JohnHacked Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Εκανα σήμερα την καλωδίωση με καλώδιο HIKVISION CAT 6. Εκανα Print πριν αλλάξω το καλώδιο αλλα και μετά. Πως σας φαίνεται; Επίσης μου έκανε μεταφορά και το τηλέφωνο απο το σαλόνι στο δωμάτιο γιατι θα το έχω στο ρούτερ πλέον. Η 1η φωτογραφία είναι πριν την αλλαγή τoυ καλωδίου και η 2η με την αλλαγή του καλωδίου σε Hikvision Cat 6. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από JohnHacked
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει διαφορά. Υπάρχει κάποιος λόγος που πήρες hikvision; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Silverage
JohnHacked Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Επέμενε ο τεχνικός ότι είναι καλύτερο για αυτό και το έβαλα.. Στην αρχή μόλις έκανε την σύνδεση και άναψα το ρούτερ ήμουν πολύ χειρότερα από πριν. Μόλις του έκανα Restart έστρωσε όμως.. cat6 το καλώδιο.
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, JohnHacked είπε Επέμενε ο τεχνικός ότι είναι καλύτερο για αυτό και το έβαλα.. Στην αρχή μόλις έκανε την σύνδεση και άναψα το ρούτερ ήμουν πολύ χειρότερα από πριν. Μόλις του έκανα Restart έστρωσε όμως.. cat6 το καλώδιο. S/FTP πήρες; Άλλαξες το βύσμα σε RJ11; Μπορείς να μου δώσεις στοιχεία του τεχνικού με pm; Θ'ελω και εγώ να περάσω καλώδια. Αφού έβαλες cat 6 έπρεπε να δώσεις λίγα παραπάνω για cat 8 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Silverage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 10 hours ago, Silverage said: Αφού έβαλες cat 6 έπρεπε να δώσεις λίγα παραπάνω για cat 8 Να πεις ότι έστηνε δομημένη καλωδίωση στο σπίτι ώστε να θέλει να ειναι future proof 10GbE Lan να το καταλάβω, αλλά για τηλεφωνικό σήμα? LOL...
JohnHacked Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Επιστρέφω και γω καθώς χθες ανήκω στο ''κλαμπ'' του VDSL. Απο Router έχω το ZTE H267N V1.0 . Ολες μου οι συσκευές μπορούν να συνδεθούν κανονικά ασύρματα εκτός του Xbox One. Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος απο εδώ αλλα Anyway. Ορίστε και τα δικά μου στατιστικά.
bjj-p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 ολες αυτες τις αλχημειες με την καλωδιωση μεσα στο σπιτι την κανει ο δικος τους τεχνικος; χωρις εξτραδακι;
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 On 07/08/2019 at 19:44, primeragt said: Σε καινουργιους πελατες δινουν μονο voip γραμμες. Σε υφιστεμενους που αναβαθμιζουν δινουν κλασικες εκτος και αν δεν μπορουν να κανουν αλλιως. το εγραψε πιο πανω ο thresh.καμπινες wind,vodafone voio.καμπινες οτε μπορει και tdm. σε 100 αρι και πανω ακομα και σε οτε ειναι voip On 06/08/2019 at 23:06, JohnHacked said: Καλησπέρα παιδιά. Είμαι συνδρομητής στην Nova αρκετά χρόνια με το Full πακέτο. Σήμερα πήγα στο τοπικό μας κατάστημα να ρωτήσω πότε θα έχουμε επιτέλους VDSL και μεις στο Αιγάλεω γιατι όσα τηλέφωνα και αν πάρω στα κεντρικά, όσες φορές και αν έχω μπει στο Site τους στην διαθεσιμότητα δεν μου έβγαζε ότι η γραμμή μου υποστηρίζει το VDSL. Η απάντηση απο το κατάστημα ήταν πως μπορώ να βάλω ΜΟΝΟ 100άρα VDSL με +10€ το μήνα. Έμεινα έκπληκτος καθώς τους ρώτησα πως είναι δυνατόν στα κεντρικά να μου λένε οτι δεν υποστηρίζετε το VDSL στην γραμμή μου ενώ στο κατάστημα τους μπορώ να βάλω 100άρα. Μου εξήγησαν πως στα κεντρικά δεν είναι ενημερωμένοι και πως στην NOVA παίρνουν χοντρική απο καμπίνες της Wind και ισχύει για 100άρα ΜΟΝΟ. Οσοι είστε στο Αιγάλεω καλό είναι να ρωτήσετε και εσείς αν σας ενδιαφέρει. Για να μην πολυλογώ συμπλήρωσα τα απαιραίτητα έγγραφα και είμαι έτοιμος για την παραλαβή του Router. Η γραμμή θα γίνει VOIP και το τηλέφωνο θα πρέπει να μπει στο Router. Δυστυχώς όμως επειδή αλλού είναι η κεντρική μπρίζα και αλλού το δωμάτιο που έχω το ρούτερ έχω κάνει τρύπα στον τοίχο απο την κεντρική μπρίζα και το έχω φτάσει στο δωμάτιο. Θα πρέπει να ξυλώσω το καλώδιο τηλεφώνου και να βάλω καλώδιο CAT5E για να μην έχω απώλειες και η τηλεφωνική γραμμή απο την στιγμή που είναι VOIP θα πρέπει να είναι πάνω στο Router σωστά; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός. ειτε cat5 ειτε cat8 αν χρησιμοποιηθει ως τηλεφωνικο δεν εχει διαφορα.ftp stp και τετοια αν περναει κοντα απο ρευματα.
moumos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Πόσο ζηλεύω για το vdsl... Δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για τον δικό μου αριθμό. Δοκίμασα μέσω ίντερνετ, πήγα και από το κατάστημα της νόβα αλλά δεν. Ακόμα πιο ενοχλητικό το γεγονός ότι από τα δεξιά της οικοδομής στα 20 μέτρα είναι διαθέσιμο, από τα αριστερά έχει υπηρεσία με οπτική ίνα και εγώ κάθομαι με το adls... Υπομονή. Με γεια και να το απολαύσεις!!!
