raganer-001 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάνεις για Προμηθευτές hardware Από cpu ,ram ,hdd , GPU, psu και λίγο πολύ για hardware με ενδιαφέρει και ψάχνω γιατί θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα πώλησης Η/υ και πώλησης hardware και επισκευές αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, raganer-001 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάνεις για Προμηθευτές hardware Από cpu ,ram ,hdd , GPU, psu και λίγο πολύ για hardware με ενδιαφέρει και ψάχνω γιατί θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα πώλησης Η/υ και πώλησης hardware και επισκευές αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ Seriously? 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ξεκίνα με αυτούς τους δυο και βλέπουμε https://www.facebook.com/intelgreece/ https://www.facebook.com/pages/category/Computers--Brand-/AMD-Greece-732608303511152/
raganer-001 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Εκτός από cpu κανέναν άλλον ξέρεις?
raganer-001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εκτός από την oktabit έχουμε κάτι άλλο?
zx1234r Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Αν πρόκειται να ανοίξεις μαγαζί μην περιμένεις να στα κάνουν όλα οι αλλοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε το googling για σένα. Δες τι θες να φέρεις και μπες στο site του κατασκευαστή για να σου πει τους ντόπιους προμηθευτές. 2
donblunts Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Θέλεις να ανοίξεις κατάστημα με Η/Υ, και δεν έχεις ιδέα απο προμηθευτές; Να υποθέσω πως απλά θα διοικείς, και δεν θα εργάζεσαι. Μίλα με InfoQuest. 1
zx1234r Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, donblunts είπε Θέλεις να ανοίξεις κατάστημα με Η/Υ, και δεν έχεις ιδέα απο προμηθευτές; Να υποθέσω πως απλά θα διοικείς, και δεν θα εργάζεσαι. Μίλα με InfoQuest. Lol! Σκύλοι και διευθυντές!!
raganer-001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Όχι ξέρω από προμηθευτές απλά ξέρω για την infoquest και την oktabit απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις κάνεις κάποιον άλλον Εκτός από αυτούς τους 2
NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στις 7/8/2019 στις 10:06 ΜΜ, raganer-001 είπε Εκτός από cpu κανέναν άλλον ξέρεις? 7 ώρες πριν, raganer-001 είπε Εκτός από την oktabit έχουμε κάτι άλλο? Δεν ξερω αλλους ...εκτος
isay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Στις 7/8/2019 στις 8:54 ΜΜ, raganer-001 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάνεις για Προμηθευτές hardware Από cpu ,ram ,hdd , GPU, psu και λίγο πολύ για hardware με ενδιαφέρει και ψάχνω γιατί θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα πώλησης Η/υ και πώλησης hardware και επισκευές αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ Προμηθευτή για iphone βρήκες; -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/713570-προμηθευτές-iphone/ Φίλε μου no offence αλλά έτσι δεν βρίσκεις προμηθευτές πόσο μάλλον όταν θες να ανοιξεις κατάστημα. Θα σου πω κάτι με σοβαρότητα και μην στραβώσεις. Εφόσον δεν εχεις τετοια εμπειρία και δεν "το έχεις" με αναζητήσεις στο διαδίκτυο και επικοινωνία για προσφορές χοντρικής, το καλύτερο που θα μπορουσες να κάνεις ειναι να πας να δουλέψεις σε αναλογο κατάστημα και να δεις απο εκει προμηθευτές και πως συμπεριφέρονται εμπορικά
raganer-001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Γιατί είναι κακό που ρωτάω να πάρω γνώμες ξέρω τους 2 βασικούς προμηθευτές. Υποτίθεται έχουμε ελευθερία του λόγου σε ένα καθεστώς που είναι η δημοκρατία
isay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, raganer-001 είπε Γιατί είναι κακό που ρωτάω να πάρω γνώμες ξέρω τους 2 βασικούς προμηθευτές. Υποτίθεται έχουμε ελευθερία του λόγου σε ένα καθεστώς που είναι η δημοκρατία Άλλο σου ειπώθηκε, άλλο κατάλαβες. Ποιος σου ειπε να μην ρωτήσεις; Κανενας! Αυτό που σου ειπώθηκε ειναι οτι με αυτόν τον τρόπο αναζήτησης δεν θα βρεις σημαντικα χρήσιμη πληροφορία και καλό θα ήταν να βρεις/σκεφτείς/πράξεις και αλλους τρόπους αλίευσης πληροφοριών Επειδή ακομα αμφιβάλω αν κατανόησες τη διαφορά, θα στο θεσω με παραδειγμα. Εστω εσύ και εγω εχουμε mini market απεναντι στον ιδιο δρόμο. Εσύ βρήκες/κανονισες/διαπραγματεύτηκες ενα προμηθευτή και για τα ΙΔΙΑ προΙόντα ψωνιζεις 20% φθηνότερα ΑΡΑ εχεις χαμηλότερες τιμές πώλησης ΑΡΑ μαζευεις ολη την πελατεία της γειτονιάς ΑΡΑ το ρευστό της περιοχής. Αν έρθω και σε ρωτήσω από που ψωνίζεις, πόσο πιθανό ειναι να μου πεις τον προμηθευτή ή τη συμφωνία που έκανες; ΜΗΔΕΝ! Αν όμως αρχίζεις να επικοινωνείς με προμηθευτές και ρωτάς για διαθεσιμότητες, τιμές και εκπτώσεις αναλογα με την ποσότητα/πληρωμή, αρχίζει να ξετυλίγεις το κουβάρι. Αν παραλληλα δουλέψεις και σε αναλογο κατάστημα, ακομα πιο προσβάσιμη η πληροφορία. Έτσι δεν ειναι; Καλό σου βράδυ
raganer-001 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, isay είπε Άλλο σου ειπώθηκε, άλλο κατάλαβες. Ποιος σου ειπε να μην ρωτήσεις; Κανενας! Αυτό που σου ειπώθηκε ειναι οτι με αυτόν τον τρόπο αναζήτησης δεν θα βρεις σημαντικα χρήσιμη πληροφορία και καλό θα ήταν να βρεις/σκεφτείς/πράξεις και αλλους τρόπους αλίευσης πληροφοριών Επειδή ακομα αμφιβάλω αν κατανόησες τη διαφορά, θα στο θεσω με παραδειγμα. Εστω εσύ και εγω εχουμε mini market απεναντι στον ιδιο δρόμο. Εσύ βρήκες/κανονισες/διαπραγματεύτηκες ενα προμηθευτή και για τα ΙΔΙΑ προΙόντα ψωνιζεις 20% φθηνότερα ΑΡΑ εχεις χαμηλότερες τιμές πώλησης ΑΡΑ μαζευεις ολη την πελατεία της γειτονιάς ΑΡΑ το ρευστό της περιοχής. Αν έρθω και σε ρωτήσω από που ψωνίζεις, πόσο πιθανό ειναι να μου πεις τον προμηθευτή ή τη συμφωνία που έκανες; ΜΗΔΕΝ! Αν όμως αρχίζεις να επικοινωνείς με προμηθευτές και ρωτάς για διαθεσιμότητες, τιμές και εκπτώσεις αναλογα με την ποσότητα/πληρωμή, αρχίζει να ξετυλίγεις το κουβάρι. Αν παραλληλα δουλέψεις και σε αναλογο κατάστημα, ακομα πιο προσβάσιμη η πληροφορία. Έτσι δεν ειναι; Καλό σου βράδυ Ναι δεν διαφωνώ καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα