ljimmys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Σε Ρ4 3.0 με xin xp profes. κατα την εκκίνηση δεν μπαίνει σε κατάσταση safe mode.Mήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο ΒΙΟS ή παίζει κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 δηλαδη τι σου βγαζει? δωσε πιο πολλες λεπτομερειες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ljimmys Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Τίποτα δεν βγάζει, απλά κάνοντας εκκίνηση και πατώντας το F8, συνεχίζει να ανεβάζει και βγαίνει σε ΧΡ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgelo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δοκίμασε με F2 και αν δεν κάνεις τίποτα και με αυτό τότε πρέπει να δεις τι τύπο μητρική έχεις βρες το site στο δίκτυο και από κει θα βρεις πως μπαίνεις στο Bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ljimmys Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ισως να μην το διατύπωσα σωστά.Στο bios μπαίνω, απλά δεν ξέρω άν υπάρχει ενεργοποιημένη κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει να περάσει σε safe mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 εγω σε safe mode μπαινω με το F5 γιατι με το F8 μου βγαζει να διαλεξω απο που να κανω boot. η μητρικη μου ειναι η Asus P4C800.. Aλλη λυση ειναι να μπεις στο msconfig και να ορισεις απο εκει να μπεις σε safe mode στο επομενο restart που θα κανεις! Καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 koita mipws to pliktrologio sou exei f-lock panw dexia to exoune syni8ws ta microsoft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.