JohnHacked Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, bjj-p είπε ολες αυτες τις αλχημειες με την καλωδιωση μεσα στο σπιτι την κανει ο δικος τους τεχνικος; χωρις εξτραδακι; Οχι βέβαια. Δικός μου τεχνικός το έχει κάνει. 4 ώρες πριν, poulinos είπε το εγραψε πιο πανω ο thresh.καμπινες wind,vodafone voio.καμπινες οτε μπορει και tdm. σε 100 αρι και πανω ακομα και σε οτε ειναι voip ειτε cat5 ειτε cat8 αν χρησιμοποιηθει ως τηλεφωνικο δεν εχει διαφορα.ftp stp και τετοια αν περναει κοντα απο ρευματα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Για καλώδιο έχει χρησιμοποιηθεί Hikvision τελικά και μέχρι στιγμής δείχνει εντάξει. Χθες βέβαια απο τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:30 ΔΕΝ είχα τηλέφωνο και ίντερνετ και όταν πήρα την Nova για να τους τα πώ μου απάντησαν πως το πρόβλημα είναι γενικό στην περιοχή μου 1 ώρα πριν, moumos είπε Πόσο ζηλεύω για το vdsl... Δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για τον δικό μου αριθμό. Δοκίμασα μέσω ίντερνετ, πήγα και από το κατάστημα της νόβα αλλά δεν. Ακόμα πιο ενοχλητικό το γεγονός ότι από τα δεξιά της οικοδομής στα 20 μέτρα είναι διαθέσιμο, από τα αριστερά έχει υπηρεσία με οπτική ίνα και εγώ κάθομαι με το adls... Υπομονή. Με γεια και να το απολαύσεις!!! Πάντως καλό είναι να πηγαίνεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο κατάστημα για να ρωτήσεις. Στα κεντρικά δεν γνωρίζουν και στο λέω επειδή έτσι την έπαθα και γω.
Mr_Terror Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Σουπερ ταχυτητες εχεις johnHacked.εμεινες ευχαριστημενος απο τον τεχνικο που σου εφτιαξε την καλωδιωση?
JohnHacked Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Απο τον τεχικό ναι. Απλά με έχει ξενερώσει λίγο που όταν δεν έχεις ίντερνετ αυτόματα δεν έχεις και τηλέφωνο. Μια αποσύνδεση να σου κάνει πέφτει η γραμμή. Ο χρόνος θα δείξει αλλα μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 On 27/08/2019 at 09:11, JohnHacked said: Οχι βέβαια. Δικός μου τεχνικός το έχει κάνει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Για καλώδιο έχει χρησιμοποιηθεί Hikvision τελικά και μέχρι στιγμής δείχνει εντάξει. Χθες βέβαια απο τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:30 ΔΕΝ είχα τηλέφωνο και ίντερνετ και όταν πήρα την Nova για να τους τα πώ μου απάντησαν πως το πρόβλημα είναι γενικό στην περιοχή μου Πάντως καλό είναι να πηγαίνεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα στο κατάστημα για να ρωτήσεις. Στα κεντρικά δεν γνωρίζουν και στο λέω επειδή έτσι την έπαθα και γω. οτι μαρκα καλωδιο και να εβαζες δεν θα ειχες θεμα.ακομα και Cat5 απλο να ηταν εφοσον το χρησιμοποιεις σαν τηλεφωνικο θα επαιζε μια χαρα.ακομα και το ραζιμ παιζει μια χαρα σαν τηλεφωνικο. γενικα προβληματα ναι μπορει να γινουν δεν ειναι παραξενο. On 27/08/2019 at 11:24, JohnHacked said: Απο τον τεχικό ναι. Απλά με έχει ξενερώσει λίγο που όταν δεν έχεις ίντερνετ αυτόματα δεν έχεις και τηλέφωνο. Μια αποσύνδεση να σου κάνει πέφτει η γραμμή. Ο χρόνος θα δείξει αλλα μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά. δυστυχως με το voip ετσι ειναι 1
JohnHacked Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.Μια τελευταία ερώτηση. Τελικά ρούτερ μπορούμε να αλλάξουμε να βάλουμε ένα καλύτερο απο το ΖΤΕ; Λόγω Voip διαβάζω ότι δεν γίνεται γιατι ο πάροχος δεν δίνει τους κωδικούς. Ξέρουμε τι ισχύει;
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 19 minutes ago, JohnHacked said: Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.Μια τελευταία ερώτηση. Τελικά ρούτερ μπορούμε να αλλάξουμε να βάλουμε ένα καλύτερο απο το ΖΤΕ; Λόγω Voip διαβάζω ότι δεν γίνεται γιατι ο πάροχος δεν δίνει τους κωδικούς. Ξέρουμε τι ισχύει; οπως το ειπες.δεν δινει τους κωδικους και δεν αφηνει bridge. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα