georgevamvak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Παιδιά έχω ένα κτίριο με 14 πρίζες DATA με δυο εξόδους και 1 ανεξάρτητο καλώδιο utp gia Την κάθε έξοδο.Επίσης έχω διακλαδωτήρα switch rackmounted 19 " 24 θυρών 10/100/1000 Mbps και 4 θύρες combo 10/100/1000 base -t/stp με δυνατότητα μεταγωγής στα 32 Gbps Επίπλέον έχω Patch panel 19" με 16 θύρες. Και έχω τηλεφωνικό κέντρο τεχνολογίας voip 4 γραμμών PSTN 20 αναλογικές εσωτερικές γραμμές και 14 τηλεφωνικές συσκευές. Γνωρίζει κανένας την γενική νοοοτροπία για να καταλάβω πως συνεργάζονται όλα αυτά μεταξύ τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω διαβάσει αρκετά αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη διότι δεν είμαι του κλάδου.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, georgevamvak είπε διότι δεν είμαι του κλάδου. Τώρα αν γράψω βρες έναν του κλάδου και πλήρωσε τον να στα φτιάξει, θα πείτε πάλι οτι το ποστ μου δεν βοηθάει . Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από NikosKallithea
georgevamvak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δεν θα τα φτιάξω εγώ αυτό είναι προς δική μου ενημέρωση. Απλά θέλω να έχω μια γνώμη και να μπορώ να το κατανοήσω. Φυσικά και θα πάρω κάποιον του κλάδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα