jimakos00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ακριβό. Και πολύ ακριβότερο από το netflix 1 1
melodicpunk Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, jimakos00 είπε Ακριβό. Και πολύ ακριβότερο από το netflix Τι παρεχει ομως η μια υπηρεσια και τι η αλλη. Το νετφλιξ ενω ξεκινησε αρκετα καλα και ηταν αρκετα υποσχομενο δεν συνεχισε το ιδιο δυναμικα, εμεινε στασιμο. Αν εξαιρεσεις 2-3 σειρες δεν εχει κατι αλλο να σου προσφερει. Αντιθετα η ντισνευ με αυτο το πακετο σου δινει τα παντα και για ολα τα γουστα. 2
icenex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Νομιζω ολοι περιμενουμε να δουμε τι θα δειχνει απο ταινιες/σειρες σε σχεση με το netflix και περα απο αυτο ελπιζω να εχει διαθεσιμοτητα στην ελλαδα και να μην χρειαστει να περιμενουμε 2-3 χρονια. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από icenex
aypnia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άντε το ανακοίνωσαν, ήταν γνωστό από καιρό ότι αυτό σχεδίαζαν να κάνουν. Όσον αφορά τα αθλητικά δικαιώματα, το ESPN+ αρχικά στην Ευρώπη θα έχει το περιεχόμενο των παλιών ESPN Classic και ESPN America τα οποία αντικαταστάθηκαν με το FOX Sports που μεταδίδεται για την ώρα στη Cosmote TV και τη Nova. Έχουν τα πανευρωπαϊκά δικαιώματα για το περιεχόμενο του FOX Sports. Τώρα αν θα κινηθούν και για επιπλέον αθλητικά δικαιώματα εντός Ευρώπης, αυτό θέλει χρόνο και αν θα γίνει θα είναι μετά το 2022. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από aypnia
firepc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 disney, ασε την αγαπημενη μου παιδικη ταινια ησυχη
dr_frozenarm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δλδ χωρίς NBA το ESPN+? Αυτό κοιτούσα και εγώ να δω αν αξιζει το ESPN+. Αλλα δεν φαίνεται να αξιζει Πηγή: https://www.digitaltrends.com/home-theater/espn-plus-launching-spring-2018/ " So what is available via ESPN+ then? When it comes to live sports, you’ll find MLB, NHL, MLS Games, Top Rank Boxing, PGA Tour Golf, Grand Slam Tennis, thousands of college sports events, and more. " Που δε με ενδιαφέρουν ... Οπότε από όλο το πακέτο μόνο το Disney+ φαίνεται να αξιζει τα υπόλοιπα πεε.... Μάλλον θα το βάλω μόλις βγει δοκιμαστικά να δω αν αξιζει και μετά αποφασίζω αν θα το κρατήσω.
aypnia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, dr_frozenarm είπε Αυτό κοιτούσα και εγώ να δω αν αξιζει το ESPN+. Αλλα δεν φαίνεται να αξιζει Πηγή: https://www.digitaltrends.com/home-theater/espn-plus-launching-spring-2018/ " So what is available via ESPN+ then? When it comes to live sports, you’ll find MLB, NHL, MLS Games, Top Rank Boxing, PGA Tour Golf, Grand Slam Tennis, thousands of college sports events, and more. " Που δε με ενδιαφέρουν ... Οπότε από όλο το πακέτο μόνο το Disney+ φαίνεται να αξιζει τα υπόλοιπα πεε.... Μάλλον θα το βάλω μόλις βγει δοκιμαστικά να δω αν αξιζει και μετά αποφασίζω αν θα το κρατήσω. Μωρέ δίκιο έχεις, κανείς δεν ασχολείται εδώ με τα αθλήματα αυτά. Αλλά όταν το Eurosport Player με αθλήματα που δεν μπορεί να πεις κανείς ότι είναι και κράχτες έχει 5 ευρώ, το FOX Sports σαν κερασάκι στη τούρτα των Disney+ και Hulu δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο. Εξάλλου η μάχη με τα αθλητικά θα γίνει στην Αμερική, εκείνη είναι η αγορά που θα σφαχτούν για το ποιος έχει τα καλύτερα. Η μάχη θα γίνει ανάμεσα στο Disney+/ESPN+ και το HBO Max. Κι αυτό θα έχει αθλητικά στις ΗΠΑ. AT&T Chief: HBO Max Will ‘Ultimately’ Offer Live News, Sports https://variety.com/2019/tv/news/hbo-max-investor-day-warnermedia-att-1203277816/ Το Netflix δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τη μάχη των αθλητικών, παραείναι ακριβή.
