Vtsola Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου αναφέρει την κατάσταση; Μετά απο 2 χρόνια ενοίκιο φέτος θα πάω στην εστία..δωμάτια μονοκλινα έχει και θα μείνω σε τέτοιο;
liospi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 μένεις ήδη δύο χρόνια στην Κομοτηνή; Στην λέσχη δεν έχεις πάει ποτέ για φαγητό ή να έχεις κάποιον φίλο που μένει στην εστία και να τον έχεις επισκεφτεί; ο αδερφός μου σπούδαζε Κομοτηνή και έμενε στην εστία, αλλά στο μακρινό 2002-2006 είναι μικρά δωμάτια και ακόμη μικρότερο μπάνιο. καθαρό όσο μπορείς και θέλεις εσύ και από θόρυβο ανάλογα τους «γειτόνους»
Vtsola Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, liospi είπε μένεις ήδη δύο χρόνια στην Κομοτηνή; Στην λέσχη δεν έχεις πάει ποτέ για φαγητό ή να έχεις κάποιον φίλο που μένει στην εστία και να τον έχεις επισκεφτεί; ο αδερφός μου σπούδαζε Κομοτηνή και έμενε στην εστία, αλλά στο μακρινό 2002-2006 είναι μικρά δωμάτια και ακόμη μικρότερο μπάνιο. καθαρό όσο μπορείς και θέλεις εσύ και από θόρυβο ανάλογα τους «γειτόνους» Αδερφέ ξέρεις αν έμενε μόνος;
bromiaris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Ε πήγαινε και εσύ μια βόλτα από την φ.εστία… ρώτησε και δες από πρώτο χέρι… Δεν θα σε φάνε… πίστεψε με… 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα