Προς το περιεχόμενο

Κατασκευαστής θηκών αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του Huawei Mate 30 Pro


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι διαρροές και οι φήμες για την επόμενη ναυαρχίδα της Huawei ολοένα και αυξάνονται και η πιο πρόσφατη έρχεται από έναν κατασκευαστή θηκών, που αποκαλύπτει ότι το Mate 30 Pro θα διαθέτει «κυκλικό σχεδιασμό» για το σύστημα των πολλαπλών καμερών στο πίσω μέρος.

Ο σχεδιασμός φαίνεται να έχει επιρροές από το Nokia Lumia 1020, το οποίο φαίνεται να έχει επηρεάσει πολλές μεταγενέστερες συσκευές άλλων κατασκευαστών. Αν και είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο σχεδιασμός του Mate 30 Pro θα είναι παρόμοιος με του περσινού Mate 20 Pro, η πρόσφατη αυτή διαρροή δείχνει ότι η Huawei θέλει να επιχειρήσει κάτι περισσότερο τολμηρό.

Παρατηρούμε την ύπαρξη τεσσάρων καμερών –ή μία φαίνεται πως είναι τύπου «periscope»- ενός αρκετά μεγάλου φλας καθώς και ενός λέιζερ αυτόματης εστίασης.

2.jpg.3a5287b52410de399999333cefd0b0dd.jpg

Από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας επίσης, παρατηρούμε μία μεγάλη εγκοπή στην οθόνη που «φιλοξενεί» μία αρκετά περίπλοκη διάταξη καμερών στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Η οθόνη επίσης φαίνεται να καμπυλώνει αρκετά στις δύο μεγαλύτερου μήκους πλευρές της, κάτι που συνάδει με προηγούμενες διαρροές (π.χ του προστατευτικού γυαλιού).  

3.jpg.1e3399a7cf20367f842ff5926a8ee5c8.jpg

GSMArena

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή φαίνεται στα χαρτιά. Στο κομμάτι φωτογραφία η Huawei το ψάχνει πολύ και δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα.

θα πρέπει όμως να διευκρινιστούν τα παρακάτω:

1. Εγγυημένη υποστήριξη Android.

2. Το νέο SOC να είναι πραγματικά κάτι νέο και όχι ο pushαρισμένος snapdragon της προηγούμενης χρονιάς.

3. 5G modem σε όλες τις εκδόσεις.

 

Αυτά..

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι notch ρε Huawei! Ελπίζω να βγάλει και mate 30 X, phablet σαν το περσινό mate 20 X. Αν όχι θα αναμένω για το p40 Pro που στην χειρότερη θα έχει notch σταγόνα. Αν και το θέλω full view (βλέπε 1+7 Pro). 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ άσχημο. Απομίμηση Note με Lumia ας το έκανε απομίμηση note 8 η note 9 η κατι σε lg v20 θα ήταν πιο όμορφο. Το lumia είναι άσχημο κινητό! Η huawei πλέον θα παράγει πολυ πιο λίγα κινητά. Αυτό ίσος να τα κάνει ακόμα πιο ακριβά. Γενικός η huawei έχει πολλά προβλήματα στην παραγωγή κινητών πλέον. Αμα ζητάει τα ίδια λεφτά με note 10 τότε το note 10 είναι μονόδρομος. Οι ναυαρχίδες τις huawei τα τελευταία 2 χρονια είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε κινητο εκτος του λειτουργικού τις που είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί σε λειτουργικο. Είναι πολύ καλύτερα ακόμα και από τα note σε πολλα πραγματα. Αλλα πλέον με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει απο τον τραμπ είναι ρίσκο η αγορά τους. Αυτό θα έχει αντίκτυπο στην τσέπη του καταναλωτή αλλα και στην εξέλιξη τις τεχνολογίας. Διότι σε λίγο θα ειναι μονο apple και samsung οι top κατασκευαστές έτσι που πάει το πράγμα και αυτό είναι κακό.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...