Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, korakios said:

Πως και έτσι? Το magician έδινε και το rapid που βοηθά στη μακροζωία του ssd και έκανε και refresh αν έπεφτε πολύ η απόδοση 

Προτιμώ να έχω περισσότερη διαθέσιμη ram αντί για μεγαλύτερο sequential.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Προτιμώ να έχω περισσότερη διαθέσιμη ram αντί για μεγαλύτερο sequential.

Μα δεν είναι μόνο γΙα sequential, απογείωνε σε μικρά writes. Όσο για τη ram όταν χρειαζόταν την έδινε πίσω . Απλά ενημερωτικά το λέω , όχι για σε πείσω :)

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, korakios said:

Απλά ενημερωτικά το λέω , όχι για σε πείσω :)

Δεν έχει και νόημα πλέον, γιατί σύντομα θα περάσω σε NVME.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, korakios said:

Πέτυχες «λαχείο» , στον παλιό τον 840evo 120GB έχω γράψει 12Tera και συνεχίζει 

840 Pro έχω περάσει τα 40, 850 Evo τα 20.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν έχει και νόημα πλέον, γιατί σύντομα θα περάσω σε NVME.

Και καλά θα κάνεις, θα σου φαίνεται κακομοιρούλης μετά ο ssd :D

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ThReSh είπε

Πάνω από 600ΤΒ μέσα σε 1 χρόνο δλδ?

760 συνγρκριμμενα και άρχισε να γίνεται read only και αντικατασταθηκε με ίδιο σε pro (αντέχει παραπάνω) για την ώρα είμαι στα 630 tb

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Black Demis said:

760 συνγρκριμμενα και άρχισε να γίνεται read only και αντικατασταθηκε με ίδιο σε pro (αντέχει παραπάνω) για την ώρα είμαι στα 630 tb

Hobby ή δουλειά? 😛

Άρχισε να παίρνεις του 2ΤΒ, αντέχουν τα διπλάσια. :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Hobby ή δουλειά? 😛

Άρχισε να παίρνεις του 2ΤΒ, αντέχουν τα διπλάσια. :D

Δουλειά (δεύτερη δουλειά) για hobby δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δείγμα

φαντάσου εδώ και 8 μήνες έχω κάνει σταθερό pc τέρας και για να καταλάβεις έχω όλο και όλο στον ssd του 65 gb writes από τα οποία 50 55 είναι χαλαρά από εγκατάσταση λογισμικού και updates (φαντάσου ανεμιστιρακια δεν έχουν καν σκόνη επάνω)

Hobby όταν πάω σε άλλη χώρα εδω σκλάβος για να επιβιώσω

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Black Demis είπε

τον έκανες και external? δλδ παίζεις χωρίς trim?

σαν να λέμε ζεις επικίνδυνα  😛

κι ομως επειδη εψαξα αυτο που μου ειπες διαπιστωσα οτι το προγραμμα της samsung (samsung magician) οτα συνδεω το δισκο (usb3) μου αναγραφει οτι ειναι ενεργοποιημενο το trim.ανεβαζω και φωτο

trim.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sabrewulf είπε

κι ομως επειδη εψαξα αυτο που μου ειπες διαπιστωσα οτι το προγραμμα της samsung (samsung magician) οτα συνδεω το δισκο (usb3) μου αναγραφει οτι ειναι ενεργοποιημενο το trim.ανεβαζω και φωτο

trim.jpg

Αν είναι τότε μια χαρά είναι γράψε άφοβα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Stamer είπε

Και καλά θα κάνεις, θα σου φαίνεται κακομοιρούλης μετά ο ssd :D

Τίποτα δεν θα καταλάβει εκτος και αν το έχει hobby να μεταφέρει 1Gb< αρχεία μεταξύ 2 NVME(η ram disk) και να βλέπει ταχύτητες.

Στα random 4k είναι το ίδιο (η και χειρότεροι) από τους SSD. Για αυτό η πρόταση της Intel (Optane) είναι η μονη που θα έχει σοβαρό μέλλον.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ii_die_4 είπε

Τίποτα δεν θα καταλάβει εκτος και αν το έχει hobby να μεταφέρει 1Gb< αρχεία μεταξύ 2 NVME(η ram disk) και να βλέπει ταχύτητες.

Στα random 4k είναι το ίδιο (η και χειρότεροι) από τους SSD. Για αυτό η πρόταση της Intel (Optane) είναι η μονη που θα έχει σοβαρό μέλλον.

Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω. Κυρίως σε αντιγραφή αρχείων όπως λες (δεν είναι θέμα χόμπυ, ο καθένας έχει τις δουλειές του - ρουτίνα του) αλλά και σε loading times.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ii_die_4 είπε

Καμία λύση για Ram disk για ένα workstation που έχω άφθονη μνήμη έχει κανείς να προτείνει;

Δημοσ.

Ποιό το νόημα να βγάζουν "γρηγορότερους" SSD σε 2.5" αφού έχουν ταβάνι τα 6Gbps εδώ και 4 χρόνια λόγω SATA3. Δεν πρόκειται να δει κανείς ποτέ μεγαλύτερη ταχύτητα παρα μόνο αν πάει σε NVMe. Μy 50c, αν δεν έχετε NVMe πάρτε έναν SSD 2.5" ό,τι νά' ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...