malachaskos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, zacharis1955 είπε https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-home-and-student https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-professional-plus, νομιμότατο... 18 ώρες πριν, zacharis1955 είπε https://www.hrkgame.com/en/games/product/microsoft-office-2019-professional-plus, νομιμότατο... Αυτό μπορώ να το πάρω για ατομική επιχείρηση? Γιατί έχω πάρει ένα από Amazon αλλά δεν μου έχουν στείλει κάτι επίσημο. Όπως επίσης και από μια σελίδα που διαφήμιζε και το insomnia και δεν ξέρω κ εκεί τι παίζει
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, malachaskos είπε Αυτό μπορώ να το πάρω για ατομική επιχείρηση? Γιατί έχω πάρει ένα από Amazon αλλά δεν μου έχουν στείλει κάτι επίσημο. Όπως επίσης και από μια σελίδα που διαφήμιζε και το insomnia και δεν ξέρω κ εκεί τι παίζει Φυσικά και μπορείς...
FatMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Βρε σεις γιατί συνεχίζετε τέτοιες συζητήσεις; Όλες αυτές οι σελίδες που πουλάνε ηλεκτρονικά κλειδιά είναι παράνομες. Κατά καιρούς περνάνε διάφορες σελίδες και στην Insomnia αλλά και σε έλα Ελληνικά site που διαφημίζουν εξωπραγματικές τιμές. Λογικό είναι γιατί οι αγαπημένες μας σελίδες τεχνολογίας πρέπει να βγάλουν λεφτά (απο τα referrals), αλλά εδώ ιχύει ο γνωστός κανόνας "too good to be true". Πάρτε τηλέφωνο την Microsoft ή κάντε chat με κάποιον από το support, όπως έκανα εγώ, και θα δείτε τι θα σας πουν για όλα αυτά τα "κλειδάδικα". Για εμάς τους απλούς χρήστες μπορεί να είναι οκ να αγοράσουμε ένα serial και να έχουμε την συνείδηση μας (όσο γίνεται) ήσυχη, αλλά για επιχειρήσεις που γίνεται έλεγχος χρειάζεται απόδειξη.
mikegad Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Φυσικά και μπορείς... Δεν νομίζω, δες εδώ απάντηση από την Microsoft που γράφουν καθαρά πως είναι πειρατικά. Τώρα αν άλλαξαν πολιτική από τότε και δίνουν γνήσιες άδειες με τιμολόγιο δεν το ξέρω, αλλά δεν το πιστεύω με τέτοια τιμή
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, mikegad είπε Δεν νομίζω, δες εδώ απάντηση από την Microsoft που γράφουν καθαρά πως είναι πειρατικά. Τώρα αν άλλαξαν πολιτική από τότε και δίνουν γνήσιες άδειες με τιμολόγιο δεν το ξέρω, αλλά δεν το πιστεύω με τέτοια τιμή Δεν απαντάει η Microsoft αλλά ο...Andre Da Costa... 1
mikegad Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Σωστό αλλά για τον έχει η Microsoft Moderator δεν νομίζω να τα βγάζει από το κεφάλι του
zacharis1955 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mikegad είπε Σωστό αλλά για τον έχει η Microsoft Moderator δεν νομίζω να τα βγάζει από το κεφάλι του Volunteer Moderator στο Microsoft Community... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από zacharis1955 1
aelaos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι φθηνός και σίγουρα νόμιμος, είναι να αγοράσεις κάποιο φθηνό κουτί με windows 7-8 από Γερμανία μέσω Ebay - Amazon και σου βάζουν μέσα απόδειξη αγοράς και βεβαίωση γνησιωτητας. Το αναβαθμίζεις δωρεάν στα 10αρια και είσαι κομπλέ. Αν μάλιστα έχεις και ευρωπαικό ΑΦΜ στο κόβουν και τιμολόγιο κάποιοι από αυτούς.
malachaskos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, aelaos είπε Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι φθηνός και σίγουρα νόμιμος, είναι να αγοράσεις κάποιο φθηνό κουτί με windows 7-8 από Γερμανία μέσω Ebay - Amazon και σου βάζουν μέσα απόδειξη αγοράς και βεβαίωση γνησιωτητας. Το αναβαθμίζεις δωρεάν στα 10αρια και είσαι κομπλέ. Αν μάλιστα έχεις και ευρωπαικό ΑΦΜ στο κόβουν και τιμολόγιο κάποιοι από αυτούς. Μιλάμε για office
Προτεινόμενες αναρτήσεις