wand5 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 "Η μεταφορά σε άλλη τράπεζα με αριθμό.....και ποσό....πιστώθηκε από την τράπεζα του δικαιούχου." Ο αριθμός αυτός είναι κάποιος αριθμός τράπεζας ή αριθμός λογαριασμού; (περιέχει αγγλικά γράμματα ανάμεικτα με αριθμούς) 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, wand5 είπε "Η μεταφορά σε άλλη τράπεζα με αριθμό.....και ποσό....πιστώθηκε από την τράπεζα του δικαιούχου." Ο αριθμός αυτός είναι κάποιος αριθμός τράπεζας ή αριθμός λογαριασμού; (περιέχει αγγλικά γράμματα ανάμεικτα με αριθμούς) Όταν τα γράψεις κάπως ώστε να βγάζουν νόημα ίσως πάρεις απάντηση 5
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, wand5 είπε "Η μεταφορά σε άλλη τράπεζα με αριθμό.....και ποσό....πιστώθηκε από την τράπεζα του δικαιούχου." Ο αριθμός αυτός είναι κάποιος αριθμός τράπεζας ή αριθμός λογαριασμού; (περιέχει αγγλικά γράμματα ανάμεικτα με αριθμούς) Iban μάλλον ή κωδικός τράπεζας ή και τα 2 μαζί
zx1234r Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Έχω αρχίσει να αναπτύσσω τις ικανότητες μου στην ονυχομαντεια..... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Έχω αρχίσει να αναπτύσσω τις ικανότητες μου στην ονυχομαντεια..... Μηπως στην ονυχοσφρητικη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις