογους ο Γερμανος και η vodafone με διαβεβαιωσαν οτι επισκευαζοντας αυτοι την οθονη , η εγγυηση δε θιγεται και συνεχιζει να υφισταται. Σε περιπτωση βλαβης μπορω να το παω σε αυτους και εφοσον το κινητο ειναι εντος εγγυησης το επισκευαζουν δωρεαν. Επειδη μου φαινονται καπως περιεργα τα λεγομενα τους ισχυουν ή οχι;
tz_aristotelis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ίσως θα πρέπει να βάλεις μια θήκη που αγκαλιάζει τα πλαϊνά του κινητού. Διακριτικά αλλά σίγουρα.
louben Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Θα προτιιμουσα κατι που να ειναι διαφανες ομως οχι τις απλες σιλικονης (εχω αλλα δυστυχως δεν την ειχα βαλει). Καποια προταση?
saruman123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Σε όλα μου τα Xiaomi είχα/έχω βάλει την 360 full cover και έτσι είμαι προστατευμένος από παντού. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το τζάμι δεν είναι τίποτα ουαου αλλά την δουλειά του την κάνει. Στο 1+6 είχα βάλει Nillkin και μου έσπασε με το που την έβαλα γιατί λίγο ζορίστηκε στην τοποθέτηση. Η 3D που είχα πάρει από το επίσημο site και αυτή έσπασε αλλά μου έσωσε το κινητό. Τώρα σκέφτομαι να πάρω 360 full cover και να ησυχάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα