mpouliaritis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Σε λάπτοπ hp mini 2133 πατώντας το μπουτον εκκίνησης ενώ μου βγάζει τις επιλογές f9, f12 κλπ.Δεν μπορω να επιλέξω το f12 που θέλω, αλλά ούτε άλλη επιλογή. (Το πληκτρολόγιο είναι οκ) Πατωντας ender με πάει στην παρακάτω φώτο στη συνέχεια στην τρίτη φώτο και από εκεί γίνεται κανονικά η εκκίνηση. Χρειάζεται ομως να κάνω format οπότε αναμένω βοήθεια, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από mpouliaritis
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Καλησπέρα σε όλους.Σε λάπτοπ hp mini 2133 πατώντας το μπουτον εκκίνησης ενώ μου βγάζει τις επιλογές f9, f12 κλπ.Δεν μπορω να επιλέξω το f12 που θέλω, αλλά ούτε άλλη επιλογή. (Το πληκτρολόγιο είναι οκ) Δοκίμασε FN+Fx οπου Fx το F που θες (f9, f10, κλπ) Για τα υπολοιπα δεν καταλαβα οποτε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω 1
mpouliaritis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ για την άμεση προσπάθεια βοήθειας. Δεν ανταποκρίνεται ούτε με f1 και fx. Τα υπόλοιπα που γράφω είναι οι κατά σειρά οθόνες, η πρώτη με τις επιλογές f9 f20 f11 f12 η δεύτερη αυτή που φαίνεται και η τρίτη που μου δίνει την επιλογή windows 7 Όπως δείχνει η τρίτη φώτο, που επιλέγοντας την μπαίνει στα windows. Πάντως ευχαριστώ πολύ, και αν χρειάζεται κάποια άλλη διευκρίνηση να το κάνω.
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε Ευχαριστώ για την άμεση προσπάθεια βοήθειας. Δεν ανταποκρίνεται ούτε με f1 και fx. Τα υπόλοιπα που γράφω είναι οι κατά σειρά οθόνες, η πρώτη με τις επιλογές f9 f20 f11 f12 η δεύτερη αυτή που φαίνεται και η τρίτη που μου δίνει την επιλογή windows 7 Όπως δείχνει η τρίτη φώτο, που επιλέγοντας την μπαίνει στα windows. Πάντως ευχαριστώ πολύ, και αν χρειάζεται κάποια άλλη διευκρίνηση να το κάνω. Δοκίμασε τώρα και με FN+fx αντί για F1+fx
mpouliaritis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Χίλια συγγνώμη! Ο δαίμων του πληκτρολογίου, Fn και fx δοκίμασα , και όχι f1 και fx Όπως λανθασμένα έγραψα.
isay Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Βρες ένα usb πληκτρολόγιο, κουμπωσε το, κανε reboot και δες παλι τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα