theoklitos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού μέχρι 400€. Μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο Samsung. Είδα τα A70 και A9. Ποιο θεωρείτε καλύτερο από τα 2? Σε άλλες μάρκες? Υπάρχει κάποια πρόταση? Στις προτεραιότητες μου, ταχύτητα, οθόνη από 6 ιντσες και πάνω και μεγάλη μπαταρία. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πάνω κάτω τα ίδια είναι με ελαφριές πινελιές από το A70. Εγώ προτείνω αυτό https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1455&ref=bestprice.gr Για 20€ παραπάνω νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από saruman123
theoklitos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Παρ'όλα αυτά στο Skroutz το Α70 είναι στα 290€ και το Mate 20 pro στα 420€. Θεωρείς ότι αξίζει η διαφορά? Επίσης έχεις εμπειρία από Huaewei?
saruman123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Το Mate αυτή την στιγμή σε αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο. Τώρα αν εσύ θες Samsung αυτό είναι δική σου απόφαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα