Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, raganer-001 said:

Γιατί είναι κακό που ρωτάω να πάρω γνώμες ξέρω τους 2 βασικούς προμηθευτές.  Υποτίθεται έχουμε ελευθερία του λόγου σε ένα καθεστώς που είναι η δημοκρατία 

Οχι φιλε δεν ειναι κακο να ρωτας, αλλα αμα ειναι να ανοιξεις τετοιο "μαχαζι" και δε ξερεις ηδη τους προμηθευτες και το ρωτας μεσω φορουμς, μαλλον πρεπει να σκεφτεις οτι δεν εισαι ετοιμος σε καποια πραγματα ακομη.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, raganer-001 είπε

Ναι δεν διαφωνώ καθόλου 

Υπάρχει λύση, θα μου λες τι θέλεις, θα σου το παραγγέλνω εγώ, με +15% καπέλο.

Deal?

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, donblunts είπε

Υπάρχει λύση, θα μου λες τι θέλεις, θα σου το παραγγέλνω εγώ, με +15% καπέλο.

Deal?

Στείλε μου σε προσωπικό μνν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, donblunts είπε

Σόρρυ, +150% ήθελα να γράψω...........

Πλάκα κάνεις έτσι χαχαχα καλύτερα να τα προμηθευτώ απευθείας  από infoquest ποιο φθηνά θα μου έρθει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2019 στις 8:54 ΜΜ, raganer-001 είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάνεις για Προμηθευτές hardware Από cpu ,ram ,hdd , GPU,  psu  και λίγο πολύ για hardware με ενδιαφέρει και ψάχνω γιατί θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα πώλησης Η/υ και πώλησης hardware και επισκευές αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ 

Δηλ θες να ανοίξεις μαγαζί που θα πουλάς hardware (με ή χωρίς απόθεμα;) και θες να κάνεις και επισκευές (σε μητρική κτλπ ή "επισκευές" τύπου format και αλλαγή πάστας με καθαρισμό;) χωρίς να ξέρεις προμηθευτές.

OK... Καλύτερη επιλογή το internet cafe γιατί είσαι δύσκολα.

Επεξ/σία από anti idiot
Δημοσ.
6 ώρες πριν, anti idiot είπε

Δηλ θες να ανοίξεις μαγαζί που θα πουλάς hardware (με ή χωρίς απόθεμα;) και θες να κάνεις και επισκευές (σε μητρική κτλπ ή "επισκευές" τύπου format και αλλαγή πάστας με καθαρισμό;) χωρίς να ξέρεις προμηθευτές.

OK... Καλύτερη επιλογή το internet cafe γιατί είσαι δύσκολα.

Ξέρω προμηθευτές τους 2 βασικούς μέχρι στιγμής , για internet cafe δεν με ενδιαφέρει και τόσο 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, raganer-001 είπε

Ξέρω προμηθευτές τους 2 βασικούς μέχρι στιγμής , για internet cafe δεν με ενδιαφέρει και τόσο 

Καλύτερα νετ καφέ παρά αυτό που θες να κάνεις γιατί για να κρατήσει το μαγαζί αυτό πρέπει να γνωρίζεις πολλά παραπάνω για υπολογιστές + σέρβις και να αγοράζεις και άλλα προϊόντα που θα πουλάς παράλληλα στο μαγαζί εκτός και αν πληρώνεις κάποιον υπάλληλο για τα παραπάνω 

Δημοσ.

μπορεί να πιάσει αν έχει βρει πόστο μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι και να ανοίξει κάποιος που ξέρει την δουλειά κοντά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...