chris_g92 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Η τιμή που το προσφέρει όμως θα είναι για ένα άτομο ? Γιατί το Netflix έχει την τιμή που έχει, αλλά υπάρχει και το μοίρασμα άρα βγαίνει αρκετά φθηνότερα . 1 1
Jake07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Το μεγάλο κόλπο είναι το sharing. Αν είναι αυτή η τιμή αλλά να το βλέπει ένας, σε Ελλάδα δε θα πιάσει. Αν είναι όπως το νετφλιξ σε τετράδα, θα το χτυπήσω άνετα αν έρθει και έχουμε υπότιτλους σε όλα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Αποκάλυψαν την τιμή του ανταγωνιστή της μεγαλύτερης streaming υπηρεσίας σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη;
aypnia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Η τιμή που το προσφέρει όμως θα είναι για ένα άτομο ? Γιατί το Netflix έχει την τιμή που έχει, αλλά υπάρχει και το μοίρασμα άρα βγαίνει αρκετά φθηνότερα . Για το Disney+ δεν ξέρει κανείς, λογικά θα έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Hulu. To φθηνό πλάνο του Hulu που έχει και διαφημίσεις δίνει μόνο μια συσκευή, το hulu unlimited δίνει 3. 1
imvrios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Για εμένα το χειρότερο από το πακέτο της προσφοράς είναι το Hulu με τις διαφημίσεις. Έχω υποσχεθεί στον ευατό μου να μη χάσω άλλο χρόνο ζωής με διαφημίσεις. Τις έχω εξαφανίσει από ταινίες/ σειρές, μουσική και από το Web. Από τα παραπάνω, το μόνο ενδιαφέρον του ESPN+ φαίνεται να είναι τα tennis grand slams. Το περιεχόμενο της Disney τώρα είναι άλλη ιστορία. Αν το διαθέσει ολόκληρο, μιλάμε για θησαυρούς που πάνε δεκαετίες πίσω. Θα έχει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στην Ελλάδα και για να χτίσει αρχική βάση συνδρομητών είναι πολύ πιθανό να δούμε την υπηρεσία να προσφέρεται εκτός από το γενικό τρόπο και μέσω κάποιου τηλεπικοινωνιακού παρόχου σε καλύτερη τιμή. Πρέπει πάντως να βρεθεί και κάποια πλατφόρμα συνεργασίας για να δούμε και παραγωγές ελληνικού περιεχομένου σε συνεργασία ίσως με ελληνικές εταιρείες παραγωγής. Αλλιώς οι ελληνικές παραγωγές που υστερούν σε πόρους θα εξαφανιστούν από τον ανταγωνισμό αυτών των γιγάντων. 1
ktiniatros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Η Disney θα βασιστεί σε χιλιοπαιγμένο υλικό, το οποίο δεν έχω καμία διάθεση να παρακολουθήσω. Το Netflix έχει αρκετό original υλικό κι αν δεν το έπαιζε και τόσο politically correct δε θα είχε να φοβόταν τίποτα. Επίσης, όσον αφορά τα features, το Netflix είναι πολύ μπροστά (αυτό το λέω συγκρίνοντάς το με το Amazon Prime που έβαλα για ένα μήνα, ένιωσα ότι πήγα σε player προηγούμενης γενιάς). Γνώμη μου όλα αυτά, θα δείξει τι θα πει κι η μάζα, αφού αυτή θα κρίνει το παιχνίδι κι όχι εμείς οι εκλεκτικοί. Πάντως για έναν κάτοικο βορειοευρωπαϊκής χώρας που ζω, με μέσο μισθό 3κ το μήνα, δεν είναι τίποτα να τα έχουν και τα 3 μαζί. 1
Looter Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη μέχρι στιγμής το Νετφλιξ παίζει μπαλίτσα ΜΟΝΟ του με αποτέλεσμα πλέον να έχει γίνει ασύμφορο για ατομική χρήση στην άδεια για 4Κ. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι στην Ελλάδα δίνεται πολύ λιγότερο περιεχόμενο ενώ ακόμα και για ανθρώπους που ζουν Αγγλία ή Αμερική και έχουν πρόσβαση σε πολύ περισσότερο περιεχόμενο , ΔΕΝ υπάρχει υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας σε υπότιτλους. Αν είναι λοιπόν να πληρώνουμε ένα ΣΚΑΣΜΟ λεφτά για να έχουμε και κουτσουρεμένο περιεχόμενο χωρίς πλήρη υποτιτλισμο καταλαβαίνετε ότι μόλις μπει η Sony , η ΗΒΟ ή ακόμα και η Αμαζον θα γίνει πάρτυ ΕΠΙΚΩΝ διαστάσεων... Επίσης τα Αμερικάνικα σπορς μπορεί να μην είναι διαδεδομένα ΣΗΜΕΡΑ επειδή δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο αλλά αν αυτό αλλάξει θα μεγαλώσει και το κοινό. ΤΡΑΝΟ παράδειγμα το Superbowl. Προσωπικά περιμένω τις συγκεκριμένες υπηρεσίες πως και πως.. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα