georgepppo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Nero55 είπε δε θελουμε τοσο λεπτα λαπτοπ... θελουμε καλη οθονη, ports και δυνατα specs, ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν οι εταιρειες. ρε αγορίνα χίλια συγνώμη απο την εταιρία που έβγαλε αυτό το λάπτοπ και δεν σκέφτηκε εσένα που δεν θες να πας σε dell,hp,lenovo,acer κλπ επαγγελματικά που κάνουν αυτά ακριβώς που λες χίλια συγνώμη δεν θα ξαναγίνει..... συγκεντρωθείτε μερικοί μερικοί γιατί εκτίθεστε. anyway με αυτή την αυτονομία μια χαρά είναι για multimedia ,office δουλειές και ελαφρύ editing κλπ, για την ακρίβεια πολύ καλά είναι και για sammy με εντυπωσίασε περίμενα 1500-2000 τιμή. 1
gripakos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 snapdragon σε ταμπλετ.εδω βαριεται να τρεξει στο κινητο!ελα αλεκο η αγελη τρεχει απο πισω!για σου ρε σαμμυ ινοβατιον🙈🙈🙈 3
Retromaniac Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Nero55 είπε δε θελουμε τοσο λεπτα λαπτοπ... θελουμε καλη οθονη, ports και δυνατα specs, ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν οι εταιρειες. Εγώ θέλω τόσο λεπτό λάπτοπ. Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; Ούτε εγώ το κάνω. Το θέμα είναι να υπάρχουν επιλογές. Υπάρχουν επιλογές και για αυτό που θες εσύ και αυτό που θέλω εγώ. 1
imvrios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Κάποιος στο τμήμα marketing της Samsung βαρίοταν ή δεν είχε έμπνευση 😃: Bizarrely, Samsung's blog post about the new device almost directly copies language from one of Apple's most famous advertising campaigns. It reads, "Built for the new achievers–the innovators, the go-getters, those who do things differently to push themselves forward–Galaxy Book S empowers the next generation of mobile moguls." Here's the original Apple copy: Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes... the ones who see things differently—they're not fond of rules... You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can't do is ignore them because they change things... they push the human race forward. https://arstechnica.com/gadgets/2019/08/samsungs-new-galaxy-book-s-laptop-is-built-around-qualcomms-snapdragon-8cx/
marios28 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, gripakos είπε snapdragon σε ταμπλετ.εδω βαριεται να τρεξει στο κινητο!ελα αλεκο η αγελη τρεχει απο πισω!για σου ρε σαμμυ ινοβατιον🙈🙈🙈 Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει με τη Samsung και δε με ενδιαφέρει. Προς ενημέρωσή σου... 1. Ο συνδυασμός Windows10 Arm + 8cx δεν έχει να κάνει με τη Samsung. Θα κυκλοφορήσουν διάφορες συσκευές και δε θα είναι αυτή η μοναδική. Όπως γράφω πιο πίσω έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό αντίστοιχο laptop από τη Lenovo. Δεν παίζει μπάλα δηλαδή η Samsung, αλλά η MS. Απλά με τη Samsung η συνεργασία φαίνεται να είναι πιο "στενή". 2. Eπειδή εσύ και κάποιοι άλλοι αναφέρατε τον exynos… Δε γίνεται να κυκλοφορήσει συσκευή με Windows 10 Arm με επεξεργαστή εκτός της Qualcomm, γιατί το λειτουργικό δεν υποστηρίζει άλλον επεξεργαστή εκτός της Qualcomm και συγκεκριμένα (προς το παρόν) μόνο τους εξής 3: 835, 850 και 8cx 3. Συγκεκριμένα για το 8cx… Δεν ξέρεις (κανείς δεν ξέρει) αν βαριέται να τρέξει στο κινητό, γιατί δεν το έχεις δει και δε θα το δεις σε κινητό. Είναι (αποκλειστικά) μόνο για τα "PCs". Διάβασε περισσότερα εδώ: https://hackernoon.com/technology-meets-the-real-deal-qualcomms-snapdragon-855-and-snapdragon-8cx-bbec5458e017 και εδώ: https://www.slashgear.com/qualcomm-snapdragon-8cx-windows-on-arm-specifications-performance-release-06557078/ 3
leonproniknidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Πολύ καλό όχι όμως τέλειο. Το τέλειο θα είναι 10 ίντσες αναδιπλούμενο να παίζει και σαν τάμπλετ (yoga για παράδειγμα) με OLED οθόνη, ΟΛΑ τα σπεκς αυτού του samsung και κόστος κάτω από 2000 ευρώ. Τότε θα μιλάγαμε για την τελειότητα. Φυσικά ο snapdragon συνεχίζει να γράφει ιστορία και στην εξέλιξη στον χώρο των Mobile συσκευών θα έχει όπως δείχνει πάντα την πρωτιά.
Nero55 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, georgepppo είπε ρε αγορίνα χίλια συγνώμη απο την εταιρία που έβγαλε αυτό το λάπτοπ και δεν σκέφτηκε εσένα που δεν θες να πας σε dell,hp,lenovo,acer κλπ επαγγελματικά που κάνουν αυτά ακριβώς που λες χίλια συγνώμη δεν θα ξαναγίνει..... συγκεντρωθείτε μερικοί μερικοί γιατί εκτίθεστε. anyway με αυτή την αυτονομία μια χαρά είναι για multimedia ,office δουλειές και ελαφρύ editing κλπ, για την ακρίβεια πολύ καλά είναι και για sammy με εντυπωσίασε περίμενα 1500-2000 τιμή. δυστυχως δεν υπαρχει ολοκληρωμενη επιλογη, που να τα εχει ΟΛΑ. Καθε λαπτοπ θα έχει κάποιο απο τα παρακάτω θέματα: 1) ελλειψη ports(mac) 2)throttling λογω λεπτης κατασκευης(dell xps και αλλα) 3)κακη ποιοτητα κατασκευης συγκριτικα με mac 4)μετριοτατες οθονες 15 ώρες πριν, Retromaniac είπε Εγώ θέλω τόσο λεπτό λάπτοπ. Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό; Ούτε εγώ το κάνω. Το θέμα είναι να υπάρχουν επιλογές. Υπάρχουν επιλογές και για αυτό που θες εσύ και αυτό που θέλω εγώ. αν θες να πληρωσεις 1000 ευρω για snapdragon σε λαπτοπ be my guest
Retromaniac Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Nero55 είπε δυστυχως δεν υπαρχει ολοκληρωμενη επιλογη, που να τα εχει ΟΛΑ. Καθε λαπτοπ θα έχει κάποιο απο τα παρακάτω θέματα: 1) ελλειψη ports(mac) 2)throttling λογω λεπτης κατασκευης(dell xps και αλλα) 3)κακη ποιοτητα κατασκευης συγκριτικα με mac 4)μετριοτατες οθονες αν θες να πληρωσεις 1000 ευρω για snapdragon σε λαπτοπ be my guest Μιλαώ για αυτό που είπες ότι δεν θέλουμε λεπτά λαπτοπ.
marios28 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Nero55 είπε δυστυχως δεν υπαρχει ολοκληρωμενη επιλογη, που να τα εχει ΟΛΑ. Καθε λαπτοπ θα έχει κάποιο απο τα παρακάτω θέματα: 1) ελλειψη ports(mac) 2)throttling λογω λεπτης κατασκευης(dell xps και αλλα) 3)κακη ποιοτητα κατασκευης συγκριτικα με mac 4)μετριοτατες οθονες αν θες να πληρωσεις 1000 ευρω για snapdragon σε λαπτοπ be my guest Είσαι (όπως φαίνεται) σε λάθος νήμα. Τα συγκεκριμένα έχουν στόχο την μέγιστη αυτονομία και το ελάχιστο μέγεθος με μηδενικό θόρυβο και αξιοπρεπείς επιδόσεις σε desktop λειτουργικό. Αυτονόητο είναι. Διαφορετικά δε θα είχαν νόημα τα Windows Arm. Δεν υπάρχει κάτι που να τα καλύπτει όλα. Αν δε σε ενδιαφέρει η σχετικά καλή αυτονομία και το σχετικά μικρό μέγεθος ( xps, spectre, κ.τ.λ. ) με πολύ καλές επιδόσεις υπάρχουν και τα.gaming laptops (με επεξεργαστές Intel της σειράς H) και χαρακτηριστικα αντίστοιχα με αυτά που ζητάς. Ψάξε εκεί ή με 2,3 αντάπτορες κάνε τη δουλειά σου στο MacBook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα