Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στειλει και στο samsungparts.com που εχει τεραστια ποικιλια με ανταλλακτικα,, αλλα μου λεει οτι ο σενσορας που εχουν ειναι για τα αμερικανικα μοντελα. Μα ειναι δυνατον; Δεν ταιριαζει στα ευρωπαϊκα; Ιδια συχνοτητα δεν εχουν οι υπερυθρες παντου; Η τηλεοραση μου ειναι η UE46H7000SL. Εστειλα και σε ενα ισπανικο site e-mail, αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα. Το Link ειναι αυτο.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι τι κωδικο εχει να αγορασεις αν ξερει καποιος ποιο χρησιμοποιουν οι σαμσουνκ αλλιως απο καμια παλια-σπασμενη τηλεοραση αν εχεις.Θα το ψαξω και αν βρω κατι θα επανελθω.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση εαν παρω στην Samsung Ελλαδος να μου βρουν το ανταλλακτικο; Ή θα ζητησουν να τους παω την τηλεοραση; Δε δινω λεφτα για κατι τοσο απλο. Αλλα το βρισκω τρελο να μην μπορω να βρω πουθενα ir sensor σε μια τηλεοραση που ειχε βγει TV of the year πριν λιγα χρονια.

Δημοσ.
Στις 9/8/2019 στις 12:08 ΠΜ, elpaso1 είπε

Υπαρχει περιπτωση εαν παρω στην Samsung Ελλαδος να μου βρουν το ανταλλακτικο; Ή θα ζητησουν να τους παω την τηλεοραση; Δε δινω λεφτα για κατι τοσο απλο. Αλλα το βρισκω τρελο να μην μπορω να βρω πουθενα ir sensor σε μια τηλεοραση που ειχε βγει TV of the year πριν λιγα χρονια.

Θα μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου και χωρίς τηλεκοντρόλ.

Δες την εφαρμογή smart view της Samsung.

Δημοσ.

Την εχω, αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην μπορω να την ανοιξω με καμια εφαρμογη και να πρεπει να παταω συνεχεια το κουμπι πισω απο αυτην. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τηλεοραση που κοστισε 1200 ευρω. Εν'τελει εχω βρει ανταλλακτικο σε καποια σημεια, θα δω τι θα κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...