flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω τηλεόραση την οποία, λόγω περιορισμών χώρου, θα πρέποει να την έχω και ως τηλεόραση αλλά και ως monitor για υπολογιστή. Επομένως σκέφτομαι οτι η μόνη αποδεκτή λύση είανι 32" και 1080p για να μην βλέπω τεράστια pixel στο 1m. Διαθέσιμο budget: <250 Απόσταση και γωνία θέασης: 1m 0° ως monitor, movies/tv @ 5m. Ως monitor αφορά youtube/browsing/Office/προγραμματισμός ενίοτε Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: tκυρίως monitor και ταινίες οι οποίες τις βλέπω απο τα 5-6m προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 32 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: no Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): όχι (δεν θα έλεγα όχι σε smart αλλά αφού θα είανι μονίμως συνδεδεμένη σε pc δεν πιστεύω να με απασχολεί. Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung UE32N5000 Philips 32PFS5803 Τα δύο παραπάνω μοντέλα μου φάνηκαν καλά, δεν ξέρω αν αξίζει τόπο πολύ να πάω σε sony με 260. Philips δεν είχα ποτέ μου. Είναι καλές; φαντάζομαι πιο κρίσιμη θα είναι η χρήση ως Monitor καθώς είναι κοντά το ξέρω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από flik
Doubt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Στις 8/8/2019 στις 12:14 ΜΜ, flik είπε μόνη αποδεκτή λύση είανι 32" και 1080p για να μην βλέπω τεράστια pixel στο 1m. Σε 5 μήνες έχουμε 2020. Εγώ θα έλεγα 40-43 4Κ, ειδικά αν έχεις ή πρόκειται να έχεις VDSL και άνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα