Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε το Exynos 9825 SoC που θα ενσωματώνουν οι νέες συσκευές Galaxy Note10

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Arkin είπε

Δωσε ρε samsung τον 855+ και στην Ευρωπη. Τι πραγμα ειναι αυτο να πηγαινει το καλο socket Αμερικη και στην Ευρωπη να εχουμε τους Exynos.

Γιατί τι έχει παραπάνω ο snapdragon του exynos?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, asdfaster είπε

Γιατί τι έχει παραπάνω ο snapdragon του exynos?

Πρώτον, αναφέρονται υπερθερμάνσεις τώρα τελευταία στα S10 με Exynos. Δεύτερον, δεν έχουν το ίδιο καλες επιδόσεις οι GPU με αυτές των Snapdragon. Τριτον, δεν δίνουν drivers και sources στους Devs. Τέταρτον, η αυτονομία της μπαταρίας σε μια συσκευή με Exynos σε σύγκριση με Snapdragon, είναι επίσης κατώτερη.

Ε, δεν λες πως δεν έχουν και τίποτα σοβαρό.

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, afantos είπε

Κανένα πρόβλημα, απλά οι 855 τους ρίχνουν στα αυτιά και είναι σπαστικό όσο να ναι το ίδιο μοντέλο για την Αμερική να έχει τον καλό επεξεργαστή (για να κοντράρει την Apple) και στην Ευρώπη τον μειωμένου κόστους-μειωμένης απόδοσης Exynos για μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.

Για να κοντράρει την apple ? Που το διάβασες ότι αυτός είναι ο λόγος ; Ή το υποθέτεις μόνος σου ; 

2 ώρες πριν, afantos είπε

Κανένα πρόβλημα, απλά οι 855 τους ρίχνουν στα αυτιά και είναι σπαστικό όσο να ναι το ίδιο μοντέλο για την Αμερική να έχει τον καλό επεξεργαστή (για να κοντράρει την Apple) και στην Ευρώπη τον μειωμένου κόστους-μειωμένης απόδοσης Exynos για μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.

Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. 

3 ώρες πριν, anax111 είπε

Το ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς την υπολογιστική ισχύ που σου προσφέρει ο επεξεργαστής ενός smartphone δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι που τη  χρειάζονται. 

Και τι υπολογιστική ισχύ χρησιμοποιείτε κύριε?

Κάνετε emulation windows 10?

5 ώρες πριν, Arkin είπε

Και ομως ισχυει. Πριν 6 χρονια το καλυτερο socket εβγαζε 50000 antutu. Σημερα βγαζει 400000. Τα ιδια και στο geekbench. Το να παμε απο τα 50000 στα 150000 μιλαμε για 300% αυξηση. Απο τα 150000 στα 300000 ειναι 200% αυξηση. Οι επιδοσεις ειναι αυτες που υποσχονται. Το ipad pro παιζει σε επιδοσεις ισο με xbox one s. 1700gflops περιπου. Ενας 855 εχει περιπου 900gflops. 

Και ναι και όχι. 

Αλλάζει και το antutu προς τα επάνω. 

Κινητά με σκορ πχ 16000 φτάσαν 35000 κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, baiosss είπε

Πρώτον, αναφέρονται υπερθερμάνσεις τώρα τελευταία στα S10 με Exynos. Δεύτερον, δεν έχουν το ίδιο καλες επιδόσεις οι GPU με αυτές των Snapdragon. Τριτον, δεν δίνουν drivers και sources στους Devs. Τέταρτον, η αυτονομία της μπαταρίας σε μια συσκευή με Exynos σε σύγκριση με Snapdragon, είναι επίσης κατώτερη.

Ε, δεν λες πως δεν έχουν και τίποτα σοβαρό.

Τα s10 δεν ξέρω τι κάνουν  εγώ λέω για τον νέο exynos οχι για το s10.  Μιας που τυχαίνει να έχω όλα τα samsung με snapdragon. Η gpu είναι ίδιες. Στα benc ο snap βγάζει καλύτερο score και αυτομάτως τον βγάζουν καλύτερο σε gpu στην ουσία είναι ίδια. Μάλλον εννοείς το source code της rom και του kernel αυτό δεν παιζει ποτε να το κάνει η samsung η drivers είναι δωρεάν για όλους παντος. Τα snapdragon samsung κινητά τρέχουν με πολύ λιγότερα hz από ότι τα exynos γιαυτο υπάρχει και η πιθανότητα να εχεις κάνα 20 λεπτό καλύτερο sot αλλα δεν ειναι στανταρ αυτο. Αμα τρέξει και το exynos τον kernel  με χαμηλά hz είναι τα ίδια επίσης. Η διαφορα στα hz είναι πολύ μεγάλη και το κέρδος είναι πολύ μικρό για την τόσο μεγάλη διαφορα τους.  Τα exynos είναι τα πιο stable μοντέλα και πιο balance μοντέλα. Κάτι που τα snap δεν είναι. Οσα exynos είχα ήταν πολύ πιο μπροστά από τα snap μου.

Επεξ/σία από asdfaster

28 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Τα s10 δεν ξέρω τι κάνουν  εγώ λέω για τον νέο exynos οχι για το s10.  Μιας που τυχαίνει να έχω όλα τα samsung με snapdragon. Η gpu είναι ίδιες. Στα benc ο snap βγάζει καλύτερο score και αυτομάτως τον βγάζουν καλύτερο σε gpu στην ουσία είναι ίδια. Μάλλον εννοείς το source code της rom και του kernel αυτό δεν παιζει ποτε να το κάνει η samsung η drivers είναι δωρεάν για όλους παντος. Τα snapdragon samsung κινητά τρέχουν με πολύ λιγότερα hz από ότι τα exynos γιαυτο υπάρχει και η πιθανότητα να εχεις κάνα 20 λεπτό καλύτερο sot αλλα δεν ειναι στανταρ αυτο. Αμα τρέξει και το exynos τον kernel  με χαμηλά hz είναι τα ίδια επίσης. Η διαφορα στα hz είναι πολύ μεγάλη και το κέρδος είναι πολύ μικρό για την τόσο μεγάλη διαφορα τους.  Τα exynos είναι τα πιο stable μοντέλα και πιο balance μοντέλα. Κάτι που τα snap δεν είναι. Οσα exynos είχα ήταν πολύ πιο μπροστά από τα snap μου.

Άρα είμαστε οι τυχεροί στην Ελλάδα και οι Αμερικάνοι οι άτυχοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, baiosss είπε

Άρα είμαστε οι τυχεροί στην Ελλάδα και οι Αμερικάνοι οι άτυχοι. 

Δεν υπάρχει κάποιος χαμένος αναμασα στους snap και στους exynos. Στην ουσία είναι δυο ίδια cpu απλά με άλλο όνομα. O snap είναι χρονισμενος σε χαμηλά hz ενώ ο exynos σε υψηλά hz και οποτε χρειαστεί τρέχει σε χαμηλά από μονο του. Προσωπικά προτιμώ τα υψηλά hz διότι τα χαμηλά hz σου δίνουν lag μεχρι να πανε σε υψυλα hz.

1 ώρα πριν, Eragon1996 είπε

Στην Αμερική βάζουν snapdragon επειδή επιβάλλεται από τη κυβέρνηση για λόγους ασφαλείας 

Η Αμερική Βαζει τα δικατής προϊόντα γιατί μπορεί. Αμα θέλει η samsung να πουλήσει στην Αμερική πρέπει να κάνει ότι τις πει η Αμερική αλλιος θα ειναι προβλημα. Αρα οι snap είναι μονόδρομος για τα samsung τις Αμερικής. Ανεξάρτητος αν είναι καλός cpu η κακός cpu  αυτό θα μπει. Για εμενα προσωπικά θα έπρεπε να χαίρεστε που έχετε τον exynosς και όχι τον lagdragon.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...