GeorgeR1_700 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας! Έβλεπα συγκριτικά slow motion 60fps με 120fps και ήθελα να ρωτήσω αν μέσω edit μπορώ να κάνω ένα βίντεο των 60fps τόσο αργό όσο και στα 120fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ουσιαστικα οχι. Βεβαια στα προγραμματα επεξεργασιας, πχ edius, premier, μπορεις να "κατασκευασεις" ενα θολο (blurred) ενδιαμεσο φρειμ. Θα παρεις καποια ψευαισθηση αλλα ποτε την ποιοτητα των 120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 @allpaple Εννοείς με αυτόν τον τρόπο? Επίσης βρήκα και αυτόν τον οδηγό που λέει ότι κάνει optical flow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ας πουμε ναι. Σε οτι αφορα την ερωτηση σου. Για να παω απο τα 60 στα 120, θα πρεπει ανα ενα καρε να φτιαξω αλλο ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Πως μπορώ να φτιάξω ένα επιπλέον καρέ για κάθε καρέ? Μπορείς να με κατευθύνεις με κάποιο link ή με το τι να γράψω στην αναζήτηση για να τα βρω? Τα παραπάνω 2 βίντεο είναι τα καλύτερα που μπόρεσα να βρω σε σχέση με το θέμα μου, αλλά από δω και πέρα δεν ξέρω πως να κινηθώ για να έχω ένα πιο βελτιωμένο αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ποιο λογισμικο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δεν έχω κάποιο, απλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξεκινήσω να κάνω βίντεο με αρκετό edit και για αυτό το ψάχνω. Πάντως στα προγράμματα που κινούμαι είναι το adobe premiere pro και λίγο με το davinci resolve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Ελα το δευτερο βιντεο ειναι ξεκαθαρο. Μια χαρα θα κανεις αυτο που θες. Το προγραμμα παει και βαζει το/τα επιπλεον καρε που χρειαζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Με αυτά που μου είπες μπόρεσα να βρω τα παραπάνω βίντεο, αλλιώς δύσκολα να τα έβρισκα τόσο γρήγορα. Καλή συνέχεια! (κάτι άσχετο, πρώτη φορά μιλάω με κάποιον στο insomnia που να έχουμε ακριβώς τα ίδια συνολικά μηνύματα 😂) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allpaple Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε (κάτι άσχετο, πρώτη φορά μιλάω με κάποιον στο insomnia που να έχουμε ακριβώς τα ίδια συνολικά μηνύματα 😂) Παιξε λοττο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα